44549
-
Gné Era #17886 na kipróbáltad?? -
#17885 10 percre megyek el, és itt hagynak XD -
Gné Era #17884 én meg megyek simsezni:)) sziasztok..jó éjt. -
#17883 Okés, én most elheverődöm a heverőmön, mert el vagyok kissé pilledve!!! -
Gné Era #17882 DDDDDDDDDDDD -
#17881 Ha a dús hajúak és a kopaszok biciklitúrára mennek, akkor lejtőnek a dús hajúak haja lobok, dombnak meg a kopaszok....nyelve!!!!!hehehe -
#17880 Ühhü......hehehe nem fáj ám, hogy nincsen ha-jam tök jó ez így...Ja tök!!!! -
#17879 Kikapcsolhatod úgy is a kódot, de amikor kilépsz a játékból és vissza mászol a gépedhez játszani, akkor az elején úgyis be kell írnod, ha akarod a buydebug-ot használni. -
Gné Era #17878 DDDD ja..mert hogy nem nagyon van:)))) -
#17877 Ha vidám vagyok se mindig áll....... ...a hajam!!!!! -
#17876 pedig direkt visszaolvastam egy halom előzményig, nehogy f***ságot írjak -
Gné Era #17875 én mondjuk a false-t azt a testingcheat kód kikapcsolására értettem..mert régen úgy kellett kikapcsolni.. -
#17874 -
#17873 Nekem ezelőtt akkora tűz volt a házamban, hogy 2 tűzoltó jött ki. Mikor eloltották a tüzet, a végén ottragadt az egyik tűzoltó megégve, és nem akart elmenteni, testingcheatsenabled kóddal tudtam eltüntetni csak -
#17872 Félre érted, tudom, hogy ott is működik, mert én is használom....Én a buydebug kódról beszéltem... -
#17871 Hehe...tudom hol láttam ilyen ülőgarnitúrhát...a régi 60-as években látott "Orion űrhajó kalandjai"-című NSZK sci-fi filmben!!!Hehe...de rég volt!!!!
-
Gné Era #17870 Jól van már..jobban áll neked ha vidám vagy:)) -
#17869 a testingcheatsenabled? :) dehogynem... ott működik csak igazán :)
próbálj csak ctrl+shift+kattintani dolgokra meg simekre live módban :) -
#17868 Nem harapom le senkinek se a fejét, nem szokásom, csak azt sem tudjátok azon kívűl, hogy simsezek, hogy ki ez a vén trotyli.... -
Gné Era #17867 Ezt jól megkaptuk mindketten:)DD -
#17866 Dehogy teszi tönkre a játékot. Ez badarság! -
Gné Era #17865 jól van na..le ne harapd a fejemet:)DD -
#17864 Bocs, nem akartalak megsérteni. Csak vicceltem. Ha már itt tartunk, tudnál képet mutatni az óljukról? Kíváncsivá tettél -
#17863 Az már a te bajod, kérdezted, én meg leírtam neked, de a döntés a tiéd!!!! -
Gné Era #17862 az a baj be is ragadtak oda..azt semmit nem csináltak..fejük bent a lakásban,a másik fele meg lóg a falon kifele:))) -
#17861 Nem vagyok gonosz ember, ne sértegesssss!!!! Az udvaron vannak,de nem a csillagos ég a szobájuk, hanem óljuk van. Nálunk az állatoknak egyébként kint a helye, nem tartoznak az emberrel egy kategóriába, nem az emberekkel együtt laknak...mégis boldogok, mert megkapják tőlünk a törődést, gondoskodást!!!! -
Gné Era #17860 Kipróbálnám,csak én kódokat nem nagyon szoktam használni,félek tönkre vágja a játékot -
#17859 Lehet David Copperfield állatai, azért mennek át a falon -
Gné Era #17858 Nekem oda volt tolva közvetlenül a fal mellé a kutya meg a cicaház is..azt állandóan beragadtak a falba,mert azon át mentek be a lakásba.. -
#17857 Illetve vásárlási módban is mlátható a kérdőjel csomagban levő sok cucc!!! -
#17856 Amilyen gonosz vagy, biztos, hogy kidobtad őket az udvarra XD -
#17855 Utána már nem kell a false szót beütnöd, mert csak építési módban működik. Az élő módot nem zavarja meg!!!!!!! -
#17854 Most olvastam, és köszike is! de nálam a kutyacica nem a fal mellett alszanak!hehehe -
#17853 *Köszi. wáá XD -
Gné Era #17852 ugye ugye??? és utána a false a kikapcsolás mód ugye?? -
#17851 Löszi, megpróbálom -
Gné Era #17850 Basszus..akkor az is ott kell hogy legyen:)) -
#17849 Jaj. bocs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
testingcheatsenabled true
Ez a helyes!!! -
Gné Era #17848 egyébként te olvastad a 17792-es hsz-met ? -
#17847 Kem!!!! Te is próbáld meg, amit az előző #17845 hozzászólásomban írtam, mert a a kérdőjel ikonnál a növények között nem tudom (nem emléxem már rá), hogy volt e cseresznye, de Pomelo, szilva stb. az van!