Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenson
Hogy lehet selejtezni? Szerintem én is fogok, mert vannak dolgok, amik nem kellenek.

nekem van egy kb. 150 megás meg egy majd' 80-as - letettem, a cuccok innetõl rendelkezésre álltak, azátn mentem selejtezni - rengeteg apró lilom van bennük, amik nekem pl. nem kellenek (fõleg dekorációs tárgyak...kis apró mütyürkék, amiket itt a játékban sem bírok ekkora mennyiségben elviselni😄)

Ez azért kicsit érthetõbb, mint a tegnapi "kínai piacos" fordítás. 😄
Hát nem tudom, de a férjem is mondta, hogy töröljük le a GEN-t mielõtt még nagyobb "kárt" csinál.
Svenson
Elkezdtem leszedni egyet, valami iszonyú nagy, kicsit félek, mi lesz. Majd jövök tanácsot kérni, hogy kell leszedni, ha nem megy.

Svenson
Ja, nem nézted meg azt az oldalt, amit tán Coolfire linkelt be a Bug-okról? Ott vannak javítási ötletek. No persze angolul, amit nem értek.

Svenson
Nnna, Elkétõl:

Hi my dear Friends.......here my new house for you all...
you need "GENERATIONS"the new ad on.......

have fun and let the Sunshine in...maybe your Sim Family will be happy in this House..
kisses Elke

Gugli fordító:

Szia kedves barátaim ....... itt az új ház van az összes ...
van szükség "generációk" új hirdetés .......

szórakozni, és hagyja, hogy a Napsugár a. .. talán a Sim Family szívesen ebben a házban ..
csók Elke

Svenson
Te szegény. <#rinya>

És ha levennéd a Generációkat?

Gyerekek baj van. Elment a kedvem a simstõl a sok mocsokság miatt. 😞 Képtelen vagyok kitalálni hogyan tovább. Annyit törõdtem a családommal, és újrakezdeni... Áh! Kerülöm a gépet is. 😞
Svenson
Közben megtaláltam mégis a Google-n keresztül, hát... vajon hány ember készítette ezeket? Éjjel és nappal csak sims cuccokat gyárt? A bõség zavara...

Svenson
Köszi, egyelõre ezt se akarja megnyitni.

ha kell még link, csak szólj😊

Svenson
Ez jó ötlet, köszi. <#vigyor1>

várj, megyek a másik géphez😊

na akkor most már tudod😊
egyre figyelj, ha belelendülnél a dologba...egyszerre mindig csak egy valamit rakjál fel, teszteld le, hogy nem okoz-e valami gubancot a játékban
ha egyszerre többet telepítesz fel és valami gond lenne, akkor kicsit körülményesebb egyenként leszedegetni, visszarakni õket

Svenson
És tudsz linket adni Elke oldalához? A Google millió találatot ad ki elkére.

Svenson
Hát mert nem tudtam, hogy lehet máshol is keresgélni. <#nemtudom><#hehe>

Svenson
Pl. tetszik a durmolo delux, a modern kényelem és a díva álma.

még nem😄DD
megyek, tesztelem tovább, hátha még kijön valami mocsokság😊

de miért csak a storéban keresgélsz?
annyi szuper cucc van a neten - jó, angol meg német nyelvû, de azért a download feliratot még én is felismerem😄
ha meg szétnézel Elke oldalán "ház-ügyben", azokkal a házakkal annyi modern cucc jön le, hogy nem gyõzöd majd selejtezni õket😊

Svenson
legalább nem csapta agyon a meteor, az is valami

na megvolt a próba - elutazott a sim egy napra Kínába
vetettem vele egy edzõbábot - amikor hazament, nem volt sehol...viszont az árát visszaadta a játék, tehát teljesen úgy tekinti ezek szerint, mintha nem vett volna egyáltalán semmit a sim

Cool a fixet kiszedted?

Svenson
Nagy kérés lenne, ha a modern luxus cuccok nevét is leírnád angolul? <#vigyor>

Svenson
Igen, köszi. Az a baj, hogy a Storén magyarul van, itt a fórumon meg angolul, én meg nem tudom, hogy keressem, mert hiába próbálom magyrról lefordítani. Láttad tegnap, milyen "jól2 lefordította nekem a bug-ot is a gugli fordító? <#hehe>

Angolul loads of laundry.😉

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez kell?

