Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus. Mibõl gondoltam,hogy te pasi vagy?😊DDD Mondjuk kan gólyák is vannak😊DD<#nyes>
A gyümölcsöket hazahozzák. Csak azzal a ládával van valami baj.
Taylor10
Látom új dizájnt kapott a topik😄

Svenson
Küldtem privit.

naná hogy kíváncsi vagyok😄

Jah, már észrevetted. 😄
Svenson
Isten éltessen. <#eljen><#taps><#nyes>

Na de nekem nem szoktak szülinapi ajándékot adni. Gondolom, ahhoz regelni kéne náluk, vagy valami.

Nézd meg facebookodat, de itt is isten éltessen sokáig erõben, egészségben! 😊
Ma vagyok 38.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Svenson
Ajjaj, nekem is fent vannak a szabadtéri cuccok. Akkor le kéne szedni? És azt hogy lehet? Csak úgy uninstall és kész?

Svenson
Különben így kéne nekem is, de nincs szívem semmit leszedni, hátha valamikor majd kéne.

Svenson
Nem is kell. Nekem mást jelent az a szó, hogy hites. Ha érdekel, privátban megírom.

Svenson
Köszi. <#nyes>

Svenson
Azt hogy csináltad?

Svenson
Ez durva. És mitõl lehet?

hátazuram😄DDD
de egyelõre nem kaptam felhatalmazást, hogy felfedjem a kilétét😊

Svenson
Tényleg helyes. De miért csináltad?

Svenson
Azért csak jól érzed majd magad, és nem fog eszedbe jutni a sims meg a fórum. <#nyes>

Svenson
Mindig írod ezt a hitest, õt ismerhetjük innen a topikból? Mondjuk nem tudom, mit jelent nálad maga a szó, de valószínûleg nem azt, amire én gondolok. <#vigyor>

hát nekem nem kellett😊)
de ígérem, ahogy hozzájutok a nagy géphez, megkeresem, honnan van

Svenson
Na, kedvet kaptam én is a cseresznyéhez. <#nyes> Annyit írtatok róla. Remélem, haza is tudja hozni a simem, ha már rászánom magam Kínára. Nem szeretek már utaztatni, olyan unalmas.

Svenson
Nem szép dolog kidobni a jó kis üvegfalat. <#hehe><#vigyor>

Beszarás...kaptam 10 eurót az EA-tól.😊Már csak le kellene vásárolnom😊)

Használsz csaláskódot,vagy fent van a szabadtéri szarok?Mert amiatt nem tudnak a simek semmit sem hazahozni külföldrõl.Ezt a hivatalos fórumon írták.Bár,én nem használok semmilyen csalást,de amint lekaptam a szabadtéri szarokat rögtön "megjavult".

hehe..Párszor kiadtad az aludni parancsot te is😊DD Én a városba nem bírtam õket elküldeni,a hülye kerítés miatt nem fértek oda a kocsihoz. N<#vigyor>a párszor ott én is kiadtam a parancsot,mire rájöttem mi a gond.De ilyet a teleporttal még nem is láttam😄D
Lejjebb írtam,a cseresznyével én is így jártam.1 db volt,ez a marha meg eltrágyázta. Mehettem vissza Kínába,mert persze elültetve még nem volt egy sem.((
Nekem az ággyal az szokott lenni,hogy hetekig alszanak rajta,majd egy este nekiáll kiabálni a csaj,hogy nem fér hozzá az ágyhoz.És az istennek sem akar lefeküdni. Na ilyenkor kell másik ágyat vennem.
aerolive
Na, most egyelõre jó harmadik betöltésre. Lehet, hogy a twallan's mod oldotta meg, lehet hogy nem de nekem aztán mindegy, csak mûködjön. Bocs a tripla posztért, de hajnalban nem sok mindenki aktív, legalább nem kell már rá regálni.

aerolive
itt a videó a hibáról

Ha egyedül alszik valaki rajta, akkor megy, ketten nem ... ágyat cseréltem. Mondjuk érdekes, mert amikor ebben a játékmenetben voltam és nyomtam tovább, minden oké volt, csak nem mentettem el, betöltöttem és ez fogadott.

aerolive
felveszem videóra, majd linkelem, mert tényleg hihetetlennek tûnik.

Az már elég nagy hiba.Ilyennek nem szabad elõfordulnia

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

aerolive
lol, olyan hibát látott már valaki, hogy befekszenek az ágyba aludni és 5 másodperc múlva az egyik a fürdõszobába teleportál, a másik a nappaliba ... és minden alkalommal ... úgy néz ki engem megtalálnak a hibák, de ilyet, na 😄D

Mike at home
pedig hasznos a láda
abban tartom a perfect növényeim egy részét, hogy véletlenül se egyék meg
volt már olyan, amikor volt egy szem cseresznyém, és az a majom nem megette? vagy simán elhasznál bármit trágyának szívfájdalom nélkül

testingcheatsenabled true
buydebug

kell hozzá
a cuccokat ugyanúgy ki kell fizetni, csak meg tudsz venni olyat is, amit alapból ugye nem
amikor benyeli a cuccaidat amiket külföldön összevásároltál, akkor ez a kód felettébb hasznos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
A Pets-ig fejlesztenem kell az asztali gépemet, pedig nem akartam
ez vmi iszonyat
szaggat, percekig tölt be egy egy épületet, kínkeserves

másik
azt magyarázzátok el nekem, ha a kölköt is viszem a buliba, ott az apja, akkor neki miért kell 10-kor felugrani, és kitörölhetetlenül hazaszaladni? Régebben ilyen nem volt, emlékszem elsõ simem a gyerekével éjszakákat ült a könyvtárban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na..Megjöttem Kínából. Tényleg tudtam lopni cseresznyét a kertbõl😊DD Viszont a ládát amit megvettem,gyorsan el is adtam mikor hazaértem.Igaz,hogy a csaj hazahozta,nem volt semmi gond,de úgy vettem észre,hogy akadozott tõle a játék.Amint eladtam,minden mûködik ugyanúgy. Valami lehet azzal a ládával😊)Régi mentéssel játszom,lehet az új játéknál nem csinálja.<#nemtudom>
nálam sem..nem látni semmit.
Mike at home
a kép
nálam nem tölti be

mi nem látszik te?😊

Mike at home
nem is látszik 😊

tényleg aranyos<#wave>

Mike at home
látom, le van rohadva a pimpandhost

Mike at home
eddig nem volt baja, most meg van
nem kinlódom végig ugyanazt amit tegnap

Mike at home
na itt a kicsi Én, ugye hogy már egész helyes?

fõleg a kiskép

nem lenne egyszerûbb rendbe tenni a dolgokat?
persze te tudod, neked hogy felel meg😊

egyébként nekem szimplán a fix miatt volt gondom - minden probléma megszûnt, ahogy kiszedtük
azt viszont látom, hogy mi a különbség a régi mentéssel játszani és egy új játékkal

Mike at home
amikor nektek bajotok volt, akkor hazahozták a cuccokat, most már nem
de nem baj, majd a buydebuggal megoldom

Na..megyek Kínába.)DDD
mindenképpen jobb, mint a lekvárfõzés😄<#vigyor2>

Mi meg pénteken elutazunk 2 hétre.Elõre kifórumozom meg simsezem magam.Hogy fognak hiányozni😊DD<#wave>
pedig ott ül a konyhaasztal alatt olyan 20 kg barack - néz kifelé, néz, de holnapig nem állok vele szóba😄D

miért ne?😄