Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
vagy miért nem installálod újra
ez a hiba permanensen létezik, nem telekfüggõ
valszeg vmelyik letöltött cucc okozza

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
és valaha szóvá tetted ezt nekik?
mert ugye néma gyereknek anyja sem érti a szavát

ha visszakéred a pénzt, azt egybõl észre fogják venni

Nem, a Szabadtéri kalandok, és a Nemzedékek nincs.
Nem tudom,kérdeztem-e már:Mods könyvtárad nincs?Mert nekem attól eltûntek a városbéli ikonkák,a simek feje meg ilyenek.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

no hát a morva édesanyukáját az eanak...(direkt írtam kisbetûvel)
új sim, új játék SV-ben...már elsõ nap jön a meteor, de nem jön a melós autó...
aztán még háromszor jön a meteor de még mindig nem jön az autó...

vérnyomás fel, város töröl...

új játék ua. simmel új TB-ban...második nap telekre meteor - közben a sim takarított egy zuhanyzót, ami nem igazán tökéletes, ezért sim a falon keresztül ki a házból a semmibe - ott elálldogál, meteor telekre le, tûz kitör...sim tûzoltót hív, õ maga meg se tud moccanni (természetesen moveobjectsel sem tudom elintézni, merthogy meteor meg tûz van a telken...)
néhány szál haj ki, mentés nélkül játékból ki - visszatölt...most egy simhetes játék után csend...bár az autó még mindig nem jön

jó játék...de tényleg...ennyi gond a Sims1-el és a Sims2-vel összesen nem volt<#rolleyes>

Hát sajnos ez van az elsõ sorozat óta.😞
Patch meg a legközelebbi stuffal jön csak,szokás szerint.
Egyébként minden eddigi megjelent fent van a gépen?

Azt hiszem, hogy nem lesz más lehetõség. <#duhos2><#falbav> Mindenesetre az EA programozói és fõleg a marketingesei szégyellhetnék magukat, hogy ennyi buggal el merik adni a játékot.<#violent><#boxer> ÉN meg h..e vagyok, hogy kiadok érte ennyi pénzt. <#falbav>
Én megvettem a legdrágább TV-t azon meg tudom nézni a szerencsétlenkedésemet.😊

Joschka
Viszont már az egyéni zene az megy, úgyhogy "klafa" zenéket nyomatok a DJ pultomról a simeknek,( átrántottam a Sims 2-bõl a dj pultot!!!!!hehehe) majd dobok legközelebb képeket is...jó sokat!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Próbáld meg a kurzor billentyûkkel irányítani a kamerát. Hátha...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Azt a DVD boxot is próbáltam használni hozzá...azon keresztül akartam lejátszatni vele a felvett videót, de ugyanaz volt a mûsor!!! vagyis csak a tévé adásokat adta le helyette, úgyhogy valószínûleg ezt a hibát is ki kell az EA studiósoknak majd javítania....de legalább mát ülve nézi újra a simem a tévét!!!

Mike
így van, oda kell hívni telefonon, mint a sakknál

Mike
én ilyen varászlatokat nem láttam, pedig kineveltem már egy-két bajnokot

Mike
nagyon érdekes amit írtok, mert nekem ilyen nincs
mondjuk néha el-el tünedeznek dolgok pl. sátor és matrac, de egyébként semmi azon kivül, hogy lassan tölt be, és soxor állnak mint barmok

Ha folytatódik tudnék javasolni egy újratelepítést. 😊
Igen, köszi, én is onnan lestem le. 😄
Ha nem akarok utazni velük, akkor igen, sõt egymással beszélgetnek. Amennyiben utazom minden eltûnik. Most a városszerkesztõben megosztottam a háztartást, és csak az egyikkel játszom. Várok pár napot, és megpróbálom utaztatni. Majd kiderül, hogy mi lesz.
Ilyen is van:
A Phoenix Akadémia a harcmûvészetek tanulásának legjobb helye Shang Simla-ban. Kell edzened kell magad, mielõtt ellátogatsz ide, ezt is némi pénzért cserébe. Ahhoz, hogy simed a harcmûvészetek mestere legyen, le kell gyõznie ellenfeleit, a Grand Tournament of China (Nagy Kínai Bajnokság). A harcmûvészetek mestere képes varázslatokat használni a harcban. 😊

Legalább jót írtam?A MySims fórumból másoltam ki,mert én sem tudtam.😊)

