44549
-
#17966 Főzni tud?
-Ja, szendvicset.
Mosni?
-Kezet. -
#17965 Pontosan!!!! -
#17964 Na ilyen még nem volt, hogy hoztak volna némi mákos nudlit vagy valamit... -
Gólya #17963 olyan ez, mint az egyszeri "ha jösztök lesztek, ha hoztok esztek" -
#17962 Kössz, ezt elis felejtettem, no majd adok én ennek a rusnya ügynöknek!!!! -
#17961 Legalább néhány nyomoronc hamburgert főztek volna, meg adtak volna hozzá szódát...de még azt se!!!! -
#17960 Lehetséges. De van amikor hoznak kaját magukkal -
Gólya #17959 kapcsold ki a lehetőségek megjelenítését - én is ezt csináltam, plusz telefon elnémítása és máris jobb a helyzet:) -
#17958 Se sült hús, torta vagy aprósüti...ital sincs kikészítve...semmi!!!
Én viszont ha hívtam a népet bulizni már előtte fözőcskéztem, italokat kevertem stb. megadtam a módját....lehet hogy a többi simet meg eleve bunkóra generálhatja a játék??? -
#17957 Hát ahogy olvasom, csak az álomállásokkal lett letesztelve...és 100-tól 1000 napig lehet ezzel a moddal nyaralni külföldön. -
#17956 Ha lesz egyáltalán sims 3 időjárás...vagy valami efféle... -
#17955 Ezt próbálta valaki már? -
#17954 Hát ez az!!!!Semmi buli jellege sincs az egésznek, mert megint csak összecsapta ezt is az ea. Mondván nesztek itt van...azt csinájjátok ha tudjátok...sok hülye buger sims studiós!!!! -
#17953 Egyébként remélem lesz a Sims 3 időjárásos kiegészítőjében olyan, mint anno Sims 2-be volt. Lehullott a nagy hó, és nem kellett suliba mennie a gyereknek :DD Csak sajnos lógásnak könyvelte el a játék.. -
#17952 Na, meg ez az idióta ügynököm ne hívogatna állandóan, ez akkor is ugyanazokkal a hülyeségekkel zaklat, mikor már réges rég elérted az öt csillagot....má le is tagadom, hogy ismerem az ipsét...vagy ki ez az ügynök!!!!! -
#17951 Amikor kaját akar készíteni sim-em, rögtön lebunkózza. Könyörgöm, akkor legalább csináljanak kaját :D -
#17950 Hát én is el vótam már néhány buliba a játékba, de azt mindennek lehetett nevezni, csak bulinak nem! A házigazda úgy aludt, mint a tej (maga alá is engedte a savót!!!), a kisbabájukat a földszinten felejtették a lépcsőházban, az ott óbégatott, a bunkónak nevezés szintén meg volt...stb. na azóta aztán hívhatnak, még egyszer el nem megyek egyhez sem, ez biztos!!! -
Flora2 #17949 A Sims2-ben tényleg sokkal jobban működtek a házibulik. Ha volt egy négyszemélyes jacuzzid, már szinte garantált volt a siker, mert négyen szépen beültek, és folyamatosan beszélgetve (pluszok a fejük fölött) nőtt fölfelé a kapcsolatuk egész idő alatt és jól érezték magukat. De táncolt is mindenki, ha szólt a zene.
Most? Ha beülsz a jacuzziba, és hívsz másokat, akkor mire a második sim odaér és beül, addig az első pont kiszáll. Ha leülsz egy kanapéra, és hívsz magad mellé valakit dumálni, akkor mire odaér, a te simed feláll. Olyan sincs, hogy egyszerre esznek az asztalnál - a Sims2-ben voltak közös vacsorák, amikor mindenki egyszerre vacsorázott és közben beszélgettek. Most - mire a második leül az asztalhoz, az első feláll. Én annyit kínlódok ezekkel a mozgás-összehangolásokkal, hogy kínszenvedés, na. A Sims2-ben nem volt ennyi kínlódás.
Egyébként a Sims3-ban nem nehéz "epic" jó bulit csinálni, ha valaki csak arra hajt, hogy a hangulatdarabka meglegyen és teljesüljön a sim vágya. Az nekem könnyen összejön, több epic bulim volt eddig, mint vacak. De látványra, érzésre abszolút nem tűnnek jó bulinak.
