Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
a kép lemaradt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Segítsetek nekem légyszi:

valahogy bekerült ez a csizma, most végignéztem az összes feltöltött simemet, egyik sem hord ilyet, külön letöltött csizmára meg nem emlékszem

az egésszel nem lenne baj, ha ez nem vmi hack szerüen mûködne, ugyanis az összes nemnél, összes életkorban ott van, és ráteszi bármire, NPC sim gyerekre, zuhanyozó simre, bármire, gusztustalan, ezért szeretném kiirtani a játékból - csak ötletem nincs hogyan
mert persze a progranmozók nem engednek törölni semmit a CAS-ban, csak tudnám miért nem

nincs erre vmi kód, amikor engedi törölni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Én most tisztán feltelepítettem az alapot,és az összes kieget,a játékot még nem inditottam el,de a launchert azt igen,és a dokumentumokban létrehozta a köv.mappákat:Contentpatch,DcBackup,DcCache,Downloads,Export,Installedworlds,Recordedvideos,Screenshots,SisgsCache,és egy logfájl(Simslauncherlogfile.log)
A verzioszámok a következõk lettek:

Sims3 1.21.123.001002
WA 2.0.86.002002
HELS 3.0.38.004001
Ambitions 4.0.87.006001
Fast Lane 5.0.44.008001
Late night 6.0.81.009001
Outoor living 7.0.55.001001
Generations 8.0.152.011001

Az alapot már a kiegek feljavították
Az a kérdésem,hogy most hogyan tovább? Mindegyik kiegre rakjam fel sorban a következõ javításait,vagy elég lesz a 7mb-os legfrisebb cummulative patchek,amik nem is tartalmaz igazi javítást?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Helló mindenkinek.
Valaki megmondaná hogy tudom levenni a cenzúrát a játékból?
A sims 2 kódjával próbáltam, de nem mûködött. Köszi elõre is a segítséget.
Köszi megpróbálom, majd szólok hogy sikerült-e.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
gondolom az nem újság, hogy csak azt az egy lakást tudod variálni, nem az egész épületet...

élõ módban csináld - bemész a telekre és akkor írod be szépen sorban a cheateket

bár...most visszaolvasva...csináltam már városszerkesztõben is, tehát mûködnie kell úgy is

Tegnap este próbálkoztam vele, és tegnap egy kicsit korán kezdõdött a nap, és késõn ért véget a számomra. Lehet elütöttem valamit, ma megpróbálom újra.
De ezt amúgy mikor kell csinálni? Ha már beköltöztettem a családot az apartmanba, vagy építés módban, városszerkesztésben?
Mert én városszerkesztésben tettem le az apartmant és utána próbálkoztam. Lehet ez volt a gond?
Honnan és mit kell letölteni?
Van egy 8,34MB-os fájl, Shaders_Win32.precomp a neve és a kiterjesztése..
Ha jól emlékszem az alap Sims-nél bevált a cenzúra kiszedése.
De a kiegészítõkkel nem megy... mikor be akarna tölteni nemsikerül neki.

nem is azt mondtam, hogy lehetetlen...nekem nem megy😊

megnéztem a privit, amiben elküldtem, nem én írtam-e el...az jó
nézd meg, hátha véletlenül elütöttél egy betût vagy szóközt - elõfordul néha
ha kapkodok, én is kihagyok idõnként valamit, aztán nézek, hogy miért ismeretlen😄

lucifer9393
kell rá letölteni olyan mod-ot...

lucifer9393
Hát majd csinálok egy olyan tesztcsaládod, volt, csak nem volt olyan gyerekük.. csak 2 normális gyerekük volt, mert azok még akkro születtek, mielõtt az ember vámpír lett volna és a csajt nem rázta volna meg az áram.

