Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le van tiltva,mert vki szórakozott.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Svenson
Más: nem csinálod meg a jobb egér gombos funkciót?

Svenson
Nekem mindig is tetszett ez a városka.

Sokkal gyorsabban tölt,fut meg ilyenek,mivel nincs olyan sok nagy épület,fények,rengeteg taxi,limó(mivel a fixet nem lehet a gen. óta használni).Itt leraktam 3 kocsmát,házikókat,játszóteret és egész jól elvagyok.?😊

Pontosan.😊Nekem is bugzik néha,de azért ennyire nem.Haragszik rád a játék?😊)

Svenson
<#vigyor>

Neked be van kapcsolva az öregedés?

Az a baj, hogy tök sok jó dolog van benne. Amíg "csak" ilyen bajok vannak vele nem szedem le. Bár meglátom holnap, ha újra betöltöm a játékot. Ha folytatja, lehet elgondolkozom a dolgon.
Különben sem ártana már újra költöznöm... Unom a házam, tök rég ott laknak. (Kb. 5 sim-hete) 😄
Svenson
Ja, az lehet. De mitõl jobb ott a játék?

Lehet, hogy nem kéne erõltetni a Generációkat? Hátha kijön majd valami javító izé hozzá?

Gondolom Riverview vagy hogy írják... 😄 Valami ilyesmi a város neve.
Amúgy most megint kaptam kisebb sokkot, mert mikor lefeküdne aludni apuka meg anyuka akkor ledöglenek az ágyra, aztán hopp... egy pillanat múlva megint az ágy mellett állnak. Négyszeri próbálkozás után inkább kiléptem. 😛
Svenson
RV? Ammi?

Ez a bentlakásos suli el lett szúrva rendesen.Tök random bugokat csinál.Majd arra leszek kíváncsi,nekem hogy fog "viselkedni".

Én meg átcuccoltam RV-be.Stúdiótelket nem bírtam letenni,ezért átváltoztam rocksztárrá.Jobban is fut,szemben van a szeméttelep,állandóan fotóznak és aláírást kérnek etc.Szóval jobb ott.
Már kaptam 3 pezsgõfürdõt.😊

Svenson
Hát ha ez így van, akkor nem akarom elküldeni a gyerkõcöt.

A Leckék fülnél azt írja a bentlakásos sulinál, hogy "A bentlakásos iskolába beíratott gyerekek és kamaszok néha hazatérnek családjukhoz."
Szóval néha haza is kéne jönniük, nem eltûnniük mint szürke szamár a ködben. Valakinek haza sem jönnek, valakinek meg otthon ragadnak mialatt jön az értesítés a suliból, hogy ebbõl és ebbõl a jártasságból továbbfejlesztették magukat. Egy szó mint száz: mindenkinél szar ez az opció. 😄
Svenson
Ki tudja már, mi hiba és mi nem? <#hehe>

Az én új sims csajom rendesen beszorult a felhõkarcolós házba, amikor el akartam költöztetni, mert ott nehéz gyerekekre vigyázni. A szülõk leteszik a gyereket lent a kapuban, neki kell egyesével felhordania, addig a többi gyerkõc meg a lakásban bõg. Újra kellett raknom, még az volt a jó, hogy volt a csajból egy másolatom egyik kertes házban. Itt meg van, hogy a gyerek ott marad, noha elvileg elviszik. Elõször ott etettem, meg dajkáltam, aztán meguntam, és nem lett semmi, reggel mikor elvileg újra hozták, megjelent, mintha mi se történt volna.
Egy alkalommal anyuka ragadt ott, lehetett vele társalogni, meg behívni a lakásba, de semmi mást. Két napig ott dekkolt, aztán eltûnt.