Svenson
Nekem még mindig az a gondom, hogy az újratelepítés miatt elvesztek a modern bútoraim, csomó berendezési tárgy, függöny, ilyenek, és a szép modern házam, amit úgy szerettem. Építettem egy alapot, és azt variáltam. Nézegettem a Storéban modern bútorokat, de nem találtam, csak párat.

Na és mosógépet se találtam, csak azt a 2 gagyit, ami alapból benne van.

Ja, és Joschka adott egyszer egy olyan reluxát, ami az ablakhoz igazítja magát, az is elveszett. <#rinya>

Ehhez képest hogy van-e fingópárna vagy nincs...

Svenson
<#vigyor>

Nekem azért,a fingópárna és a kémikus szett miatt van fent.Az utóbbi viszont nem egy nagy szám,a Sims 1-es sokkal jobb volt.

Svenson
Ja, csak kell hozzá mit tudom én, milyen ez meg az. Nem úgy megy, hogy a gyerek életre kelti és kész.

Dehogynem.Életre tud kelni.😊

Svenson
Az nagyon idegesítõ. Késõbb aztán, amikor felnõtt lesz, oda kerül az ismerõsök közé, de nem lehet vele semmi interakciót végrehajtani. Maga a bábu meg az eszköztárba, onnan ki lehet venni, és arrébb rakni.
Közben meg a gyerek folyton azzal játszik, és nem alakít ki igazi barátságokat élõ emberekkel.

Komolyan mondom,még az awesome modot is felraknám,csak lenne...

Én már a képzeletbeli barátot várom,csak ahhoz meg gyerek kell,amivel-jelenleg-nem rendelkezem.😊

Már az oldal megy.😊

Svenson
Lehet, hogy még kár volt felrakni a Generációkat? Nem is tudom, szeretem-e, hogy a tinédzsernek hangulatingadozásai vannak, a felnõtt nõ meg klimaxol.

lucifer9393
Még mindig pihen? <#wilting>

Az MTS is pihen.Még semmi fixek..

Svenson
Nekem az elsõvel nem voltak túl jó tapasztalataim. Folyton újra kellett telepíteni. Viszont az még ment nekem is, egyedül. Most már azt se tudnám, hogy fogjak hozzá, ha a 3-ast újra kéne raknom.

lucifer9393
hát igen, de minek <#eplus2>

jó, lehet kissé erõsen fogalmaztam 😊

egyébként pontosan ezt gagyarásszuk mindannyian: az elsõ kettõvel szinte semmi gond nem volt (na jó, ez így nem teljesen igaz, de ég és föld), de amit most elõadnak, az maga a borzalom

Az is.😊Az alap és a Livin Large közt javított.

Jogos..csak már The Sims Studio a nevük..de minek.😊

lucifer9393
nude patch? <#idiota>

A legelsõ sorozatnak össz-vissz egy szem peccse volt...

<#taps> - basszus...majdnem elhajítottam a gépet<#nevetes1><#eljen>

hoppá...akkor azt szedjem ki? attól szívesebben megszabadulnék, mint a fény-árnyék cucctól...

egyébként a Gen. a bibis...nálunk eddig az ásatás kivételével semmi gond nem volt - arra beraktuk a fixet, azzal az is rendben volt
de most a Gen-nel egy kalap az egész - ez úgy hazavágta, hogy csak pislogok

na megyek, megnézem tud-e valahova külföldre menni szegénykém (ha addig agyon nem csapja egy meteor😄DD)

Svenson
<#hehe>

Svenson
Egyetértek.

lucifer9393
fos <#idiota> bezzeg anno, nem emlékszem, h. ennyi hiba lett volna benne. a kettesben. pl. ez is úgy mûködik, mint az internet keresõknél:

Maxis: Sims 1 : "próbáljunk valami újat és jót alkotni"
Maxis + EA Games: Sims 2 : "Hogyan uralhatnánk jobban a piacot? "
EA GAMES: Sims 3 : "Rászarok a billentyûzetre, és meglátjuk mi lesz" <#idiota>

szerintem így állunk...