Lacoka12
na akkor hogy lehet tüntetni a cenzort?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Mike
pedig lehet
max idõigényes
vagy rákoncentrálsz 1-re, a többiek meg csinálnak amit akarnak

egyébként meg talán azért, mert a 2-ben mindenki egy helyen volt, nem mászkáltak szerte a városban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Az lenne ám az ideális, vidám família. 😄 Ha ezt megcsinálod kérünk szépen képeket! 😊

Én is tegnap elköltöztettem a két gyereket, mert egyszerûen képtelen voltam már mind a négyüket irányítani. A csajt egyéni vállalkozóban festõnek szeretném megcsinálni, a kissrác még suliba jár, de vele olyan terveim vannak, hogy együttest fog majd alapítani. 😄

Gólya! Amúgy nem mûködik nálam az apartmanos cheat amit leírtál. 😞 (Persze lehet én bénáztam el valamit.)
Ezzel gyere a technikaiba,kinyomozzuk.😊Vagy a monitordriver v. a vidikártya lesz szar.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Lacoka12
már meg oldottam a problémát egy bekavart a patch-ba

Lacoka12
nem müködik

lucifer9393
Ezért próbálom én minnél hamarabb eltüntetni õket vmilyen módon a lakásból 😄

Most eszembe jutott egy olyasmi hogy milyen gyereke születik egy szellemnek és egy vámpírak? mind2 fajtából volt nekem, sõt házastársak voltak, hülye fejjel mégse próbáltam ki...<#idiota>

Megpróbáltunk.Tényleg csak annyi van,hogy az alap cumulative patchét rakd fel.Sajnos,más nincs.

És mi lenne,ha ráeresztenéd a cumulative patchet az alapra,és utána a többire az 5-6 MB-s patchet?Semmi.Mert az alap peccs tartalmazza a deltapackaget is,és a deltabuildot is,amit használnak a kiegek,és az alap.A többi cum. patchet meg valamiért fel kell tenni-igaz a játékmeneten nem változtat-de a védelmi fájlokat átírja.
Úgyhogy ne szóld le a FAQ-t.<#idiota>

nem vagy egyedül...már korábban beszéltünk errõl - a kettesben én játszottam pl. az Ottomas családdal (nagymama, szülõk, három gyerek + anyuka ikrekkel várandósan) és úgy ment, mint az álom
most egy házaspárt próbáltam elsõre...két simnap után feladtam
aztán próbáltam egy csajt egy babával, totyogó volt a gyerek - feladtam

jövõ héten talán több idõm lesz kicsit, akkor hozok egy pár képet én is

Ez van a FAQ-ban:

Most már elõször az alapjátékot kell patchelni,és utána a többit!!!
Vannak frankó cumulative patchek,azokat érdemes leszedni,mindig az utolsó számjegyhez illõt.
Ami fel van telepítve,az legyen mind patchelve máskülönben crashelni fog a játék.

De mikor rakom fel sorban a kiegeket,akkor az alapot is patchelik fel dolyamatosan,mert anélkül nem lehet a kieget felrakni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mára már kiléptem a játékból, de a sims2-ben ez jó volt.

intprop censorgridsize0

Ezt írjátok be, hátha mûködik a cenzúrára. Ha igen, szóljatok már légyszi!
Jó éjt mindenkinek!
Lacoka12
a cenzura nálam is zavaró nem lehet vele valamit csinálni

Ez esetben megnyugodtam. 😊 Annyira figyelni kell már sok dologra, hogy meghaladja a képességeimet.
Amúgy óriási, mert mindkét felnõtt simem éppen kapuzárási pánikban szenved, a kamaszokra meg folyton rájön a lázadás, meg a hangulatingadozás. 😊
Svenson
Nem gondolnám, hogy ennyire öregszel. Valószínûbb, hogy a játék ilyen. Nekem se sikerül normálisan irányítani egy családot.

Mi a baj? Lemaradtam valamirõl?
Még nem próbáltam ki az apartmanoknál, de már idegesít az egész családom, úgyhogy el kéne költöztetnem a kiscsajt, akkor apartmanba küldöm, és akkor ki fogom próbálni. 😉Majd teszek fel képet, feltéve ha pöpecül sikerül a kégli. 😊
Nem tudom, a kettõben sok simet is képes voltam egyszerre irányítani, itt meg most annyira nehezemre esik néggyel elbánni. Valószínû öregszem. 😄
Svenson
Igen, láttam róla videót. De nekem nem biztos, hogy ló kell, elég egy kutya, macska. De ha itt is olyan sok macera lesz velük, nem tudom, tényleg akarom-e, a másikban elpusztult egy kutyám, mert egyszerre volt álmos és éhes, és ha enni kezdett, elaludt közben, ha aludni, akkor meg felébredt, hogy éhes.

