Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de nekem nem szoktak szülinapi ajándékot adni. Gondolom, ahhoz regelni kéne náluk, vagy valami.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de egyelõre nem kaptam felhatalmazást, hogy felfedjem a kilétét😊
de ígérem, ahogy hozzájutok a nagy géphez, megkeresem, honnan van
Ha egyedül alszik valaki rajta, akkor megy, ketten nem ... ágyat cseréltem. Mondjuk érdekes, mert amikor ebben a játékmenetben voltam és nyomtam tovább, minden oké volt, csak nem mentettem el, betöltöttem és ez fogadott.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
abban tartom a perfect növényeim egy részét, hogy véletlenül se egyék meg
volt már olyan, amikor volt egy szem cseresznyém, és az a majom nem megette? vagy simán elhasznál bármit trágyának szívfájdalom nélkül
testingcheatsenabled true
buydebug
kell hozzá
a cuccokat ugyanúgy ki kell fizetni, csak meg tudsz venni olyat is, amit alapból ugye nem
amikor benyeli a cuccaidat amiket külföldön összevásároltál, akkor ez a kód felettébb hasznos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez vmi iszonyat
szaggat, percekig tölt be egy egy épületet, kínkeserves
másik
azt magyarázzátok el nekem, ha a kölköt is viszem a buliba, ott az apja, akkor neki miért kell 10-kor felugrani, és kitörölhetetlenül hazaszaladni? Régebben ilyen nem volt, emlékszem elsõ simem a gyerekével éjszakákat ült a könyvtárban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nálam nem tölti be
nem kinlódom végig ugyanazt amit tegnap
fõleg a kiskép

persze te tudod, neked hogy felel meg😊
egyébként nekem szimplán a fix miatt volt gondom - minden probléma megszûnt, ahogy kiszedtük
azt viszont látom, hogy mi a különbség a régi mentéssel játszani és egy új játékkal
de nem baj, majd a buydebuggal megoldom