Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kemény.Itt valami nagyon beakadt.Próbáld meg az egészet reinstallálni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem vegyétek ki-legalább ideiglenesen-a fixeket belõle.

Csak az én bugocskáimról tudok nyilatkozni.😊
Visszaraktam a kínai mentést,elmentem a boltba,és újra megvettem mindent(sütigyártót,bábut,deszkatörõt).Nem sokat fizettem érte a sztár kedvezmény miatt,de azt le is vette a pénzembõl.Mikor hazatértem RV-be már újra ott volt a levont pénz,és a cs. eszkötárban semmi.
Az a gond,hogy külföldön tiltva van az építés és vásárlás mód,ego a cs. eszköztárat nem lehet megnézni.😞

Ez a szla dolog ismerõs valahonnan.Úgy rémlik pedig,ez már régebbi bug.

de hát addig nem volt semmi gond vele...

nem
akkor ez is betudható a fixnek (valószínûleg)

Nekem a kémikus szett és a hûtõ elõtt tudnak nagyon sokáig agyalni.

Szóval levettem a Generationst megmaradtak a hibák,úh egyelõre úgy néz ki,hogy csak egyszerûen szar.😊)

Mike
mindent iszonyat lassan csinálnak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nekem mindig jön számla

nem lehet, hogy felvetted a számlamentességet?

Hello! Múltkori problémám (eltûnt a simem, miután elment kirándulni) megoldódott. A problémám most az, hogy a simek valamiért nem csinálnak semmit maguktól A szabad akarat csúszka max-ra van állítva. De egyetlen sims sem csinál semmit a városba. Mindenki otthon van és a halálukon. (Ha átmegyek hozzájuk a simemmel, akkor bûzlenek és összeesnek az álmosságtól). Az enyém is csak akkor csinál valamit ha "felszólítom"...amúgy addig állna egy helyben, amíg el nem pusztulna. Valakinek van ötlete hogy miért lehet ez? Egyik pillanatról a másikra lett ilyen a játék.
másik, amitõl hullik a hajam...cirka egy órát ülnek a budin - nem kéne egy kis hashajtó nekik?<#vigyor>

következõ dolog: az normális, hogy elsõ csütörtökön jött egy számla, azóta semmi? már a második hét végén vagyunk...
esetleg ez is a fixnek köszönhetõ? vagy ez most már így mûködik?
utóbbit is el tudom képzelni, mert olyan összegû számla volt, hogy az máskor egy hónapra elég...

persze, mert a simem épp nem volt otthon - õ szép színes😄DDD

ilyen hangulatom volt😊
#12356-ra: most már kimondottan szórakoztat😄 naponta szakad a nyakukba egy meteor😄 - mindegy, mentés minden fontos dolog után és gond egy szál se
majd jön a hites és megbeszéljük a hack-problémát...nem akarok nélküle belepiszkálni a játékba, nem csak az enyém, övé is

Mike
tényleg jól néz ki, de nekem túl steril
túl fehér, túl fekete, sehol egy élénk szin
nyomasztó lenne egy ilyenbe lakni, én szeretem a vidám színeket a lakásban

Mike
tök szép ház, csak cserébe nem tudsz elhozni semmit kinából meg meteoresõt kapsz a nyakadba (ami neked van az már esõ)

Mike
miért nem próbálok meg úgy is, hogy kikapcsolod az összes egyedi tartalmat
és úgy mész kinába, egy szimpla simmel, ami gyárilag benne van egy gyári telekrõl?

ugyanis, nekem hazahozza a cuccokat Kinából

Mike
az ilyeneket miért nem mented le magadnak, szépen katalogizálva, képekkel együtt, hogy késõbb is meglegyen, és tudd mi micsoda?

Mike
nekem most született egy, és már csecsemõként megkapta a képzeletbeli barátot mint vmi babát
vicces, hogy az anyja apja nagyjából szarik a gyerekre, és az egyik tinim gyámolítja
semmi 2-es beli tolongás, ha a gyerek felsír (mondjuk az is az agyamra ment)

itt meg a kissrác szülinapján a szülök otthon sem voltak

Mike
nem értek egyet
a sim2 mérföldekkel jobb volt mint az egy
grafika, simek és minden téren
én ekkora minõségi ugrást vártam volna a 3-tól is
ehhez képest jöttek a gömbfejûek, meg az egyszerûsítés
és ez már tényleg a pénzrõl szól

Mike
csínyrõl jut eszembe
egyik kölköm szobafogságot kapott, így settenkedve megy suliba is, drága anyája le is baszta amikor jött haza a suliból, és eltiltotta a számítógépezéstõl 😄

tényleg, hogy lehetne elkerülni a tetves rendõröket?
nem lehet éjszaka kimenni horgászni
régebben simán kinyomtam a szülõi interakciót, most már nem lehet
cserébe a kölök is jól visszapofázik (én irányítom), pillanatok alatt oda a barátság 😄D

mindegy engem ez szórakoztat

Mike
lehet, mert én feltettem a nagy 600 megás patchet, de a sok kis aprót már nem

