Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy viszont fix,a WA ásatását az AMB rontotta el.Erre van is fix,de az meg a GEN-nel nem akar mûködni...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Summa summarum:egymást rongálják a kiegek,egyszerûen inkompatibilisek,ahogy már írtam.
Nem lenne ez rossz játék-sõt!-de a kapkodás,kapzsiság,a hajcsárkodás,határidõ az EA részérõl megöli a játékot.
A Generationst simán bele lehetett volna építeni az alapjátékba,hiszen jóformán csak interakcióról,pár buliról,csínyrõl és tárgyról van szó.
Az oké,hogy a többinek illik kiegnek lennie,de legalább normálisan és alaposan tesztelnék õket.
Magyarul: Mára elegem van belõle <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#wow3>#wow3>
(ezt Cool is írta nemrég - olyan jó nagybetûs hsz-t keress, ha megnéznéd😄)
(A launcher nálam pl egyáltalán nem is akar mást frissíteni, azt írja up-to-date, pedig a kiegek új javításai fent sincsenek.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
alap+ hány kieg. is? annyiszor.....
hát ezért mondom én is, hogy a drága jó moszkvai nagynénikéjük, aki mákos tésztáért táncolt hajnalban....<#violent>#violent>
Egy ismerõsöm nagy Supernatural fan és megcsinálta a két srácot mint egy párt a sims3-ban. 😄
Viszont kipróbáltam, lehet-e idõsebb a gyerek, mint a szülõ. és igen. A gyerek öreg, a szülõ meg felnõtt. Na, ez is milyen?
Amúgy a kettõben lehetett csinálni leszbiket meg burnyákokat is, szóval meg sem lepõdnék, ha ezt is gyárilag tették volna bele. 😄
viszont a hackerek néha megvariálják a dolgokat (kikockázás eltüntetése, tiniszex, stb.) - esetleg ha erre is van valami hack, az kavarhat be
talán erre gondolt, hogy nálad van valami ilyen...
de majd jön és megmagyarázza😊
2. valószínû törõdnének vele,ugye? pfff...
továbbiakra meg a #12206-ra az elõzõ hsz-omban...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tényleg, az összes eddigivel nem volt ennyi gond...pontosabban semmi gond nem volt - nekünk soha nem kellett leszedni, újrarakni, hites egyszer feltelepítette, onnan kezdve ment, ahogy kell...csak néztem eddig, mint a moziban, hogy a többiek ezt csinálnak, azt csinálnak - hát most ez van
na majd szép lassan kiderül - csak a hitesnek millió egyéb játéka van most, nem igazán foglalkozik ezzel
holnap szerintem elküldöm valahova a simemet, megnézem, hogy viselkedik a játék egy ilyennél
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
városszerkesztõ, család szerkesztése
költöztesd ke egy felnõttel
majd vissza
nekem így javult meg amikor nem volt hajlandó elmenni nyaralni, mert már nyaralt