44549
-
#17926 nekem szuper bulim volt, mert volt minden földi jó, pia, zene, buborék, de nem csináltak semmit -
#17925 Ja, utána meg oda vágják, hogy milyen tök szar buli volt, pedig "ők" is tehettek volna róla, hogy ne legyen olyan "áporodott" a hangulat...Már én is jártam így!!! -
#17924 Az volt a fura, hogy minden este furcsa hang volt a játékban. Mondom mi a fene lehet ez? Újabb hiba? Aztán tegnap megláttam a kandallóm mellett ezt az izét. Na mondom XD -
#17923 na igen, mert itt normális bulit nem lehet tartani
a 2-ben elmentél valahova, kisorjáztak a limóból és olyan közös táncos bulit tartanak
a 3-ban meg bambulnak mint bálám szmara, ha eljön 10 vendég akkor abból talán 1 táncol -
#17922 Elég munkás ez a játék, most hogy az állatokat is külön pátyolgatni kell, egyszerűen nincs mindenkire időm
1 sim plusz vmi állat, bár most a lovamnak vettem egy másikat, hogy ne legyen egyedül
és halljátok ez mennyi ideig eszik és iszik!
nem lehet ezt vmivel felgyorsítani? -
Gné Era #17921 Nálunk érdekes..a való életben nagy a baráti társaság,szinte minden hétvégén vendégség, egy gyerek van..a simsben meg utálom ha bejönnek hozzám..be is vagyok zárkózva rendesen..és ott is egy gyerek,kutya macska..de ismerkedni ott pl utálok..) -
#17920 Megint nagy témát robantottam ki ezekkel a való életből mintázott Simekkel. Nekem is volt, barátnőmmel megcsináltam magam, majd össze is veszettem őket, mert ha igazából megtörtént, játékban sem legyen másként Azóta új családot kezdtem, szóval azok már nem is élnek. Hála istennek is, amilyen szép pofim van, sok lett volna a Simsnek -
Flora2 #17919 Érdekes, nekem is van egy ilyen nagy ellentmondásom, a való életben nagyon otthonülő vagyok és nem szívesen megyek el otthonról a szabadidőmben sehova (inkább a számítógép!) - a Simsben viszont folyton eljárok esténként, főleg bárokba, diszkókba, ezért is a kedvencem a Leszáll az éj kieg, meg a Sims 2-ben is a Nightlife volt a kedvenc. :D -
#17918 Nekem.
Csak töltsd fel mediafire-re -
#17917 ne panaszkodj, ez csak egy hűtőnyuszi - nekem egy szakállas kutya jött XDD -
#17916 Nálam is egyesben megy jól a sims...ha már többen vannak akkor akadós a játék, akkor inkább "magammal" játszom csak...hehehe -
Gólya #17915 nocsak, nocsak...mik vannak itt
úgy látszik, ahány ember, tényleg annyiféle
nekem azért van szingli simem, mert az életben sokan vannak körülöttem, szeretem a vendégeket is, a játékban viszont kevésbé (ill. a kettesben még egész jól ment,de a hármasban valahogy nem működik)
apuka kevésbé bírja a tömeget, a játékban viszont mindig családdal játszik, most meg van vagy négy állata is a simpárjának (én az egy sim + három állat kombótól besokalltam) -
#17914 Hiszen éppen simsezünk, nem? De! -
#17913 Milyen paraméterekre gondolsz...hehe... hány szál hajam van, mennyire lóg le a lábam az ágyról? -
Gné Era #17912 Épp írni akartam,hogy írj paramétereket,tök jól elsimseznénk:)DDDDD -
#17911 És ne is próbálkozzon senki sem, velem nem fog neki össze jönni... -
#17910 Oké, értem...de mint mondtam, én senkinek sem!!!! -
#17909 Hehe...ennyi karácsonyfa díszt egy határon... -
