Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új sim új telken újonnan épített házban...
alig két napos - "vajon mitõl lett ilyen sötét?" - nesze neked meteor a telek szélén...oké, tûzoltó kivonul, közben a sim is oltja, utána összeszedi a darabokat, limlomokat - aztán folyamatosan a negatív érzés az elhanyagoltl környezet miatt, ahányszor kint van a kertben
nincs már semmi sehol, mindent összeszedett, újrafestettem a füvet, ahol leesett a meteor...mégis
ráadásul bent a házban is elõjött - próbáltam behatárolni...a bejárati ajtónál egy kb. négyzetnyi széles részen van csak ez - nincs ott semmi megfogható, csak a falak és a padló (most még az jutott eszembe, hogy ha elég türelmem lesz visszalépni, átfestem a falakat és a padlót - bár ha kint nem segített...)
no...
következõ nap megy dolgozni..."vajon mitõl lett ilyen sötét?"
most komolyan gondolják, hogy ezt eljátszom három-négy naponta? mármint új sim, új telek, új ház?
ja és teljesen tetszõlegesen vagy a mindennapi ruháját veszi fel zuhanyozás után, vagy egyszerûen visszaveszi a hálóruhát...
no és persze az autó változatlanul nem jön...már kétszer majdnem sikerült kihagyni a melót...
meg még eszembe jutott, hogy kicsit tesztelem én is az idõt...
játék betöltése olyan 3-4 perc - ez szerintem nem olyan vészes
játékon belül figyeltem a simet...fölkelt, be a wc-re, kézmosás, zuhany - olyan másfél simórácska...szóval igen-igen kényelmesek ám a drágák...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
késõbb kiirta, hogy lejárt
csak állt bambán, aztán egy idõ mulva elszelet mindenki
esküszöm ez az alaptérkép valami iszonyat
régebben azt mondták, hogy csak a város bugos
na most már ez is
ellenben Kina jó
viszont én azt tapasztaltam, hogy pénzben kevesebbet hoz, mintha bent dekkol egész nap a kórházban
persze amikor megjelent kívánságként is a simemnél, akkor elküldtem én is - hol a temetõnél, hol a parkban oltogatta a jónépet😊
Én meg kipróbáltam a bölcsõdét, toronyházban lakott a csaj, erre mikor a második nap hazamentek a gyerkõcök, el akartam költöztetni egy házba, de nem tudott. A régi lakásba már nem mehetett be, a lifttel se tudott lemenni, ott lett egyre vörösebb szegény. A végén ki kellett lépnem a fõmenübe, és újra be. Még szerencse, hogy volt egy másolatom egyik házban, onnan elköltöztettem az öregcsajt, akivel élt, de elölrõl kellett kezdenem. Csakhogy ott meg van egy komornyik, aki segít neki, csak idõnként felveszi a gyereket, és nem hagyja játszani.
esetleg nem járt le az idõ? bár ha ott állnak, akkor nem valószínû
anyukát kirendelték a temetõbe, oltogatni az öregeket, persze nem foglalkoztam vele, amig ki nem írta, hogy az egyik öreglány megunta a várakozást. erre odanézek, állnak még páran sorab, mondom, oltsa be, és csak áll bambán
végeredmény: nem oltott be senkit
szal akkor bugos ez is?
elutaztam Kinába, élvezhetõ a játék
eddig magába zárkózó simem, hogy megtanulta a charisma skill-t a tükörben, órákon át beszélget másokkal
mondjuk ez a lépcsõn megtorpanás tényleg fura
az otthon maradt barátnõ gyermekkorúvá vát a képe alapján 😊
ja és mivel barátnp, rokoni kapcsolatként kezelei, vicces 😊
(találkoztam egy csajjal, erre nézem unokahug? erre kiderült, hogy barátnõ Sebastian huga, és a karim meg találkozott Seb Kinában elpotyogtatott gyerekeivel
aja igen, és miért tudtam utazni: szimplán családot kellett váltani
(a srácok megint meg akarnak tanulni vezetni)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Megtanulta a Gyümölcskehely receptet, de azóta sem képes megcsinálni. Azt hittem nincs otthon hozzá alapanyag de nem ez a baj. Egyszerûen hibás, nem adja be. És kénytelen voltam ilyen hülyeséget adni neki életcélnak, hogy tanulja meg az összes receptet. 😞 Kismilliószor megcsináltam már. De hát mit tehetnék, nincs mivel edzenem odahaza. 😞
Oké köszi, akkor majd megpróbálom elcsavarni a kínai pasi fejét, mert jól kijöttek mikor a csaj ott járt, majd meghívom magamhoz, vagy én megyek el hozzá. A gyerek apja csélcsap, flörtölõs és ha hívom soha nem ér rá! 😄 Szakadjon meg! 😄
sokat kell fûzni (és csakis romantika) és amikor eléred a més nem tudom melyik szintet, akkor megkérheted, hogy váljon el
Köszi, majd lehet, hogy kipróbálom a bölcsit. Nagyok nem kellenének.
és sajnos tegnap azzal szemebsültem a 3-ban, hogy pár gesztust ismételgetnek beszélgetés alatt 😞
és azért mondjuk lehetnének szebbek az animációk
ne felejtsük el hogy a sims2 technikailag legalább 8 éves (ha nem 10) program