44549

no-warez.gif
  • Maximus4
    Ismét segítséget kérnék.
    Feldobta a pacskert a legjobb barátom és el kellene vinnem a hamvait egy urnában a tudományos laborba.Ezt hogy tudom megtenni?
  • lucifer9393
    Ja erre emlékszem, és amúgy a lánya meg ott volt a kettesben Tara Macs néven, ugyanúgy egy csapat macsekkal.
  • kem001
    Na egy képet sikerült találnom a sims 1-es macskásról:

Aki esetleg tud többet, az szóljon légyszives
  • Roccio
    :D az faxa..
  • kem001
    Krokodilt esetleg?
  • Gné Era
    Én ebben az új városban lakom,ami most jött a kieggel.. De egyébként kipróbáltam Egyiptomban. Ott madarat nem találtam..meg kígyót sem..
  • Gné Era
    Na most egy kis való élet..megyek vacsora csatázni..Megsütöm a csülköt Era módra:))
  • kem001
    Én meg Sims 1-ben lévő nőn gondolkodok, hogy beleteszem a 3-ba. Volt vagy 5 macskája.. :D
  • Roccio
    Ja nekem is volt kutyám, macskám, lovam hát a három állatot egyszerre törődni és gondozni nem könnyű:D főlleg ha valakinek van 2kutyája 5macskája 2-3lova.. :D
    Most azon gondolkodok, hogy tartok most csak egy lovat és majd ha tanultam vele a jártasságokat stb.. akkor jöhet egy kutya vagy egy macska de végül mind 3 lesz.
  • Svenson
    De jó neked. Én csak itten zugolvasok.
  • Ironman2
    Írták hogy nagy felelősség a lótartás,csak az vágjon hozzá,aki mást nem csinál.Amúgy más városokban voltatok már? Mert állítólag egzotikus madarakat,kisállatokat csak ott lehet találni
  • kem001
    Szegénytől a jó dolgokat is megvontad :DD
  • Joschka
    Hehe..nuku magánélet...köllött neked lovagolni...
  • Gné Era
    hát ez nagyon durva ez a lovaglás..nem jut időm sem a kutyámra sem a macskámra és a nejemmel sem etyepetyéztem napok óta:)DD dög fáradtan megyek haza a lovardából..és fáj a hátsóm:)DD
  • Joschka
    Hölgyem, akkor Ön lóra termett!!!
  • Joschka
    Ehhhe...ez ám a lócsókoló!!!!
  • Gólya #17990
    akkor jó:) én másról nem tudok, hogy kellene neki - ja...hatalmas szabad tér a galoppozáshoz meg a játékhoz:)
  • Gné Era
    azt a rohadt életbe már..ennek a lónak könyörögni kellett bakker..dícsérgetni kellett sokáig..mert még a nyerget sem engedte magára feltenni..na ezért nem bírtam felülni rá:)DD
  • Gné Era
    ezek mind megvannak..
  • Gné Era
    hát én nem értem..ott van hogy nyergeljem fel..ki is választom a nyerget..és a ló hátán nem látszik semmi..ott a lehetőség hogy szálljak nyeregbe..ki is jelölöm..de egy idő után eltűnik és nem száll fel..
  • Gólya #17986
    ja igen...ha bemegy a lóboxba aludni, bökj rá a lóra és válaszd a "kedvenc alvóhely" lehetőséget, akkor nem fog úton-útfélen bóbiskolni, hanem szépen beballag az "ágyába":)
    ha tudtad, nem szóltam:)
  • kem001
    Milyen vagány lenne lóháton Egyiptomba végiggaloppozni XD
  • Gólya #17984
    az meg hogy?

"lókellékek": 1.lóbox, ahol aludni tud 2.só 3.pányvázóhely 4.játéklabda 5.szénabála vagy boglya - ha ebből szór szét a simed és ezt eszi a ló, sokkal jobban ízlik neki a kaja
    megjelenik a lónál az az opció, hogy "kapáljon" - na nem a kertet:), viszont ezzel répát kapál ki a ló a földből, amit megehet
  • Gné Era
    jól van már megvan hol lehet lovasórát venni..rohadt életbe..éjjel néztem aztán akkor nem adta be:)))
  • Gné Era
    én vettem már..de írtam..a vágya ..lovasórákat venni..de könyörgöm hol?? gondolom olyasminek kéne lenni mint az atlétika óra feltalálói stb..de én nem látom bakker..de most megnézem még egyszer a városszerkesztésben..
  • Joschka
    Látható, hogy már Gné Erá-nak is van lova.
  • Joschka
    Tudom, de az alapvető táplálékuk az a széna, éppen úgy mint nekünk a kenyér.
  • TomBond
    Nekem akkor ajánlotta fel a lovasórákat miután vettem egy lovat.
  • Gné Era
    felnyergelem,azt nem látszik rajta a nyereg..csak a kantár..
  • Gné Era
    szeretik a lovak a répát meg az almát is.. valahol tuti lehet lovasórákat venni,mert a simemnek az a vágya..
  • Joschka
    Vagy hiányzott a biológia óráról, mikor a nyulat meg a lovat tanulták...
  • Joschka
    Ja, meg az élelmiszerboltban árult sárgarépával lehet a lovat etetni, meg el is lehet ültetni, hogy több sárgarépád legyen...csak azt nem értem, hogy miért nem szálastakarmányt kell a lónak...szénát adni...miért pont sárgarépát...Biztos, hogy valamelyik játéktervező a szafariparkban összekeverte a nyulat a lóval, amikor oda ment kirándulni szabadidejében!!!!
  • Joschka
    Meg lóitató vályút is lehte neki venni.

Nem kell lovasórákat venned, hanem menj el a könyvesboltba, ott a jártasságoknál van 3 lovaskönyv. Vágtass szépen haza velük olvasd el az elsőt azt mehet sz lovagolni, ha fel van szerszámozva a lovad...
  • Gné Era
    hol lehet lovasórákat venni?? én nem találom..((vagy azt városszerkesztésben nem tudom megkeresni?? el kell mennem a lovardába??
  • Gné Era
    a lótartáshoz kell valami a sónyalókán meg azon a pányvázócölöpön kívül ?? Vagy a ló nem is alszik csak szunyókál?? Muszáj neki istállót építeni?,
  • Joschka
    Engem neveztek ki itthon "Talajakrobatikusnak"!!!!hehehe
  • Joschka
    Na, most meg megyek ásni...a kertbe(de nem ám a játékban!!!)!!!majd jövök!!!
  • kem001
    Pár napra megoldódott a kajagondom :D
  • Joschka
    Hehe...eze az, jó be spájzoltál!!!!Nekik meg hadd kopogjon a szemük, mé nem hoztak kaját...maguknak!...hehehe
  • kem001
    Nálam volt. Hozták a sok finomságot, én meg gyorsan bepakolgattam a hűtőbe őket :DD