Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még zöldséget sose raktam azokba a ládákba😊
az összegyûjtögetett relikviákat, szobordarabkákat, köveket rakosgatom bele
az ásatás mûködik, tehát ha neked nem megy, akkor vagy a régi mentés vagy az ásatás-fix miatt nem oké
vagy visszakeresitek Ironmannek a hsz-át vagy kezdtek egy új játékot - más ötletem ehhez nincs
azt tudom, hogy én új simmel játszom, nincs semmilyen hack fenn és megy a játék gond nélkül - minden mûködik normálisan
az összegyûjtögetett relikviákat, szobordarabkákat, köveket rakosgatom bele
az ásatás mûködik, tehát ha neked nem megy, akkor vagy a régi mentés vagy az ásatás-fix miatt nem oké
vagy visszakeresitek Ironmannek a hsz-át vagy kezdtek egy új játékot - más ötletem ehhez nincs
azt tudom, hogy én új simmel játszom, nincs semmilyen hack fenn és megy a játék gond nélkül - minden mûködik normálisan
Egész jól elcsetelgetünk😊DD<#wave>#wave>
Nekem is régi mentésem van. De mivel úgyis kell mennem Kínába,megpróbálok hozni olyan ládát.Abba simán bele lehet pakolni a zöldségeket? Mondjuk azért jó ha az eszköztárában van vagy a hûtõben,hogyha a fõzéshez kell. De majd referálok,hogy sikerrel jártam-e?😊)))Viszont találtam Egyiptomban kiásni való cuccost,és tényleg kiabált a pasi,hogy nem fér hozzá.
ejnye😄
korábban volt róla szó, hogy a régi mentésekkel nem okés az új kieg.
erre van Ironnak pár oldallal elõbb egy kis eszmefuttatása😊
nálunk is gubancol a hites játékában...õ egy régi családjával játszik
erre van Ironnak pár oldallal elõbb egy kis eszmefuttatása😊
nálunk is gubancol a hites játékában...õ egy régi családjával játszik
Mondjuk 3 db cseresznyét vettem,aztán jól megszívtam. Hazajöttem,még nem tudtam elültetni,mert kell hozzá 7-es szint a kertészkedésben. Benne volt az eszköztáramban. Utána meg a kertészkedés közben trágyáztam a legjobb trágyával..Erra a marha mind a 3 db cseresznyét rátrágyázta a kertre. Most mehetek vissza,ezek szerint Kínába a kertbe lopni😊DD<#vigyor>#vigyor>
nem mindent visznek ám piacra a megtermelt cuccból a parasztok sem😄
van amit meg határokon át is😊
van amit meg határokon át is😊
Ja,én józan paraszti ésszel azt gondoltam😊DD<#fejvakaras>#fejvakaras>
Kínában láttam ilyen cifra ládát,de mi az,hogy nem hozták haza? Az nem úgy van,hogy ha megveszed akkor belekerül a családi eszköztárolóba? Én ott vettem a törõket is meg azt a harci fát és bekerült a családi tárolóba és a csaj hozta haza.
nem függ össze a piac és a termelt növény...mint ahogy otthon is megtanulhatod (illetve nem csak otthon - bárhol)bármelyik receptet a fõzõcsatorna mûsorából)
pl. cseresznye csak Kínában terem, te mégis tudtál venni Egyiptomban
Han kertjében és A Tudós Kertjében pedig tuti van cseresznye - ott szoktam feltankolni😊
pl. cseresznye csak Kínában terem, te mégis tudtál venni Egyiptomban
Han kertjében és A Tudós Kertjében pedig tuti van cseresznye - ott szoktam feltankolni😊
Milyen ládában lehet tárolni a zöldségeket meg a gyümölcsöket? Mert mire elérem a kertészkedés 10-es szintjét,tele van az eszköztáram mindenféle szarral,meg a hûtõbe is gyõzök pakolni..<#conf>#conf>
Van termése. Még cseresznyés palacsintát is sütött az egyik simem.
