Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Visszaraktam a kínai mentést,elmentem a boltba,és újra megvettem mindent(sütigyártót,bábut,deszkatörõt).Nem sokat fizettem érte a sztár kedvezmény miatt,de azt le is vette a pénzembõl.Mikor hazatértem RV-be már újra ott volt a levont pénz,és a cs. eszkötárban semmi.
Az a gond,hogy külföldön tiltva van az építés és vásárlás mód,ego a cs. eszköztárat nem lehet megnézni.😞
akkor ez is betudható a fixnek (valószínûleg)
nem lehet, hogy felvetted a számlamentességet?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
esetleg ez is a fixnek köszönhetõ? vagy ez most már így mûködik?
utóbbit is el tudom képzelni, mert olyan összegû számla volt, hogy az máskor egy hónapra elég...
#12356-ra: most már kimondottan szórakoztat😄 naponta szakad a nyakukba egy meteor😄 - mindegy, mentés minden fontos dolog után és gond egy szál se
majd jön a hites és megbeszéljük a hack-problémát...nem akarok nélküle belepiszkálni a játékba, nem csak az enyém, övé is
túl fehér, túl fekete, sehol egy élénk szin
nyomasztó lenne egy ilyenbe lakni, én szeretem a vidám színeket a lakásban
és úgy mész kinába, egy szimpla simmel, ami gyárilag benne van egy gyári telekrõl?
ugyanis, nekem hazahozza a cuccokat Kinából
vicces, hogy az anyja apja nagyjából szarik a gyerekre, és az egyik tinim gyámolítja
semmi 2-es beli tolongás, ha a gyerek felsír (mondjuk az is az agyamra ment)
itt meg a kissrác szülinapján a szülök otthon sem voltak
a sim2 mérföldekkel jobb volt mint az egy
grafika, simek és minden téren
én ekkora minõségi ugrást vártam volna a 3-tól is
ehhez képest jöttek a gömbfejûek, meg az egyszerûsítés
és ez már tényleg a pénzrõl szól
egyik kölköm szobafogságot kapott, így settenkedve megy suliba is, drága anyája le is baszta amikor jött haza a suliból, és eltiltotta a számítógépezéstõl 😄
tényleg, hogy lehetne elkerülni a tetves rendõröket?
nem lehet éjszaka kimenni horgászni
régebben simán kinyomtam a szülõi interakciót, most már nem lehet
cserébe a kölök is jól visszapofázik (én irányítom), pillanatok alatt oda a barátság 😄D
mindegy engem ez szórakoztat
edit traits
lonely
és akkor már nem
A jó:nem a Generations okozza a "kínás hibát",inkább a patch v. más😊)
A rossz:kibasztak az uw-rõl oda a dizájn😊
CAS az egyiken, átállítod férfira
és már szaporodhattok is a klónoddal
a simek nem keresztények, nem igazán érdeklik õket a nemek, úgyhogy fenn sem akadnak egy kis buzuláson
nagy bánatomra azonban nagyon féltékenyek, és 3-as szexre sem lehet õket rávenni
arról nem beszélve, hogy vannak elsõre nem egyértelmû dolgok is (a 3-ban most nem jut eszembe egy sem) de a kettõben simán választhattál olyan cselekvést gyanútlanul, ami után megjelent a két szívecske, és tölthetted be újra a játékot (de ennyire primitív sem volt, hogyha mondjuk össze akarsz két simet házasítani, akkor csak a romantikát szabad nyomni végeláthatatlanul, míg olyan hangulatba nem kerülnek - ez szerintem megint primitivség a 3-asban)
Gólya mondja jól
gyárilag a nagyi nem csókolgatja a tinit
ehhez le kell tölteni egy olyan package file-t amivel ezt engedi a program
ugyanis a package file nem csak tárgyat vagy kiegészítõket tartalmazhat, hanem programot is, amit átállít dolgokat a játékon belül, és ezzel simán anomáliakat okozhat, lásd Gólya meteoresõje
a hack olyan kis letöltött vmi, ami beavatkozik a játékba, vmit átállít
ez simán lehet egy package file
lásd mts hack szekció
Egyébként ott van a hivatalos fórum,oda beirjátok a problémákat,aki tud angolul,és biztos elolvassák a készítõk.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Igaza van az embernek,szedjétek le a degenerationst.És ha rendelkezel valamilyen GEN elõtti mentéssel inkább azzal játssz.😊
Viszont valamiért nem sikerül felrakni, amit leszedtem Elkétõl. <#rinya>#rinya>
hitesnek tegnap egy valós tervrajz alapján hoztam össze egy házat - annyiban tér el az eredetitõl, hogy gyakorlatilag egy társasház egyik lakása funkcionál most nála önálló épületként
múltkor egy kis apró házat rajzoltam le azt hiszem a tsr-rõl, azt építettem meg a mostani simemnek