Ezzel együtt nem adom fel, és sokszor szervezek házibulit is. Muszáj, ha nem élnék benne társasági életet, nekem az unalmas játék lenne. Tegnap este is tini pizsama-partim volt... persze látványra elég vérszegényre sikerült. Na majd legközelebb. :) -
#17948 Csak az a baj, hogy a 3 nap nagyon kevés.. Bár úgy emlékszem modthesims oldalon csináltak erre egy mod-ot -
Gné Era #17947 örökbe..fogadtam..írás sem megy ma.)) -
Gné Era #17946 na örök befogadtam egy pacit..de sírva röhögtem..jellemzői..félénk,bátor..ez a kettő:)DDDDD jól összehozták..egyébként a való életben is félek a lovaktól..elöl harap hátul rúg..a lányom sokáig lovagolt..minden alkalommal a frász kerülgetett mikor felült rá.. -
Gólya #17945 itt egyáltalán nem foglalkozom már a bulival
ha az én simem tartott bulit...az se volt jó, külön mindenkivel kellett foglalkozni, nem lehet egy közös tevékenységbe se bevonni őket (nekem legalábbis még sose sikerült - ha valakinek igen, ossza már meg a tapasztalatokat!), ha meg az én simem ment máshoz bulizni, akkor se volt jó, mert ha éhes volt és kaját csinált, akkor bunkó volt, ha elment a wc-re megint csak leüvöltötték a fejét...szóval elcseszték nagyon
de ha valakinek tényleg sikerült már normális bulit szervezni/normális buliba menni - tényleg mondja már el, hogy kellene csinálni, hogy jó is legyen, ne bunkózzák le a simemet, de jól is érezze magát...
komolyan az az érzésem egy simbeli bulinál, mint a való életben divat...otthon benyakalunk mert olcsóbb a kaja/pia, utána megyünk a buliba...hát...nekem ez valahogy nem jön be:) -
Coolfire #17944 Tudtommal az állatokat nem lehet elvinni nyaralni. -
Gólya #17943 ha befér is legfeljebb a hátizsákba - abba meg az akárhány kilós kroki is befér - sőt még a gyerek sim is vígan futkos vele (láttam a párom egyik régebbi családjánál:D) -
#17942 Nosza, pakold be a járgányba a bandát oszt irány...majnem Párizs!!!! -
#17941 Én meg vettem a bótba lovas könyveket...lehet neki áni nyeríteníííííííííííí....hehehe -
#17940 Pont én is erre gondoltam...valószínűleg a buksit is magunkal vihetjük meg a nyávogót...vagy Prüntyőkét a papagájt...hát a ló, hogy fér be a csomagtartóba?!!!, Na majd bele feszegettyük a nyihogót!!!!hehehe -
#17939 Elakarom vinni sim-emet Franciaországba egy kis kalandozásra. Úgy is rég utaztattam őket -
#17938 Én is újat kezdtem, de nekem van a simemről mentésem, és csak újra bekellett "lőnöm" a csávót a játékba a biztonsági tartózkodási helyéről, ami nálam egy külön mappában van, a telkével együtt! -
Gné Era #17937 Szerintem el..bár nem próbáltam még..de mikor kiválasztod az utazást,ott a lehetőség hogy kit szeretnél magaddal vinni.. -
Gné Era #17936 Én is ..csak most új játékot kezdtem.. -
#17935 Ha már itt tartunk. Az állatokat is el lehet vinni nyaralni? -
#17934 Hát én mikor franicába-kínába-egyiptomban voltam, akkor a könyvesboltokba összekapkodtam a fellelhető recepteket, és miután hazaértem gyorsan bamagoltam az összeset!!!hehehe -
Gné Era #17933 Nem bántam volna ha a receptkönyveket is meg lehetne így szerezni.. -
Gné Era #17932 na..kipróbáltam azt a kódot..jól bevásároltam a gyümölcsfákból.Így nem kell elmennem Kínába csórni..Látom mindenféle állatteremtő is van:))Mondjuk a kutyáknak meg a macskának nem találtam semmi különöset..talán valami feneketlen tál van meg valami szuper alvóhely..de azért így tök jó:)Azért örömködöm ennyire,mert én még sosem csaltam a játékban:)) -
#17931 Mondjuk szívesen eszem saját készítésű áfonyás, epres joghurtot....nagyon fincsi, és legalább tudom, hogy mi van benne, mert magam hajigáltam bele a cuccot!!! -
#17930 Ez mind volt nálam is, azt egyszer csak fogtá magukat...elrohantak, mert későre jár...hehe cidriztek, mert az ifjú simeket elkaphatja a zsernyák!!!! -
#17929 Nálam még reggeli előtt jön, reggel 6-kor...hehe tök jól indul a napom. Viszont a való életben hiába szeretem nagyon a fagyit...a cukorbetegségem miatt esetleg valami itthon kikísérletezett műédes nyalánkság jöhet szóba!!! -
#17928 Nekem reggel jön általában. Van hogy tábort ver a házam előtt, és egész nap ott van -
#17927 nálam a fagyiskocsi mindig éjjel jön