Gné Era #17908 Én azért apukának még kellek:)) 26 év után is.. -
#17907 Tévedés...Nem hízik már egy dekát sem, mert már amikor készült akkor is a föld legkövérebb simje volt...hehehe -
#17906 Most mit réműldözőőőő!!! Én már az 5. X-en vagyok túl, és tök nem érdekel, hogy a kutyának se kellek...nagyon jó így!!!!! -
#17905 Igen, magamról mintázta...részben, és ezután is csak ezzel a simel fogom a játékot tolni. Úgyhogy ez az én filmem, én rendezem, s én vagyok a főszereplője is....természetesen az összes gázsi is az enyém...hehehe -
Gné Era #17904 Kicsit elbeszélgettünk:))) -
Gné Era #17903 Mert, egy 42 éves, alig használt szőke??:)DDD A kilót nem véletlenül nem írtam:)DDDDD Egyébként apuka szokta mondani,hogy a pasi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz:)DD -
Gné Era #17902 Nekem ez az udvaron jelent meg egyszer csak..én kitöröltem.. -
Ironman2 #17901 Én még nem is gondolkoztam hogy magamról mintáznék egy karaktert a játékban.hehhe
Kinek kéne egy 100 kilós barna hajú/szemű herceg,aki már lassan a 4. X-et tapossa? -
Ironman2 #17900 ürükifjú -
#17899 kövér és ürükifjú :D amúgy nem sértésből vagy vmi, de Joschka: ez magadról mintázott ember h. ennyire ragaszkodsz hozzá?
Hozok pár képet én is had örüljetek
Vámpírkölyök, tiszta para
ez meg ilyen száldosós izé:
Dúl a Láv a szomszéd házban
Na oszt itt meg a gyümölcse
-
Ironman2 #17898 Egyre hízottabb az öreg.DDD -
#17897 Ja, ezek a jelenetek az első általam készített városban Timkaland-ban vannak. Ott játszom most...és csodálkozom, hogy a fagyis autó itt megjelent, mert amikor a Leszáll az éj volt, akkor csak Twinbrookban futkosott a büfékocsi.... -
#17896 A kutyám és macskám élettere...
Hopp, megjött a fagyis...
Szeretem a puncsot, eprest, málnást, a vaniliát....a...a...
Még egyet lesszives...
Hmmmm a csoki a kedvencem...meg a...hmmmm
-
#17895 Passsz... -
#17894 Fel lehet rúgni ahogy néztem. Egyébként el fog tűnni?:D -
#17893 Ez csak Nünüke lehet a sötétben settenkedő piros telefonkagyló... -
#17892 Joschka! Köszönöm a kódot, működik. Benne vannak a gyümölcsök is.
Más: ez tudja valaki, hogy mi akar lenni? Egyszer csak megjelent a nappalimban
-
#17891 Húúú ennyi hsz-t :D N Akkor hálás köszönet mindazoknak, akik vették a fáradtságot és utánanéztek mit is szeretnék, és ezzel ahogy látom, másokna is segítettek.
Közben játszottam egy kicsit: ember megcsalta az asszonyt a dögös szobalánnyal, tök magától... mert flörtölős volt mind2 ahogy kiderült, lett is cirkusz. Jönnek a mosómedvék meg a vadlovak sorjával...utóbbiak halálraidegesítenek ahogy nyihorásznak az udvaron. Cicámat megejtette a szomszéd kandúr, úgyhogy Priszcilla várandós (bárcsak az igazi Priszcillánknak is ilyen sikere lenne) :D röviden kb. ennyi :) -
#17890 Ez az Overwatch mód, és a F.A.Q.-ban emmlített játék gyorsító progi együttes használata csökkentheti az akadást a játékmenetben? -
#17889 Azt csak overwatch vagy errortrap progi, nem emlékszem pontosan, de az javítja -
Gné Era #17888 egyébként a régi családomnál a másik városban a ház előtt az úton be van ragadva egy tragacs..ezzel a testing kóddal ki tudom onnan azt törölni?? -
#17887 Még nem