Ildooka
Lehet,hogy ez végülis nem hiba és ilyen sokáig kell ott maradnia,nem tudom. :/

Svenson
Köszi. Bár ahogy itt olvasgatom, elég sok baj van ezzel a bentlakással. Vagy nem megy vissza, amikor hazalátogat, de közben kiírja a gép, hogy ott éppen milyen jártasságot szerzett, vagy ahogy neked is, haza se jön. 😞(

Ildooka
Én meg sokáig nem tudtam mi a családi eszköztár,még talán ti mondtátok meg h vásárlás módban van,és mindig kerestem a kis hátizsák ikonnál. -.-" 😄

Ildooka
Telefonon,vagy számítógépen megtalálod az opciót.

Svenson
Hm, hogy lehet bentlakásos suliba íratni a gyereket?

Ildooka
#12093-ra volt válasz :$

Ildooka
Azzal is lehet,de számos lehetõség van még rá. Például ezermesterség szakkönyveket vehetsz a könyvesboltban,vagy ha rákattintassz mondjuk egy mosdókagylóra azon barkácsolhatsz. Ha fejlõdik a jártassági szinted,akkor pedig egyes tárgyakat megjavíthatsz és továbbfejelszthetsz ezzel is fejlõdik az ezermesterség. De sima mosdót már asszem az elején 0 jártassággal is lehet javítani ha elromlik,meg a WC dugulást is el tudod hárítani.

Svenson
Nekem mûködik. Az más kérdés, hogy felvenni nem tudok vele normálisan, mert összevissza mozog, gyakorlatilag irányíthatatlan. Vagy csak én vagyok hozzá béna.

Ildooka
A bentlakásos suliban lévõ gyerekrõl nem kéne h érdekezzen valami infó,pl hogy elsajátított valamilyen jártasságot? :S Mert kb. 2 hete se híre,se hamva,pedig azóta már az anyjának és az apjának is volt szülinapja,de arra sem jött haza. -.-"

Sziasztok! Felraktam a Sims3 + összes kieg+store cuccok .Jó gyorsan be is tölti de amikor kiválasztom a mentett családot kb 30-40 perc mire betöti. Igaz utána tökéletesen fut.Mivel lehetne gyorsítani a betöltést? Rendszer win 7 64 bit.,ati rad. hd 5470 1Gb videokari,4gb dd3 ram,i5 proci. A gép nem teszi indokoltá a lassulást. Mi lehet a baj?
lucifer9393
kinti konyhabútor, kinti TV meg vagy 5 féle ugyanolyan jacuzzi. Én nem tettem fel, elhatároztam, hogy nem fogom feltenni ezeket a cuccos csomagokat, kettesnél is annyi volt h. már egy fél óráig töltötte be a családokat. Amit feltennék esetleg, az a high end loft stuff, de csak mert van benne olyan nagy akvárium. Az nagyon kéne...

Köszi.
Hogy a bánatban lehet benevezni Kínában a karateversenyre? Sehol semmi lehetõséget sem találok. 😞
Mike
ott

ebben az outdoor stuffban mi van?
valaki adjon erre egy linket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A barkácsolás jártasságot ugye a Kacattronik munkapaddal lehet szerezni?
Mike
nekem elhozta amit Kinában vett

Kaptál! (Nem vagyok magamnál xD)
Nincs mit. 😊
Na, akkor gondolom nem kaptam gyors lefolyású agyvérzést izibe... 😄
Azt el is felejtettem mondani,hogy a simem nem csak a kínai cuccot nem hozta haza,hanem minden sztárként kapott ajándék eltûnt a családi eszköztárból.Azt mondták,mentsek a hazaút elõtt mindig.😊)

Köszönöm.😊

De tudom a választ az elsõ kérdésre is, mert megnéztem. 😉
Szóval a városodban menj a "Városszerkesztõ"-re, és ott menj rá a családodra. Válaszd ki a "Másolat mentése a katalógusba" gombot. Ott kiválaszthatod, hogy csak a családot vagy a házat is akarod-e menteni.
Akkor bekerül a katalógusba, aztán kezdhetsz új játékot másik városban, és minden addigi életcél-jutalmad ill. jártasságpontod is megmarad. 😊
1. Nem tudom, bocs. 😊
2. Tudtommal automatikusan letesz különbözõ csillagszámú sztárokat a játék.
#12077-re valaki?Nincs kedvem/idõm visszaolvasni.😊))