Én cseresznyét konkrétan Egyiptomban vettem a piacon. Kínában pomelo van meg szilva.És a falafel receptjét is Egyiptomban vettem meg a könyvesboltban.Én mondjuk nem jártam Han kertjében,de gondolom,hogyha a kínai piacon pomelot meg szilvát tudsz csak venni,akkor a kertekben sem termelnek cseresznyét. De lehet tévedek. Nekem így egyszerûbb volt,venni pár szemet,hazahozni azt elültetni.
Annyira szép házakat építettetek,hogy én is kedvet kaptam a dologhoz. 😊 Úgyhogy a közeljövõben én is elõállok egy alkotással. 😄
azokra a cifra ládikákra gondolsz? azt csak külföldön tudod megvenni és szerintem más tárolócuccba nem nagyon lehet bepakolni ezeket a dolgokat
régi mentésed van? mert arra kicsit elõbb Ironman írt valami kis szösszenetet...
régi mentésed van? mert arra kicsit elõbb Ironman írt valami kis szösszenetet...
most jött valamelyik házzal nekem...majd megnézem, melyiket szedtem le utoljára (mert az üveget természetesen kidobtam...)
egy biztos...a tsr-rõl van a featured telkek közül😊
egy biztos...a tsr-rõl van a featured telkek közül😊
ha szerencséd van és mondjuk még a tulajdonságai között szerepel a született szakács is, akkor a tv fõzõcsatornáját nézve is elcsípheted a receptet - de az biztos, hogy Egyiptomban hamarabb hozzájutsz
cseresznye Kínában van Han gyümölcsösében és A Tudós Kertjében is
cseresznye Kínában van Han gyümölcsösében és A Tudós Kertjében is
persze hogy van
baromi drága, és csak 3-at szed le eeléssel
nekem van belõle perfect, méfg sebastian csinálta anno, a simem meg lelopta a kertjébõl,
jut eszembe vettem egy ládát, hogy bele tudjam tenni a terményeket, és most nekem sem hozták haza Kinából
lehet vennei vmi tárolót amibe bele lehet tenni a növényeket, mondjuk ládát
vagy jöhet a testingcheat meg a buydebug?
baromi drága, és csak 3-at szed le eeléssel
nekem van belõle perfect, méfg sebastian csinálta anno, a simem meg lelopta a kertjébõl,
jut eszembe vettem egy ládát, hogy bele tudjam tenni a terményeket, és most nekem sem hozták haza Kinából
lehet vennei vmi tárolót amibe bele lehet tenni a növényeket, mondjuk ládát
vagy jöhet a testingcheat meg a buydebug?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Oké, köszi szépen! Akkor ezek szerint én is kapom rendesen a külföldi melókat ... de legalább nincs határidõ.
én Life fruitot szeretnék, de nagyon, bár nem hiszem, hogy ennek a simemnek ez összejönne, majd a klónjának (tényleg, Kicsi Én -nek kellett volna elnevezzem)
cseresznyefa a (nemtommármilyen) Kertben van Kínában, érdemes telepíteni otthonra is, hogy késõbb, ha más családdal játszol, nekik is legyen (Kinában egy idõ múlva elfogy)
A falafelt meg értelemszerûen egyiptomban tudod elérni
A falafelt meg értelemszerûen egyiptomban tudod elérni
A falafel elkészítését hol lehet megtanítani a simnek? A másik meg, hogy van kupon cseresznyéhez és rákhoz, de az riverviweben nincs, akkor gondolom külföldön tudok csak, ugye?
Én még mindig egy tetõtéri tutorialra várok, habár mostanában nem is simseztem, a Minecraft tisztára magába szippantott, most kezdek visszatérni ide.
Ez nem is rossz ötlet, keresek én is magamnak egy regényt, jó vastagot. <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
<#nyes>#nyes>
Na ez az, amit én még nem is próbáltam ki, de lehet, hogy nem is fogok. Valahogy nem vonz.
