44549

no-warez.gif
  • Gólya #18286
    elolvasod a Kertészkedés 1. c. könyvet, az első kertészkedés skill után kapsz pár magot, amit már el tudsz ültetni a kertedben
    gondoznod kell, ezzel fejlődik a kertészkedés tudásod is és egyre több fajta növényt tudsz majd ültetni
  • Gólya #18285
    az már engem nem érdekel - nem is téged érdekelt eleve a probléma, hanem Iront
    nem másolom be még egyszer - akinek fontos, megkeresi - ha nem, az már nem zsibbaszt
  • V43 1105
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171209390&no=17676]#17676[/URL]

Hogy kell zöldséget , gyümölcsöt termeszteni, valaki tudna segíteni ? :(
  • Joschka
    Hát ennyit nem nyálazok visszafelére felé...
  • Gólya #18282
    mint pl.az enyém - ld.#17676.
  • Roccio
    HALLOWEEN! Rendezzetek haloween party-t a játékban.. :D
  • Joschka
    A dbc fájlokban vannak benne a letöltött egyedi és store cuccok.
  • Svenson
    Köszi. Azt nem tudom, dbc-m van-e. Ez mi ez a dbc?
  • Ironman2
    tessék

Elindítod,majd megkeresteted vele a package fájljaidat,és lefuttatod rajta a javítást,és kész is.Működik a .dbc fájlokkal is,már ha egyéni letöltött tartalmad van benne
  • Ironman2
    de.van hozzá egy kis program,ami kompatibilissé teszi azokat.pill
  • Gné Era
    tényleg rohadt sokáig iszik a ló:((
  • Svenson
    Most megy fel mingyár a gépemre a Pets.

Az egyéni tartalmak még mindig nem kompatibilisek a Petssel?
  • Ironman2
    Jó kis névsor:

http://lindenlab.com/about/management

Lassan már az összes volt Maxis tag ott lesz.(amúgy nem rossz a Second Life,csak nagyon virusos,és ötlettelen)
  • Ironman2
    Friss mai hír hogy Will Wright csatlakozott a Linden LAb fejlsztői/rendezői csapatához,hogy tovább tudják fejleszteni a Second Life-ot,imár együtt

Simprograms
  • Ironman2
    Legalább nem veszünk össze.hehe
  • ronso
    nálunk ugyanez a helyzet :))
  • Ironman2
    Ja.3 gép van idehaza +1 a laptop,de az már nincs itt.DDD
    Mindegyiken van internet
  • Joschka
    Mi van..egyszemélyes pc-klubod van?
  • Ironman2
    Ja.friss az is.AMúgy félreértetted,nekem van saját gépem is.3 gépről beszéltem én(van egy negyedik is,de az már csak netezésre jó DDD)
  • kem001
    Miért ne? Mond neki, hogy sims-ezni akarsz XD Egyébként próbáltál directx-et frissíteni?
  • Ironman2
    De én már megyek a másik topikba,mert picsánrúg a házigazda.Oda irjatok majd.DDD
  • Ironman2
    Olyan laptop van az unokahugomnak,és nagyon szép rajta az állatos kieg,csak az a gép nála van.Ráadásul még 2 magos is,én vettem neki.De ha feljön hozzánk az unokahugom,akkor itt van az ő volt gépe,és azon szokott internetezni,meg simsezni,és nem egy mai gép.Az elöbb leírtam a paramétereit.Azért most nem fogja mindig magával hurcolászni a laptopját,mert jön a rokonaihoz látogatóba.xD
  • Ironman2
    Igen
  • Joschka
    Hát a kérdés nem a win 7-ről szólt most, hanem, hogy XP alatt hogy néznek ki a kutyuli-mutyulik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gné Era
    nekem win7 van a laptopon..4 giga memóriával..szerintem az állatok tök normálisan néznek ki..
  • Joschka
    Lehet, mert az én alaplapom is abit, és a régi procim 2800 -as volt, csak 1 giga ramom volt hozzá és egy nvidia 7300-as adta hozzá a színesképet...és évekig xp-vel ment.
  • Ironman2
    Értelmes válasz volt

Na mindegy,ha valakinek hasonló gépe van,akkor jelezze,és mutassa meg hogy néznek ki rajta az állatok.Win7-et még nem akarok rárakni,mert sok memóriát zabál az.
  • Roccio
    próbáld meg.
  • Ironman2
    Most nem akarok belemenni hardveres dolgokba,pedig támogatott az ottani videókártya is a játék szerint,de mégis csúnyák az állatok,és szögletesek.Egy geforce 6200-as van benne.Sima pentium4,abit is7 alaplap,2.4 Ghz,és 2 gb RAM van benne.Szerintetek erre a gépre lehet rakni win7-et?
  • Roccio
    lehet, hogy lehúzta az iszap és hát.. ;)
  • Ironman2
    Nálatok volt már olyan hiba,hogy a macska belement a vízbe,és egyszerüen eltünt? Csak a resetsimmel lehet mindig visszahozni? Akiknek xp-jük van,azok irjanak,mert a másik gépemen fordult elő ilyen.Mondjuk ez lehet hogy ala bug a játékban,és nem rendszerfüggő,de nagyon csúnyán néznek ki az állatok a régi gépen,rájuk se lehet ismerni.
  • kem001
    Nem hiszem, hogy megcsinálta valaki őket. Most nézem, de semmi. Szóval szabad a pálya :D
  • lucifer9393
    jó okés, csak arra lennék kiváncsi, vajon létezik e Bright Falls Sims 3-ban, vgay legalább Alan meg Alice. Ez nem lehet off, hisz a sims 3 szó szerepel benne.
  • kem001
    Ja meg hogy nem tűnik el a ház nyomtalanul a helyéről hihi. Na de elég az offfból
  • lucifer9393
    Azok a megszállottak, kérem szépen
  • Joschka
    Elmész franciába, ott meszerzed a receptet azt haza mész és úgy készíted el.
  • kem001
    Keresgélek még, de eddig csak ezt, vagy ennél újabb verziójú Land Cruiser-t találtam
  • kem001
    Avval a különbséggel, hogy éjjel nem kell attól félned, hogy megölnek a zombik XD
  • akyyy
    francia palacsintát hogy loehet csinálni mert az kell az egyik étterembe :S
  • Joschka
    Háááát ez nem is hasonlít arra szinte, mint ami azon a sims 1-es képen van...jobb nincs ennél?