44549
-
#18333 Most kipróbáltam a Fox családot az új városban. Szülők, egy iskolás gyerek, egy csecsemő, egy felnőtt ló és egy csikó, és egy kutya. + kert. Háááát, mit mondjak, igencsak nem sikerül rendesen foglalkozni velük. -
Gné Era #18332 nekem a család és a macska mellé kutya is van,meg ló is..ja és egy papagáj is:)) -
#18331 Amúgy marha nehéz egy egész családdal játszani + macskával. -
#18330 Addig örülj, amíg nem tud. A végén ki kell hozzá hívni a tűzoltókat. :DD
Megcsináltam a macskámat simsben, de nem sikerült pont olyanra, mert az igazinak a lába fehérek, de itt nem lehet teljesen fehér lábakat csinálni. Nekem legalábbis nem sikerült. -
Ironman2 #18329 Nálunk kimegy a szag a szellőzőn -
#18328 Hamár macskáknál tartunk... Miért nem tudna fára mászni pl? -
#18327 mindig kell egy bűznyelő virág -
#18326 Íme az új házam, Simsville-ben:
Semmi extra nincs benne, telejesen ugyan olyan mint a sims 1-ben. Imádom :D -
Gné Era #18325 de jó..a lóboxból össze lehet szedni a trágyát,és meg lehet trágyázni vele a kertet.. -
Roccio #18324 :D -
Gné Era #18323 egyébként nekem az a fura abban a városban,hogy össze vannak vonva az épületek..pl az étterem a bolttal..a könyvesbolt a könyvtárral.. -
Gné Era #18322 jó,hogy nem pumpát:)DDD -
Roccio #18321 :DDDD vagy uborkát.XD -
Ironman2 #18320 Kaktuszt? :)))) -
Gné Era #18319 én is szoktam odarakni:)) -
Gné Era #18318 én ott lakom.. kicsit még szokni kell,de nem rossz.. -
Ironman2 #18317 Tök jó a kéró.Amúgy a WC mellé minek virágcserép?
Oda szoktatod a macskádat? -
#18316 Igen. -
#18315 Kipróbálta már valaki az új várost, ami a Petssel jött? (Még nem tudom a nevét.) -
#18314 Jó lett. -
Pirlipát #18313 Köszi, töltődik :-) -
#18312 ok, linkelve a másik topikba :) -
#18311 Most készült el, napokig gondolkoztam mit is építsek :D
-
#18309 Oké, de hol lehet megtalálni? -
#18308 -.- mármnit szerintem -
#18307 Na jó, de hol van a te oldalad? -
#18306 nem csak ott :P -
#18305 Hidden Springs az én oldalamról :) -
#18304 Az nem baj, én viszont értem...mivel én írtam...hehehe -
Flora2 #18303 Off.
Ez nem friss hír, már augusztusban tudni lehetett.
Egyébként Wright nem fejlesztőnek ment oda, hanem igazgatótanácsi tagnak, ami egész más, az IG nem napi menedzsmenttel és fejlesztéssel foglalkozik, hanem azzal, hogy elég profitábilis-e a vállalkozás (éves üzleti terv megtárgyalása, ilyenek).
A Second Life pedig annak ötlettelen, akinek nincs ötlete. :P
Ugyanis ez a program csak eszközöket ad, hogy megvalósítsd, amit te mint felhasználó kitalálsz, szóval nem kell, hogy ők adják az ötleteket, ez egy zöldmezős platform.
On. -
Roccio #18302 tényleg ezeket a pandakutya, tigriskutya, macskaborz.. hol lehet találni a játékban? -
#18301 Jesszus, nem is értem, miről írsz. :(( -
#18300 Hopp meg van!
A tárgynál a 'Hozzáadás a kollekcióhoz' gombbal.
És már a kollekcióban is van a mikró...nagyszőrűűűű!!hehehe
Joschka köszöni Joschka-nak a megoldást!!!! -
#18299 Egy újonan létre hozott kollekcióba hogy kell tárgyakak be rakni, mert a sima fogd és ejsd módszernél nem történik semmi sem. -
#18298 Melyik most a legjobb város? Mit ajánlotok, hol érdemes új játékot kezdenem? -
Ironman2 #18296 Tortán nem probáltad? Amúgy minek sürgetsz? DD Meg lehet állítani a játékot -
#18295 Ha a kutyám nak születsnapja van mit csináljak vele mit kell venni neki hogy áttérjen a másik korba? PLS gyorsat -
TomBond #18289 Felraktam a nomosaic-ot és erre 1 perc játék egy perc fagyás. És ez így megy végig. -
Ironman2 #18288 Nem kell azzal foglalkozni állítólag -
#18287 Köszi! A granny2.dll file-t honnan tudom megszerezni hozzá?