Na ez az, amit én még nem is próbáltam ki, de lehet, hogy nem is fogok. Valahogy nem vonz.
valószínûleg én voltam az a galád😄
nagyon ügyes a csaj, csak nekem túl nagyok a házai...mindenesetre kettõt a múltkor én is letöltöttem, már csak a cuccokért - amik jöttek velük - megérte😊
meg ugye ötleteket gyûjtögethet az ember ilyen helyekrõl...aztán ha kikívánkozik a tehetség (😄DDD), akkor milyen jól jön már...
nagyon ügyes a csaj, csak nekem túl nagyok a házai...mindenesetre kettõt a múltkor én is letöltöttem, már csak a cuccokért - amik jöttek velük - megérte😊
meg ugye ötleteket gyûjtögethet az ember ilyen helyekrõl...aztán ha kikívánkozik a tehetség (😄DDD), akkor milyen jól jön már...
anno a 2-ben én is kipróbáltam mindenféle vad dolgot, amivel szívathatom magam
volt idõ amikor én is csak építettem, mostanában inkább játszom
nem építek, mert minél bonyolultabb a ház, annál nagyobb a mentés, annál nehezebben tölt be minden egyes apró-cseprõ objektumot, így is egy perc eltelik mire a textúrák is megjelennek ha telkek között mozgok
a mentés-betöltéshez meg van kéznél egy regényem (éppen most Feist Vérbeli hercege), azt olvasom, már a felénél tartok 😊
nem építek, mert minél bonyolultabb a ház, annál nagyobb a mentés, annál nehezebben tölt be minden egyes apró-cseprõ objektumot, így is egy perc eltelik mire a textúrák is megjelennek ha telkek között mozgok
a mentés-betöltéshez meg van kéznél egy regényem (éppen most Feist Vérbeli hercege), azt olvasom, már a felénél tartok 😊
szerintem ez a korosztály is játszik vele
no stressz, nem kell benne lõni
bár a stresszt visszavonom, tegnap amíg sikerült megnyernem a kungfu tornát, azt hittem kitépem az összes hajam
mire lementi, mire megjön a következõ delikvens, a futkossuk körbe a telekkel a sírba kergettek (megérkezik, ott állok, mondom neki chat, erre eliramodik és az akadémia túlvégén a kerítésen túl megáll. vagy a másik, a kurva bot: jön xy õ vele kell megküzdeni, de a tattert is hozza, és azt meg kell várni amig odakúszik a bottal). az is vicces, hogy bot nélkül az öregek milyen fürgék, úgy rohannak le föl a lépcsõn, olyan körrúgásokat produkálnak, amit Chuck is megirigyelhetne, aztán felkapják a botot, és megy a totyogás - tisztára mint Yoda
no stressz, nem kell benne lõni
bár a stresszt visszavonom, tegnap amíg sikerült megnyernem a kungfu tornát, azt hittem kitépem az összes hajam
mire lementi, mire megjön a következõ delikvens, a futkossuk körbe a telekkel a sírba kergettek (megérkezik, ott állok, mondom neki chat, erre eliramodik és az akadémia túlvégén a kerítésen túl megáll. vagy a másik, a kurva bot: jön xy õ vele kell megküzdeni, de a tattert is hozza, és azt meg kell várni amig odakúszik a bottal). az is vicces, hogy bot nélkül az öregek milyen fürgék, úgy rohannak le föl a lépcsõn, olyan körrúgásokat produkálnak, amit Chuck is megirigyelhetne, aztán felkapják a botot, és megy a totyogás - tisztára mint Yoda
Néha ki is akasztom a gyerekeimet, hogy mit tudok ennyit simsezni. De én nemcsak játszom, sõt, elsõsorban nem játszom, hanem feltöltök, letöltök, építek, lakásokat alakítok át, mostanában pl. élénk színekkel alakítottam át a Goth-kastélyt, szörnyû volt 😄DD, karaktereket hozok létre, kísérletezek (most pl. azt fogom megnézni, mi van, ha valaki bölcsit nyit, de nem foglalkozik a gyerekekkel), ilyen hülyeségeket találok ki.