Mike
kizárt
nekem az mûködik a legjobban

Mike
pm ment

Mike
testingcheatsenabled true

edit traits

lonely

és akkor már nem

Na van egy jó,és egy rossz hírem:
A jó:nem a Generations okozza a "kínás hibát",inkább a patch v. más😊)
A rossz:kibasztak az uw-rõl oda a dizájn😊

Mike
testingcheatsenabled true

CAS az egyiken, átállítod férfira
és már szaporodhattok is a klónoddal

Mike
most is lehet
a simek nem keresztények, nem igazán érdeklik õket a nemek, úgyhogy fenn sem akadnak egy kis buzuláson

nagy bánatomra azonban nagyon féltékenyek, és 3-as szexre sem lehet õket rávenni

arról nem beszélve, hogy vannak elsõre nem egyértelmû dolgok is (a 3-ban most nem jut eszembe egy sem) de a kettõben simán választhattál olyan cselekvést gyanútlanul, ami után megjelent a két szívecske, és tölthetted be újra a játékot (de ennyire primitív sem volt, hogyha mondjuk össze akarsz két simet házasítani, akkor csak a romantikát szabad nyomni végeláthatatlanul, míg olyan hangulatba nem kerülnek - ez szerintem megint primitivség a 3-asban)

Mike
másolt játéknak ehhez semmi köze
Gólya mondja jól
gyárilag a nagyi nem csókolgatja a tinit
ehhez le kell tölteni egy olyan package file-t amivel ezt engedi a program
ugyanis a package file nem csak tárgyat vagy kiegészítõket tartalmazhat, hanem programot is, amit átállít dolgokat a játékon belül, és ezzel simán anomáliakat okozhat, lásd Gólya meteoresõje

Mike
nem
a hack olyan kis letöltött vmi, ami beavatkozik a játékba, vmit átállít
ez simán lehet egy package file

lásd mts hack szekció

Hát lennék a simed, hogy ilyen lakásban "nyomoroghassam". 😄 Amúgy marha jól néz ki. 😉
A gépet azért ne dobd el.<#idiota>
Egyébként ott van a hivatalos fórum,oda beirjátok a problémákat,aki tud angolul,és biztos elolvassák a készítõk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Svenson
ja jó, nem esett le, kissé fáradt vagyok, és még mindig vacakolok a feltöltéssel 😞(

vedd idézõjelben😄

Svenson
Miért nyomorog?

itt nyomorog szegény simem😄

Ne add fel!😊
Igaza van az embernek,szedjétek le a degenerationst.És ha rendelkezel valamilyen GEN elõtti mentéssel inkább azzal játssz.😊

Most semmilyen .package filet nem használok.Ez a Kína dolog eléggé idegesítõ.Vettem ott egy harcmûvészeti könyvet,a simem elolvasta,és azóta sim-fuzni akar..😊A biziben meg sosincs.😞

Svenson
Hát ez pech. Azt írja ki, ellenõrizzem, megvan-e a legújabb szoftverfrissítésem. És nem engedi telepíteni.

Svenson
Mostanában én se építettem.

Viszont valamiért nem sikerül felrakni, amit leszedtem Elkétõl. <#rinya>

én most nem annyira - inkább ha megtetszik valami, letöltöm és átvariálom kicsit - persze néha építek is, de mint írtam, azt is minta után😄
hitesnek tegnap egy valós tervrajz alapján hoztam össze egy házat - annyiban tér el az eredetitõl, hogy gyakorlatilag egy társasház egyik lakása funkcionál most nála önálló épületként

szerintem whitequeen (? bocs, ha nem jól írtam a nevét)

Svenson
Á, gondoltam, hogy így lehet, csak nem mertem kipróbálni. Köszi. <#vigyor1>

Svenson
Én is jobban szeretek magam építeni.

Ki írta itt nem is olyan régen, hogy van egy magazinja házakkal, amiket meg szokott építeni?
telepített tartalmakat nézd végig - a képek alapján ki tudod válogatni ami nem kell, bepipálod, aztán a végén ráböksz az eltávolításra

Svenson
Hát pont a lényeget nem értem benne. Mit ír a Generációkról? Hogy azzal kompatibilis? Éppen most raktam fel, mindjárt tesztelem.

mondjuk én elég sok helyrõl szedegetem össze a cuccaimat - a házak inkább csak ötleteket adnak, illetve ha valami olyan holmi van benne, ami tetszik, akkor felrakom, a cucc marad, a többi megy a levesbe😊
múltkor egy kis apró házat rajzoltam le azt hiszem a tsr-rõl, azt építettem meg a mostani simemnek