44549
-
#18246 Nekem még mindig Hidden Springs tetszik a legjobban. Különösen a hegyi lelátók, onnan nagyon szép a kilátás, és éjszaka a lámpák nélkül olyan mint vmi horrorfilmes helyszín, ahol lemészárolják a tinidiákokat. Ha tudnák machinimát csinálni, biztos ott csinálnék. Amúgymeg az egész város hangulata nekem hasonlít Bright Falls-ra az Alan Wake Xbox 360 játékból. Azt nem tudom ismeri-e valaki, de van ott egy ilyesmi tó, és az a városka központja. -
#18245 A windowst meg nem rég raktam fel! -
#18244 Linket azért odaadom minden esetre: Toyota -
#18243 Az megoldható lenne, de most ez a progi sajna nem tudom miért nem müxik! -
#18242 Sima Land Cruiser-t találtam, csak át kellene festeni, és kellene hozzá az a pálmafás logo -
#18241 Nem tudom, hogy mi van ezzel a tsr workshoppal, de nem akar működni...no mindegy, egyenlőre hagyom az egészet!!! -
#18240 Nem, mert azok az obektumok nem 3D-sek, hanem csak 2D-s objektumok!!! -
#18239 Sims 1-es autók nem jók? -
#18238 Má kéccer telepítettem ezt a progit de semmi... -
#18237 Öcsééééém, mi van ezzel a TSR Workshoppal, annyira fogja a gépet, hogy az má kínszenvedés...minél nagyobb a verziószáma annál rosszabb?? -
#18236 Kár érte. Lada-ra emlékszem sims 2-be volt, tök lol volt :D -
#18235 Kerekek forgása nélkül inkább síléceket kéne akkor rá rakni. -
#18234 A kerekek animációját nem tudom meg csinálni, úgy meg nagyon hülyén néz ki ahogy megy az úton, mert a tsr worksop nem generál neki...a ladámmal jártam így! -
#18233 Ha már itt tartunk, úgy is megtudod csinálni, hogy használni is lehessen? -
#18232 Csak a sims 1ben találtam, de utánanézek -
#18231 pimp -
Gólya #18230 innen a háttérből lesem apukának a tipegőjét, amint a kutyával barátkozik - nagyon aranyosak:) -
Gólya #18229 nekem olyan város kellene, mint HP, csak jóval kisebb méretben
valahogy nekem megbízhatóbbnak tűnnek az ea-s városok, mert azokban valahogy minden a helyén van
nézegettem több letölthető várost - vagy ez, vagy az hiányzott belőlük...vagy több minden is
ez a HP szerintem eddig a legjobb - legalábbis az én elképzeléseimnek leginkább megfelelő - csak túl nagy...iszonyat távolságok vannak benne
persze az is lehet, nekem vannak irreális "igényeim":) -
#18228 Nézz körül a sims 2-ben is hátha ott meg van, azt lökd ide nekem a linket! -
#18227 Meg van, leszedtem, akkor ennek állok neki!!! -
Gólya #18226 te nem szoktál visszaolvasni? -
#18225 Nem tetszik. Eléggé nyomott XD
Viszont ezt a kék kocsit, sehol sem fogom megtalálni sajnos sims 3-ba:
-
#18224 Ehhez mit szólsz?
-
#18223 Jaja, ez ráadásul pontosan ugyan az a típusú autó, mint ami Sims 1-be volt. Csak jobb állapotú :D -
#18222 Na ez már jobb, sokkal jobb, mert az eléggé ramaty külselyű, amit az előbb adtál ezt meg csak agyonhasználtá kell kicsit tenni...hehehe -
#18221 Közben tsr-en találtam egy ilyet:
-
#18220 Oké, majd mikor készen vagyok vele jelentkezem, na mentem barkácsolni!!! -
#18219 Nekem úgy is megfelel. Köszi -
#18218 Kem, ezek a sims 2-ből való autók, a dátum szerint de nem gond csak át kell konvertálnom a sims 3-ba őket. Dísz autónak meg felel? Azt bárhol elhelyzheted a városban (még az úttesten is!), de csak nézegetni lehet majd, használni nem. Úgy jó lesz? -
#18217 Lent is vannak, majd mingyá "szétkapom" valamelyiket, hogy mit lehet vele csinálni ... -
#18216 Várjá körülnézek... -
#18215 Sima verzió
Cabrio -
#18214 Hasonló ehhez:
-
#18213 Ezt honnét lehet leszedni? -
#18212 Talán ez is megteszi:
-
#18211 Látom van itt homokos tengerparttól kezdve a hegyekig minden ami kell -
#18210 Rozsdás autót...amelyik csak egyhelyben áll, olyant tudok kreálni... -
#18209 Nekem ez a város tetszik nagyon, már bent is van a játékomban, asszem ide költözöm!
-
#18208 Már csak a jó öreg rozsdás autó kellene bele :D -
#18207 Mondjuk úgy, hogy csak a régi kinézetet helyezték át a sims 3 3D-s világába.