Kinában
de saját telken szerintem el tudod adni
még nem tudom megmopndani, mert vissaztöltöttem egy régebbi mentést, és itt még nem beteg a tiberiumtól, Kinába meg nem vittem magammal, szal most várni kell egy ideig
egyébként a ékszerpultokkal, mindenfélét lehet kavarni, vmi iszonyat mennyiségû és méretû ékköveket és egyebeket lehet létrehozni, csak meg kell találnom a linket újra
de saját telken szerintem el tudod adni
még nem tudom megmopndani, mert vissaztöltöttem egy régebbi mentést, és itt még nem beteg a tiberiumtól, Kinába meg nem vittem magammal, szal most várni kell egy ideig
egyébként a ékszerpultokkal, mindenfélét lehet kavarni, vmi iszonyat mennyiségû és méretû ékköveket és egyebeket lehet létrehozni, csak meg kell találnom a linket újra
Én is így vagyok vele. És az 1-essel kezdtem. Nem is tudom, ez mennyire gyerekjáték, valójában lehet, hogy több felnõtt játssza, mint gyerek. A kedvenc házgyártóm (Elke) is felnõtt, nemrég írta, hogy 54 éves, ha jól emlékszem.
saját telken vásárlás módban szerintem el tudod adni, csak Kinában nem tudtam
tiberiumhoz úgy lehet jutni, hogy az ember nekiáll szétkaratéjozni 150 tölgyfalapot, majd ha az megvan, akkor meteoritot
leklónoztam a simem, egész helyes kiskölök lett a klónja (végre nem az a puffadt kalácsfej)
tiberiumhoz úgy lehet jutni, hogy az ember nekiáll szétkaratéjozni 150 tölgyfalapot, majd ha az megvan, akkor meteoritot
leklónoztam a simem, egész helyes kiskölök lett a klónja (végre nem az a puffadt kalácsfej)
Velem a lányom szerettette meg a simset még anno az 1-est. Még a 2-sel is játszott,ez meg már nem is érdekli.Én meg napokat el tudok ücsörögni elõtte.)DD
Azt gondolom, hogy üzleti, de azon belül vajon mit lehet csinálni? Boltokat? Mert az nekem tetszett. Csináltam éttermet, a fiam, aki akkor még játszott, ruhaboltot.
Ha nem mûködik, le lehet szedni. Én már szedtem is le olyan cuccokat, ami nem tetszett. És fogok is még. Viszont valójában majdnem mindegy, hogy én építek-e házat, vagy készen leszedem. Akkor már egyszerûbb készen, nagyon klassz házai vannak Elkének. Ismered? Legtöbb háza 40X40-es, az még elég jó méret, kicsit nagy, de én pl. a növényzetet szoktam ritkítani.
Tibériumot azt hiszem azzal az áskával lehet kiszedni. Nekem azért volt jó pár darab.De mindig eladtam.
Szerintem valami üzleti dolog lesz..Mondjuk nekem pont az nem tetszett.
Én pont ezért nem merek betenni semmit a játékba,mert így is tölti 5 percig a játékot..Hát ha még teleraknám letöltött cuccokkal!!Egyébként anno a sims 2-be én is töltögettem le pár dolgot. De fele nem mûködött.((
Nem tudom, ki ajánlotta Elke oldalát, de nagyon kösz. Szuper az az oldal, már 8 házat beraktam tõle a játékba, és ha nem félnék, hogy a végén már fél óra se lenne elég a betöltéshez, akkor felraknék még jó párat.
Király!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Igen az Évszakos lesz,Anyatermészet néven.Bár én irtam a Mysimsre,és azt mondták hogy fanmade volt az a kép amit kiraktak anno az összes kiegészítõrõl,de én nem hiszek senkinek se.Szóval biztos lehetsz benne hogy tavasszal jön a Sims 3 Mother Nature,és jövõ õsszel meg a Sims 3 Back to Business. Ha kell a kép akkor feldobom megint.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11