44549

no-warez.gif
  • Mike
    csak akkor már minek. utána úgy érzed, be vagy zárva egy telekre
  • Mike
    annyira aranyos ahogy a kanapén alszik :)
  • Mike
    hogy ne haljon éhen. Annyi azért nincs, de igazad van ehetene étteremben is

most megdobtam ezt még egy lóval, külön probléma hogy hol iszik
  • Gólya #44386
    sokkal egyszerűbbnek tartottam így, amíg a közösségi helyeken élt a simem, kb. semmi nem került pénzbe, tehát amit keresett, gyűjtögetett, az mind megmaradt és nem egy lepukkant, rozzant viskóban kellett kezdenie
    aztán persze kapott házat - szépet, kényelmeset, otthonosat - amikor már meg tudta fizetni :)
  • Era40
    én azért szeretem ha saját háza van a simemnek...nem szeretnék így kukázni:((
  • Gólya #44384
    minek kell vásárolni? minden városban van egy olyan közösségi hely, ahol van gyümölcsfa - abból vígan elélhet nem? :D
    a konditerembe tegyél be egy jó ágyat és nem kell szegénynek kanapén senyvedni :D
    én pl. csináltam olyat is, hogy vagy a konditeremben vagy a könyvtárban kialakítottam egy maszek zugot a simemnek...egy akkorka hely, ahol elfér egy jó ágy, zuhany, wc - ha eredetileg nincs a helyen akkor egy hűtő, pult, szék és a kaja is megoldott ;)

(ember simje életmentő...most kapott épp egy szigetet jutalmul...:O )
  • Mike
    nohát a gyereksim akkor is bele tud fulladni a medencébe amikor nem megy el pisilni. épp az előbb csinálta velem, szerencsére még időben reseteltem, így a halál már nem találta meg (jött is errortrap)

huh, évek óta egy simem sem halt meg így, max öregen
  • Era40
    igazi kukabúvár:))))
  • Mike
    hát én ennél durvábbat szoktam
    adott mondjuk egy tini srác, leteszem a telekre (iylen volt pl. az a kék hajú)
    rebellisnek kell lennie, hogy ne zaklassa a zseka éjjel
    nincs a telken semmi
    elmegy a közértbe vesz valami zöldséget, és mézet
    inenentől kezdve a városban él

a könyvtárban van wc, lehet aludni a kanapén, a felnőtt simek tudnak segíteni házit is irni akár
    az edzőteremben lehet zuhanyozni
    bár ezzel a simemmel a legtöbb időt a boszorkányboltban tölttem, ott lehet tanulni a bájital készítést meg a mosdóban a szekrényt kicseréltem zuhanyzóra, lötyin élve nem kell aludni se, vagy ott a hintaszék abban is lehet aludni
    de be lehet menni vadidegenke telkére is ha éppen medencében akar fürödni
  • Mike
    ja látom, nyomj róla egy print screent légyszi
  • Mike
    hogy mibajod van?
  • Era40
    rájöttem a lila kockára meg a csuklyára...akkor stréber a sim vagy valami ilyesmi....ha libafos zöld négyzet meg szemüveg van mellette akkor meg kockasim:)))
  • Era40
    miért kell minden nap mamuszban és szexi hálóingben kertészkedni?:)))
  • Era40
    én hülyét kapok mikor egész nap a kertben kruttyog a simem...
  • Gólya #44375
    tudom, hogy a robotot nem csípik meg :)
  • Mike
    próbáld ki
    robotot sosem táámadtak még meg nálam
  • Gólya #44373
    nem dühös méheket kap :D

egyébként alig csipkedték eddig is a simjeimet...van egy sorrend, amit be kell tartani, akkor minimálisra csökkenthető a csípésveszély
  • Mike
    a robotot nem csípik meg a méhek
  • Gólya #44371
    azért még most belefér :)
    ott van még mellette a tehén, a tyúkól, még eztán jönnek a méhek - na akkor már tényleg rámegy majd a nap - de akkorra talán már nem kell a melóhely
  • Mike
    na gen, de a kert olyan, hogy egész napodat elviszi
  • Gólya #44369
    áááá...az úgy nem jó :)
    eleve személyiségjegy a kertész, plusz természetbolond, életcélnak is a tökéletes kertet vettem fel nála
    jól van az, majd kialakul csak addig nehéz míg összeszedegetem neki a házat/kertet :)
  • Mike
    vegyen magának egy robotot, az akár egész nap kertészkedik
  • Gólya #44367
    akkor szépen összejöttünk :D