Sziasztok!

A Sims-ben hogy lehet a cenzúrát kiszedni?
A Szabadtéri cuccokon kívül mind fel van telepítve.
Amit találtam az nemjó.. betöltésnél a legvégét nem tudja betölteni...

Mike at home
nálam simán szaporodtak 😊
mindig volt ak kismacskáim
igaz a kutya óljában éltek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

FZoleee
azok fennvannak, a nyaralós kivételével, mert az nem jött be 😄
Elképzelhetõ az hogy memóriatelepítés után ujra kell rakni az egész játékot?

A nagy kiegeket megéri felrakni,sokmindent tartalmaznak.

csatlakozom óhajodhoz😄

no és hogy állsz az apartmanokkal?😊 vagy még nem próbáltad a cheateket?

ezt így nem lehet eldönteni - mindenkinek más "éri meg"
akkor tudod igazán eldönteni, ha felrakod és megnézed

FZoleee
hali, sztetek megéri a cuccos kiegészítõket felrakni? mennyi dolog van benne? 😄
Ez a super patcher ez édeskevés nem? Ha valaki rögtön ezt teszi fel telepités után,akkor az igazi javitások fel sem kerülnek a kiegre?

Irtam neked hogy probáld meg ujratelepíteni az egész játékot,és legfrisebb cummulative peccset rakd fel rá! Ne engedd feltelepülni az EADM-et telepitéskor.

Itt van az alap peccse:
Sims3 1.22.9 cummulative patch direct link

ronso
sziasztok
mi van akkor ha az összes kieget és az alapjátékot felteszem automatán frissit és nem indel el a játék? mikor váltana a monitor akkor hallok egy halk roppanást és nem indul. most ugy telepitem,hogy nem frissitem és igy még 3 db elindul..

Sakkoo.......Baszkiiii

Lacoka12
segítsen már valaki

Hm.Nekem meg összeomlott az egész játék.Ki is irta hogy kritikus hiba keletkezett,majd következõ inditásnál már ki is akadt az egész

Jövõ tavasszal jön sorban az évszakok,ha igaz a Mother Nature név kiszivárogtatás

lucifer9393
Igen...kell eg évszakos kieg, minnél hamarabb 😛

Ha jók az értesüléseim akkor még saját lovad is lehet majd az állatos kiegészítõvel. Az állítok is irányíthatóak lesznek, sõt, bele is bújhatunk a bõrükbe és az õ szemszögükbõl nézhetjük a világot. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nem írták le.
Amúgy nekem is ez volt a bajom, hogy az állataim mindig utálták egymást, utódról nem is álmodhattam. De a papagáj jó volt, amikor kiengedtem és össze-vissza repkedett a lakásban. 😄
Ettõl függetlenül én biztos nem fogom telepíteni az állatos kiegészítõt, a kettõben sem szerettem. Viszont az évszakokkal igyekezhetnének!!!! 😊
Svenson
Köszi, hogy gondoltál rám is. Lassan már ezzel a szemüveggel is alig látok. <#hehe>

Ami azt illeti, ez se valami nagy durranás, vajon mennyibe kerülhet ez? Így, ingyé elmegy, de pénzért???

Svenson
<#vigyor> Szerintem is-is.

Svenson
Én is szerettem, csak a mennydörgéstõl mindig frászt kaptam. Meg az állatokat szerettem még, fõleg a kutyát, macskát. Mondjuk nem lenne baj, ha lennének egyéb háziállatok is, vidékre, csirke, kacsa, ilyenek. (Lehet, hogy lesznek is?)

Csak én sehogy se bírtam oda eljutni, hogy a hím és nõstény macskáim párosodjanak. Mindig utálták egymást.