44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    azon gondolkoztam, ha te ilyen ügyes vagy, egy iMac gépet nem tudnál összedobni? :P Én találtam már, de fizetős vagy milyen. Macbookom már van, az is igen szép, sokkal vékonyabb mint a standard laptop, de az iMac még hiányzik :P
  • Joschka
    Ezek store cuccok, nem saját készítés.
  • lucifer9393
    ugye, végre valaki aki fennakad benne mint én is. De egyébként nézz trailereket, Joschka belinkelgetett képeit.... neki van szőr a kutyáján, mármint olyan "igazi" ami nem csak rá van fújva.

Joschka: ezek a modern bútorok ilyen kék világítósak meg honnan? Saját kreálmány? Nekem nincs meg minden cuccos csomag azért kérdezem, mert valamelyik egész pofás.
  • Joschka
    Házat és várost csak magamnak építek, mivel mindekinek eltérő ízlése van!
  • Joschka
    Nem is neked csináltam, Mike!!!!
  • kem001
    Az kicsit sok. Régi családomban volt 1 felnőtt, 2 fiatal felnőtt, és 2 gyerek. Meg egy ló. Elég is volt belőle :D
  • Svenson
    Köszi, nem sürgős. :)
  • Svenson
    Tegnap kipróbáltam egy lovas, kutyás családot, de azt hiszem, maradok az egy állatnál. Lehet, hogy később már jobban fog menni, ha az ember kitapasztalja, melyiket hogy kell gondozni. Arra pl. csak akkor jöttem rá, hogy a csikót cumiztatni kell, amikor már majd éhen halt.
  • Gné Era
    de majd megnézem neked a játékban..
  • Gné Era
    így fejből nem tudom..mikor csinálod az állatot,ott ahogy odaviszed a kurzort,leírja hogy melyik jellemvonás mit jelent..
  • Mike
    hát igazából kettő kellene

2 állatot 1 sim már nem lát el, mert nem tud annyit velük foglalkozni

3-mal meg már kényelmes, lehet mást is csinálni
  • Mike
    kivül jellegtelen belül hűha!
    de nem laknék benne
  • Svenson
    3 sims kell ahhoz, hogy ellásson 2 állatot? Nem semmi.
  • Svenson
    Lemaradt a kérdőjel.
  • Mike
    hogy mi van? van egy lovam meg egy kutyám, meg 3 simem :)
  • Svenson
    Az melyik jellemvonás.
  • Svenson
    Szerintem is elég egy állat, van velük elég dologság így is.
  • Joschka
    Ja, a rágógumis automatát még ki sem próbáltam...na majd beállítok egyet a városban valahová...hehehe...viszik majd mint a czukrot!!!!
  • Joschka
    Illesztőprogram problémák miatt volt...de már megoldottam. A régi felállásban játszom régi ház+sim+kutyus...ja a macsekot átköltöztettem az egyik szomszédhoz...úgyhogy csak a buksi maradt, elég az nekem.
  • Svenson
    Hogyhogy, elszállt? Pedig tök jól néz ki amúgy.
  • Joschka
    Kétszer egymás után beküldtem a buksit piperézni...meg is csinálta.
  • Gné Era
    Unikornist hogy a francba lehet látni?? Azt már nem is kérdezem,hogy örökbe fogadni hogyan lehet??:))
  • Gné Era
    és abban csak egyszer kell megfürdetni?? utána már sosem??
  • Joschka
    Ilyen lett volna az "új" házam, ha a játék ki nem dobott volna az asztalra. Megmutatom a képeket nektek, de még egyszer nem állok neki megint.

• Gné Era
    én is úgy szoktam,mikor új családdal kezdek..elmegyek a boltba,ott veszek pár dolgot,bár első körben azt hiszem csak paradicsomot,almafát és salátát enged ültetni..aztán közben el kell olvasni a kertészkedés 3 kötetét..
  • Gné Era
    nehezen..még etyepetyézni sincs időm az asszonnyal:)DDD bár a macskának olyan jellemvonást választottam az elején,hogy ő el van magában..de így is nehéz..
  • Joschka
    Az állatmosó szerkentyűt, hogy kipróbáljam a 'buydebug' cheat kóddal szedtem elő a vásárlás módban a titkos tárgyaknál (kérdőjel gomb alatt!) az egyéb tárgyak fülnél található.
  • Mike
    nálam most kutya eg ló van szigoróan 3 db, az is 3 simre

így elboldogulunk :D
  • Mike
    hosszú szőrt lehagyták
    mert ami a hosszú szőrű állatokon van, az oskminden csak nem szálas szőr
  • Mike
    jobban jár, ha a boltban vett terményeket ülteti el, ugyanis a magokat amit kap azok csak normal szintüek, amit megvesze az meg már nice
  • Mike
    elülteted azt amit termeszteni akarsz
  • Ironman2
    Az hol van?
  • Ironman2
    Amúgy egyik fürdőkádnál sikerült,a másiknál nem.
  • Joschka
    Én bele küldtem abba a kutyatisztogató szerkentyűbe...kinyúlt vagy 8 kar és elvégzett a blökin egy külső-belső takarítást vaxolással együtt...hehehe
  • Ironman2
    Már sikerült közben
  • Ironman2
    Ez gáz.Senki nem tudja megfürdetni a kutyát,hiába jelölöm ki a fürdőkádon a bolhamentes fürdést.DD
  • Ironman2
    OK
  • kem001
    Fürdesd meg kádban
  • Ironman2
    A kutyából folyamatosan ugrálnak ki a bolhák.Mit kell vele csinálni?
  • Svenson
    Na és te hogy boldogulsz?