Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
valahogy bekerült ez a csizma, most végignéztem az összes feltöltött simemet, egyik sem hord ilyet, külön letöltött csizmára meg nem emlékszem
az egésszel nem lenne baj, ha ez nem vmi hack szerüen mûködne, ugyanis az összes nemnél, összes életkorban ott van, és ráteszi bármire, NPC sim gyerekre, zuhanyozó simre, bármire, gusztustalan, ezért szeretném kiirtani a játékból - csak ötletem nincs hogyan
mert persze a progranmozók nem engednek törölni semmit a CAS-ban, csak tudnám miért nem
nincs erre vmi kód, amikor engedi törölni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A verzioszámok a következõk lettek:
Sims3 1.21.123.001002
WA 2.0.86.002002
HELS 3.0.38.004001
Ambitions 4.0.87.006001
Fast Lane 5.0.44.008001
Late night 6.0.81.009001
Outoor living 7.0.55.001001
Generations 8.0.152.011001
Az alapot már a kiegek feljavították
Az a kérdésem,hogy most hogyan tovább? Mindegyik kiegre rakjam fel sorban a következõ javításait,vagy elég lesz a 7mb-os legfrisebb cummulative patchek,amik nem is tartalmaz igazi javítást?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valaki megmondaná hogy tudom levenni a cenzúrát a játékból?
A sims 2 kódjával próbáltam, de nem mûködött. Köszi elõre is a segítséget.
bár...most visszaolvasva...csináltam már városszerkesztõben is, tehát mûködnie kell úgy is
De ezt amúgy mikor kell csinálni? Ha már beköltöztettem a családot az apartmanba, vagy építés módban, városszerkesztésben?
Mert én városszerkesztésben tettem le az apartmant és utána próbálkoztam. Lehet ez volt a gond?
Van egy 8,34MB-os fájl, Shaders_Win32.precomp a neve és a kiterjesztése..
Ha jól emlékszem az alap Sims-nél bevált a cenzúra kiszedése.
De a kiegészítõkkel nem megy... mikor be akarna tölteni nemsikerül neki.
nézd meg, hátha véletlenül elütöttél egy betût vagy szóközt - elõfordul néha
ha kapkodok, én is kihagyok idõnként valamit, aztán nézek, hogy miért ismeretlen😄
max idõigényes
vagy rákoncentrálsz 1-re, a többiek meg csinálnak amit akarnak
egyébként meg talán azért, mert a 2-ben mindenki egy helyen volt, nem mászkáltak szerte a városban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én is tegnap elköltöztettem a két gyereket, mert egyszerûen képtelen voltam már mind a négyüket irányítani. A csajt egyéni vállalkozóban festõnek szeretném megcsinálni, a kissrác még suliba jár, de vele olyan terveim vannak, hogy együttest fog majd alapítani. 😄
Gólya! Amúgy nem mûködik nálam az apartmanos cheat amit leírtál. 😞 (Persze lehet én bénáztam el valamit.)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Most eszembe jutott egy olyasmi hogy milyen gyereke születik egy szellemnek és egy vámpírak? mind2 fajtából volt nekem, sõt házastársak voltak, hülye fejjel mégse próbáltam ki...<#idiota>#idiota>
Úgyhogy ne szóld le a FAQ-t.<#idiota>#idiota>
most egy házaspárt próbáltam elsõre...két simnap után feladtam
aztán próbáltam egy csajt egy babával, totyogó volt a gyerek - feladtam
jövõ héten talán több idõm lesz kicsit, akkor hozok egy pár képet én is
Most már elõször az alapjátékot kell patchelni,és utána a többit!!!
Vannak frankó cumulative patchek,azokat érdemes leszedni,mindig az utolsó számjegyhez illõt.
Ami fel van telepítve,az legyen mind patchelve máskülönben crashelni fog a játék.
De mikor rakom fel sorban a kiegeket,akkor az alapot is patchelik fel dolyamatosan,mert anélkül nem lehet a kieget felrakni
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
intprop censorgridsize0
Ezt írjátok be, hátha mûködik a cenzúrára. Ha igen, szóljatok már légyszi!
Jó éjt mindenkinek!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Amúgy óriási, mert mindkét felnõtt simem éppen kapuzárási pánikban szenved, a kamaszokra meg folyton rájön a lázadás, meg a hangulatingadozás. 😊
Nem tudom, a kettõben sok simet is képes voltam egyszerre irányítani, itt meg most annyira nehezemre esik néggyel elbánni. Valószínû öregszem. 😄
A Sims-ben hogy lehet a cenzúrát kiszedni?
A Szabadtéri cuccokon kívül mind fel van telepítve.
Amit találtam az nemjó.. betöltésnél a legvégét nem tudja betölteni...
mindig volt ak kismacskáim
igaz a kutya óljában éltek
no és hogy állsz az apartmanokkal?😊 vagy még nem próbáltad a cheateket?
akkor tudod igazán eldönteni, ha felrakod és megnézed
Itt van az alap peccse:
Sims3 1.22.9 cummulative patch direct link
mi van akkor ha az összes kieget és az alapjátékot felteszem automatán frissit és nem indel el a játék? mikor váltana a monitor akkor hallok egy halk roppanást és nem indul. most ugy telepitem,hogy nem frissitem és igy még 3 db elindul..
Sakkoo.......Baszkiiii
Amúgy nekem is ez volt a bajom, hogy az állataim mindig utálták egymást, utódról nem is álmodhattam. De a papagáj jó volt, amikor kiengedtem és össze-vissza repkedett a lakásban. 😄
Ettõl függetlenül én biztos nem fogom telepíteni az állatos kiegészítõt, a kettõben sem szerettem. Viszont az évszakokkal igyekezhetnének!!!! 😊
Ami azt illeti, ez se valami nagy durranás, vajon mennyibe kerülhet ez? Így, ingyé elmegy, de pénzért???
Csak én sehogy se bírtam oda eljutni, hogy a hím és nõstény macskáim párosodjanak. Mindig utálták egymást.