Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Különben sem ártana már újra költöznöm... Unom a házam, tök rég ott laknak. (Kb. 5 sim-hete) 😄
Lehet, hogy nem kéne erõltetni a Generációkat? Hátha kijön majd valami javító izé hozzá?
Amúgy most megint kaptam kisebb sokkot, mert mikor lefeküdne aludni apuka meg anyuka akkor ledöglenek az ágyra, aztán hopp... egy pillanat múlva megint az ágy mellett állnak. Négyszeri próbálkozás után inkább kiléptem. 😛
Már kaptam 3 pezsgõfürdõt.😊
Szóval néha haza is kéne jönniük, nem eltûnniük mint szürke szamár a ködben. Valakinek haza sem jönnek, valakinek meg otthon ragadnak mialatt jön az értesítés a suliból, hogy ebbõl és ebbõl a jártasságból továbbfejlesztették magukat. Egy szó mint száz: mindenkinél szar ez az opció. 😄
Az én új sims csajom rendesen beszorult a felhõkarcolós házba, amikor el akartam költöztetni, mert ott nehéz gyerekekre vigyázni. A szülõk leteszik a gyereket lent a kapuban, neki kell egyesével felhordania, addig a többi gyerkõc meg a lakásban bõg. Újra kellett raknom, még az volt a jó, hogy volt a csajból egy másolatom egyik kertes házban. Itt meg van, hogy a gyerek ott marad, noha elvileg elviszik. Elõször ott etettem, meg dajkáltam, aztán meguntam, és nem lett semmi, reggel mikor elvileg újra hozták, megjelent, mintha mi se történt volna.
Egy alkalommal anyuka ragadt ott, lehetett vele társalogni, meg behívni a lakásba, de semmi mást. Két napig ott dekkolt, aztán eltûnt.
Hogy a bánatban lehet benevezni Kínában a karateversenyre? Sehol semmi lehetõséget sem találok. 😞
ebben az outdoor stuffban mi van?
valaki adjon erre egy linket
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na, akkor gondolom nem kaptam gyors lefolyású agyvérzést izibe... 😄
Szóval a városodban menj a "Városszerkesztõ"-re, és ott menj rá a családodra. Válaszd ki a "Másolat mentése a katalógusba" gombot. Ott kiválaszthatod, hogy csak a családot vagy a házat is akarod-e menteni.
Akkor bekerül a katalógusba, aztán kezdhetsz új játékot másik városban, és minden addigi életcél-jutalmad ill. jártasságpontod is megmarad. 😊
2. Tudtommal automatikusan letesz különbözõ csillagszámú sztárokat a játék.
egyelõre az új játékban nem találkoztam meteorral (kop-kop-kop), viszont teljesen váratlanul ülnek le enni bárhová, reggeli zuhany után a pizsit veszik vissza...ma folyt. köv., aztán majd meglátom, mik derülnek még ki
nálatok fel van?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Nektek mûködik a Nemzedékekben az a hulllye videókamera? Mert én csináltam a (sonnyiX...vagy mi a bánat a neve a drágábbiknak)De csak a szokásos TV mûsorok jelennek meg a tévén, amikor vissza akarom nézni, hogy az arany halaim, hogy úsznak az akváriumban...
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
1.:Hogy is lehet átköltöztetni a simet?
2.:Mi is kell ahhoz,hogy sztárok is legyenek-rajtam kívül,persze-a városban?😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szal én a véhén mentek egyszer
és lekopogom, semmi olyan bajom nincs a játékkal ami nektek, legalábbis egyelõre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most meg öt percenként mentek, aztán ha fagy a játék újraindítom. Jó kis játék, elvan vele az ember, de ha már tényleg pénzt kérnek érte nem lehetne normálisan megcsinálni? Verném le az ilyennek a kezét egy fejszével... <#boxer>#boxer>