Eszköztár->Telefon->Sim hívása és utána az a Következõ ellefenél kihívása vagy ilyesmire kell kattintani,csak ne este zargasd a népet,mert akkor senki se jön.😊

Már rájöttem! 😊
És mindkét csajszival tudsz játszani, vagy csak egyet mutat bal oldalon lent?
És ha már "Kínázol"... Nem tudod, hogy a gyíkomba lehet ott benevezni a harcmûvészeti bajnokságra, vagy tornára, vagy mifene az? 😊
Ezt nem gondoltam végig rendesen.😊)
Egy jó OFB-t én is játszanék,a többi nem nagyon érdekel.😊

Fogadjunk,hogy a Generatons is fel van telepítve.😊

Engem is egy kicsit.😊
"Megfertõztél" Kínával,és most teszt gyanánt folyton oda járok.<#idiota>
Annyit már sikerült "elérnem",hogy a sztárként kapott cuccok hazajutottak.😊
De amiket ott vásároltam,azok nem..
Hülye ez a játék..

Már kipróbáltam, Egyiptomban van a mentésem, betöltöttem, lejátszottam a háétralévõ idõt, hazatértem, és ismét csak duplikált csajszi lett belõle, és még igazán nem is állapítható meg, hogy melyik az eredeti. Most azt akarom kipróbálni, hogy mi van akkor, ha elviszem mind a kettõt Egyiptomba.
Nekem be van kapcsolva az öregedés. Miért kérded? Úgy gondolod az lehet a baja?
Cool: Engem valószínû nagyon utál a játék, mert folyton megszívat valahol. 😄
Ildooka
Mármint hogy adod ide?. 😄D Lehet egy ideig visszatérek hozzá...hmm

Bakker mikor költöztem nem is néztem,hogy egy csomó használati cucc eltûnt.Egy stuffos nincs a vásárlás módban.Ráadásul a löttyöket újra kell tanulnom...pedig már tudtam 6-ot csinálni.A szopadék..

Van Sims 2 AIO-m,odaadjam?😊)Akkor is a Sims 1 a király!😊)

Nincsenek,mert LN kieggel jöttek.RV-be is generált nekem egy párat a játék,de Plazma 501-et akkor sem kapnak.😊

Ildooka
Nekem most kifejezetten sims2 hiányom van. :/

LoSA
nincs

Lacoka12
és vannak vámpirok a alap játék városba?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
az alap játék városra gondolok

lucifer9393
milyen kis privát bár ott az alagsorban <#taps>

Mike at home
nincs de városszerkesztõban lerakhatsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tartottam bulit, rengetegen eljöttek, azt az impotenskedést, semmit nem csináltak, kint álldigáltak a bejáratnál

úgy kellett egyesével lehívogatni õket a pincébe, ahol megint csak álltak

aztán mindenkinek tetszett a buli, de pontot nem kaptam érte, szokás szerint
nem tudom, hogy kell úgy megcsinálni, hogy mondjuk mindenki táncoljon, aztán még pontot is kapjak érte, ne csak álljanak mint bálám szamara

Más: azt hittem rendes nagy bárpultnál lehet mixerkedni ketten, akár a filmekben, ehhez képest csak áll ott, és ráköpi az italat arra aki csinálta

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

?

Lacoka12
vannak bárok a alap pályán?

Ha nem mentettél rá,próbáld meg a backupot.Valamennyit veszítel vele,de mégsem annyit,mintha elölrõl kezdenéd.

Az eredete mindegy.Az tény,hogy a degenerations is elbasz mindent,mint a többi expansion.Egyszerûen szinte inkompatibilisek egymással.Szánalom.

lucifer9393
Sh!t 😄

Az biztos, hogy sokkal több hiba van benne, mint a 2-ben volt,😞
Svenson
Ez csak azt mutatja, hogy maga a játék sz...r. Akár másolt, akár eredeti. Ha az ember leszedi, akkor is bosszantó, de ha sok pénz ad érte, még rosszabb.

Sziasztok, nekem az a probléma került elõ, hogy hazajött a csajszi Egyiptomból, és hirtelen megduplázódott. Két majdnem teljesen azonos sim sétált, telefonált kajált a lakásban, beszélgetett egymással, aztán, ha valamelyiket elutaztattam, akkor eltünik minden, még az eredeti NPCk és tárgyak is. A játékok eredetiek.
Svenson
köszi <#vigyor>

Visszaraktam.😊Most megint megy a jobbklikk.😊

Svenson
szomorú