Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökmindegy,úgyis az indít.Csak ha az alap van fent,akkor is létrejön a file és a Packs könyvtár a cumulative patch miatt.Át van teljesen variálva az egész,eddig egyeztek az .exe filek és a Bin könyvtár tartalma most már nem.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Próbáltátok már nem a Ts3w-vel inditani? Hanem a régi ts3.exe fájllal?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szerintem sok mindenért az a felelõs.Le kellene szedni a picsába.Ennyit nem érnek a bulik és a fingópárna.😊)

Én is újból telepítettem a játékot. Leszáll az éjnél belépek mit ad isten megvannak a vámpírok rendes fogai😊 Aztán felraktam a Nemzedékeket is és eltûnt utána. Úgy, hogy a nemzedékek a felelõs.

hites olyat nem használ, mégis kekeckedik vele a játék
na majd holnap kinyomozom😄

egyébként azon csodálkozom, hogy másnál nem volt még soha meteor
mondjuk az sok, ami most nálam megy, de ezt leszámítva mióta megvan a Sims3, egyszer fordult elõ, hogy közvetlen a simem közelében zuhant le meteor - a városban távolabb elõfordult többször is, de ugye az kárt nem tett nálam

Mike at home
nálam ilyen nincs
autó jön
pizsama probláma sem áll fent
letöltött cucc nem okozhatja?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hoppá! Mai hir a Simtimes-on,szabad fordításban:

Néhány hét után, számos adat lopott a hackerek, a Sony, az Electronic Arts most is áldozatául esett egy hacker támadás. Itt egy átfogó vevõi adatbázis jelszavakat, e-mail címét, sorszámát, nevét és születési dátumát ellopták a játékosoktól. A támadás, de csak a szerverek az EA Development Studio BioWare (Mass Effect, a Dragon Age) is érintett. Server a The Sims cím nem érinti a támadás az aktuális információkat.

Ki a támadás mögött az EA, még nem ismert. A technikusok hogy a támadás jelenleg a mikroszkóp alatt, és azon dolgozik, hogy zárja be a biztonsági rést, amely származik hivatalos fóruma Neverwinter Nights. Remélhetõleg, hogy a The Sims oldalak és fórumok nincs ilyen biztonsági kockázatot adatlopás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#hehe><#hehe><#hehe>

holnap megnézem a felhõkarcolóra is hullik-e meteor, aztán talán tényleg az lesz, hogy leszed, felrak újra - de a rohadt életbe már, nem lehetne egyszer normálisan megcsinálni valamit? pláne ha még pénz is kell érte...

spec. a mienk ugyanez - tehát nem emiatt van gond
hitesnél ugyanúgy nem jön az autó
összevissza ülnek le kajálni - minek is tettem le étkezõasztalt?
felkelés után wc, zuhany alig másfél órácska...
reggeli zuhanyozás után visszaveszi a pizsamát - szóval kedves EA<#levele> - és most nagyon finomnak és nõiesnek éreztem a viselkedésemet

Nem irigyellek.Ha én is hardcore gamer lennék(mint voltam anno),már kidobtam volna a gépet az tuti.Ma már csak hobbi szinten játszom vele,mikor rám jön.Én is most telepítem újra.😊

Teljesen újra kezdtem. Letöröltem az egész játékot és újratettem mindent. Most csak félóránként újra kell indítani a játékot mert fagy. De sûrûn mentek így nem kapok agyvérzést túl gyakran. Lassan feladom a játékot...
Most jó

Nem tudok vele mit csinálni,szar a szerver.

Mi a szar van ezzel a topikkal? Csinálj már valamit vele,mert semmi se jelenik meg

Egyébként mentésbõl maradt meg a cucc,vagy újra elutazott a simed Kínába?😊

Hát halljátok: délelõtti bejegyzésem után úgy befagyott a játék, hogy ismételten újra kellett tenni mindent. Katasztrófa volt, akadt, képtelenség volt játszani. Most újra elkezdem, remélem jó lesz, mert már csak a fele hajam van meg... :/
Szinte 100%,hogy a degenerations a hibás.Mint anno a LN,mikor piros volt a sim állandóan,beragadtak a liftbe etc..

Mike at home
nem tudom, de szerintem ez a generációk elõtt normálisan mûködött
szal az lesz bugos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Oké,de egy kicsit dühítõ.És ha nem csak Kínában,hanem mindenhol így van?

Azon filózom,hogy kiveszem a stuffokat.Csak szerintem azokból is használok.Olyankor helyettesíti valamivel a játék?Mintha azt olvastam volna,hogy igen.

Mike at home
marad az, hogy otthon iis leteszitek a hracmûvészeti telket, és akkor lehet edzeni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor az bizony nem jó
van egy simem, állandóan felhozza életcélnak a 20 barátot, na most azt teljesíteni semmibõl nem áll neki, mivel akihez odamegy egybõl barát (ezt is elcseszték) igaz, ehhez kellett a vonzóság, meg a 20 ismerõs, de míg ezek nélkül kín valakivel összebarátkozni, ezzel meg túl könnyû

Így is szar.Nekem sem hoz haza külföldrõl semmit a családi eszköztárban.A "rendesben" minden ott van.Egy vagyont kifizettem a deszkatörõért,bábuért és a szerencsesüti gépért.

Mike at home
valószinüleg nálad lehet vmi
de komolyan
rakd újra az egészet
én még meteort életemben nem láttam, még a 2-ben sem

Igy már rendesen látom a betüket<#idiota>

Ellenõrizzétek már a verziószámokat,tényleg.Rengeteg hibát okozhat az is,ha nem egyeznek.