Az jó.😊Én is filóztam rajta,hogy ezt megcsinálom,ergo csak alap+4 exp. lesz fent.Ja,és még van 2GB store is.És még csodálkozom,hogy win7 alatt 1GB memcsivel,med. beállítással röcög.😊)

Mióta újratettük nincs gondom a játékkal (kop-kop), néhány kezdetbeni lefagyáson kívül. Persze memória hiányában sajnos a Padlógáz és a Luxuslakás cuccok számûzve lettek. 😞 De így most jó.
nem nyert...nálunk csak a normál kieg-ek vannak fenn, semmi "kiscsomag"

egyelõre az új játékban nem találkoztam meteorral (kop-kop-kop), viszont teljesen váratlanul ülnek le enni bárhová, reggeli zuhany után a pizsit veszik vissza...ma folyt. köv., aztán majd meglátom, mik derülnek még ki

Mike
kell hozzá dvd jukebox vagy mi izé

Mike
nem lehet, hogy nálam azért jó minden, mert az outdoor living stuff nincs felinstallálva?
nálatok fel van?

kem001
Ha már itt tartunk. Azt írta a játék, hogy bizonyos idõközönként hazalátogatnak a gyerekek. Mennyi az a bizonyos idõ?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Joschka
Sziasztok!

Nektek mûködik a Nemzedékekben az a hulllye videókamera? Mert én csináltam a (sonnyiX...vagy mi a bánat a neve a drágábbiknak)De csak a szokásos TV mûsorok jelennek meg a tévén, amikor vissza akarom nézni, hogy az arany halaim, hogy úsznak az akváriumban...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Lehet,hogy új városban kellene folytatni.Már a simem úgyis 5*-os.Mindenhol felismerik és autogramot kérnek tõle.Mondjuk az aljas húzás,hogy összerogy a sírkamrában Kínában,és ezért is perelni kell,mert ott volt egy paparazzi.😊

1.:Hogy is lehet átköltöztetni a simet?
2.:Mi is kell ahhoz,hogy sztárok is legyenek-rajtam kívül,persze-a városban?😊

Kiscsaj elment bentlakásos iskolába,jött is érte a busz.Kiirta hogy sziasztok,de még csak nem is intett,a szülõk pedig mély álomban voltak,mert aludtak..DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem se nagyon van vele gondom.Paparazzi mindig házhoz jön,nehéz elzavarni,de huztam egy kerítést,és nem tud bejönni..heh

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike at home
én nem is tudnék 5 percenként menteni, amikor egy mentés is jó 10 perc
szal én a véhén mentek egyszer
és lekopogom, semmi olyan bajom nincs a játékkal ami nektek, legalábbis egyelõre

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nálam is "csupán csak" 1,5-2 óra a reggeli pisi és a zuhanyzás. Mondom én még egyszer nem találkoztam meteorral. Vagyis egyetlen egy eset eszembe jutott, de akkor éppen távcsõvel kukkerolta az eget, és jött az üzenetpanel, hogy "hopp nem messze leesett egy kisebb meteor", aztán odament érte a simem és felvette. A markában elfért, aztán ennyi volt. De nem csapta agyon meg semmi ilyesmi.
Most meg öt percenként mentek, aztán ha fagy a játék újraindítom. Jó kis játék, elvan vele az ember, de ha már tényleg pénzt kérnek érte nem lehetne normálisan megcsinálni? Verném le az ilyennek a kezét egy fejszével... <#boxer>
Te nem találkoztál még buggal,v. nem is játszol vele?😊