1.22/2.17/3.13/4.10/5.8/6.5/7.3/8.0

Én még nem találkoztam buggal(igaz nem is sokat játszom).

Tegnap újratettük a játékot. Most már tudtam hazavinni fabábut (igen, én még mindig itt tartok 😄 ), viszont kalandozás közben annyira akadt a játék, hogy egyszerûen képtelenség volt vele játszani. Szóval hazaküldtem még aznap amikor odaért, pedig jól jöttek volna még vízumpontok. Bár este már fáradt is voltam. Talán majd ma újra nekiveselkedem.
Svenson
Nem választható. Nekem legalábbis nem sikerült még soha.

Miért nem lehet jobb egér gombbal kattintani? A félreütéseimet nem tudom kijavítani, csak manuálisan. Nem jó így.

ja és még egy...amikor városnézetre kapcsolok, valami egész fura szemszögbõl mutatja a várost - eddig mindig beugrott a kamera a városközpont fölé, most úgy kell keresgélni

az enyémnek is van bringája, de korábban is volt a többi játékban vagy autó, vagy bicikli - ettõl még vígan jött érte az autó
most meg le vagyok....😞
nem lenne gond, ha nem feledkeznék meg néha a figyelmeztetés után (egy óra múlva jön az autó) ránézni az órára...

ha leteszed a másolatát a katalógusba - bármikor

azt hiszem, mindegyik harmincezer pontot ad

ne vigyorogj ilyen törvénytelenül😄
fene megette így
nem tudom emlékszel-e, volt korábban is egy esetem, amikor Egyiptomban volt a simem és ott agyoncsapta egy meteor a piacon - végigfotóztam az elsõ meglepetés után az egészet😊
de akkor kiléptem és az elõzõ mentéssel folytattam - semmi gond nem volt tovább
de most nagyon ki van hegyezve a dolog
csinálok egy új simet, új játékot kezdek vele BP-ban - kíváncsi vagyok, a toronyházba is becsap a meteor?

Lacoka12
melyik életcél hozza a legtöbb pontot?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
telkeket amit épitettem át lehet vinni egy új játékba?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Mike at home
teljesített életcél után választható másik? (ha más nem a pontokért vett életcélváltoztatással) vagy ah már egyszer beszürkült, akkor az úgy marad?

Mike at home
😄DDDDDDddd

ez vmi speckó feature lehet nálad, mert nekem életemben nem volt még meteoritom, pedig játszom már a simsekkel egy ideje

lucifer9393
hát a macintoshokra...is van, bár ugyanaz a játék, mások a fájlok meg mik.

Svenson
Mi az a MAC verzió? Nekem sincs meteor, de nem is szeretnék.

Svenson
Én is eljutottam a negyedik szintre. Van 4 gyerek és egy iskolás. Igaz, nekem van segítségem, ha akarom, ha nem, mert a komornyik folyton ott lebzsel, ha kell, ha nem.

lucifer9393
Érdekes... a MAc verziókban azért ennyi bug nincsen. Vagy vmi más lehet az oka, de nekem ilyenek ( minden percben meteor, nm jön az autó stb stb. ) nincsennek. Max a bentlakásos sulival történt meg velem is ugyan az, ja meg nemtudom hogy van ez: de én nem tudok pénzt adni az utcán zenélõeknek, hiába van kitéve a dobozkájuk.

Nem,csak elcseszték az új kieget.Nekem is csinál furcsaságokat a játék.Mikor beállnak egy adott helyre a karakterek,és gondolkoznak pár percig.Ilyen régen nem volt

Ez is egy bughalmaz lett akkor..

Az enyém bicajozik.De a melós kocsit is láttam a ház elõtt.

Szerintem a Generations után:

MINDENKI RAKJA UJRA A JÁTÉKOT ÉS CSAK A KUMMULATIVE PECCSEKET TEGYE FEL!!!!

ami itt van:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page

Én beadtam, de két nap múlva hazajött az anyja születésnapjára (pedig senki nem hívta) utána meg nem is ment vissza, otthon ette a franc, festegetett, elvolt, közben meg jöttek az értesítések, hogy a gyerek ezt meg ezt a jártasságát fejlesztette tovább a suliban. Jött az értesítés, hogy Lili megtanult nagybõgõzni, közben éppen a klotyón ült. 😄

Én meg nagy levegõt veszek és újratelepítem a játékot, mert nagyon nem frankók ezek a hibák. Pedig már négy gyerekre vigyázok a bölcsiben. 😞 No mindegy, majd kezdem elõrõl. Ha egyszer ment másodszor is fog. 😊
Ildooka
Igen ez engem is zavar,hogy olyan lassan csinálnak ilyen tök alapvetõ dolgokat. :S Nekem egyszer volt meteor,akkor egy tini gyerek halt meg,pont iskolában volt....hmm

Ildooka
Na beadtam a gyereket bentlakásos suliba,erre az anya elsõ vágya hogy kivegye onnan. Azért se. Majd ha már hiányozni fog (nekem). 😄D Gondoltam ezt megosztom veletek. Egyébként valaki adta már bentlakásos suliba porontyot? Ha igen akkor mikor jöhet haza,mert én azt hittem hétvégén,de eddig még nem tért haza.

most SW-ben - elõtte a másikkal TB-ban - tehát ezek szerint nem városfüggõ😞