enyém sim most úgy indul, hogy kap egy üres telket vagy egy nagyon alap házat - ill. annak a vázát és a legszükségesebb dolgokat, úgymint zuhanyzó, wc, mosdó (csak hogy legyen hol elmosni az edényt...), egy hálózsákot és egy hűtőt - meg egy riasztót, mert még ilyenekért is képes betörni bárki is :)

csináltam egy időben, hogy amikor letettem a simet a telekre, elküldtem a jövőbe a lottószámokért, de vagy nem nyer semmit (na jó, mondjuk 1000 simit) vagy helyből egymilliót - na azzal megint mit kezdjek? semmi kihívás nincs már úgy a játékban - szóval erről is letettem

most csak simán az van, amit írtam...jelenlegi simem kertészkedik ezerrel és mellette szakácskodik - persze itt is van gond...megkapta a Sarjamax állomást, de az valami borzalom...van hogy naponta kétszer kellene szüretelni, gyomlálni...hát ez meló mellett nem egyszerű - viszont még vannak hiányosságok a telken, ezért kell a melóból származó pénz is plusz a zöldségeket is eladja meg jár gyűjtögetni ásványokat is (igaz RV-ban nem sokat lehet találni)

lehet kellene valaki még a simem mellé? de igazából nálam a hármasban nem jött be a csoportos játék...úgyhogy egyelőre azt hiszem marad a csajszi egyedül és melózik ezerrel a tanyán - meg a konyhán :D

Era nem tudom mi lehet a kockád meg a csuklya...
  • Era40
    nekem a palimat elvitte a kaszás...a nő rögtön felhívott egy másik pasit, már oda is költözött:)DDD mondjuk valami lila kocka van a neve mellett, meg valami fehér csuklya...az vajon mit jelent???
  • Mike
    Meg én. Csináltam egy tündekölyköt, most az héderez egyedül.
    Gólya óta minden simem a városban lakik és a padon alszik :)
    igaz neki van tündeháza, de nem igazán szokott otthon lenni
    régebbi simjeimnél "lakik" azokkal jóban van
    csak ömlik az error trappel az error log, a bot miatt (van robotuk)
    Kellett hozzá a nraas GoHere, hogy ne rohangáljon állandóan haza kinyomhatatlanul
    múltkor elmentem vele a éjfélkor a temetőbe is, mert ez volt a vágya :)
    szerencsére Gestapo még nem jött érte, igaz jár a suliba rendesen
  • Era40
    akkor én is őskövület vagyok:))
  • Gólya #44363
    ez élet? ugye viccelsz? :D

már csak olyan őskövületek játszanak a hármassal mint én :D
  • Era40
    üdv Gólya, Mike, Ironman:)))
  • Era40
    én is itt olvasgatok ám :)) és én is a 3-sal játszom...engem az még mindig leköt...és most gyorsan le is kopogom, hogy nincs vele gondom!!!
  • Mike
    óh, én már a 2-ben is azt csináltam. Most már simán meg tudnám tervezni a házamat, optimális útvonalakkal a konyha nappali, háló, fürdőszoba között. Azt is tudom, hány emberre hány wc és zuhanyzó kell :))
  • Mike
    Sziasztok, látom megint van itt élet
  • Ironman2
    nem árt még ha a gépen van ez a sok microsoft cc++
    nálam ezek vannak fennt:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.16. 00:56:12
  • Ironman2
    kell a 3.5 is a 4.5.2 mellé!! nekem hiába van net framework 4.5.-m ha nem engedte telepíteni a sims3-at,mert kéri a 3.5-t!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.16. 00:48:55
  • Gólya #44356
    ennyi nem off - mondd hogy én küldtelek :)
    biztos tudnak segíteni
    vagy csak annyit írj, hogy aki tud és akar segíteni, azzal priviben szeretnél beszélni ;)

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.03.15. 18:46:59
  • TomBond
    Azért köszönöm! A 4-es topikot nem akarom szétoffolni, így marad az, hogy nem játszok vele. :-(
  • Gólya #44354
    én kifogytam...próbálj meg átmenni a sims4-es topicba, hátha lesz valakinek ötlete, javaslata
  • TomBond
    Futtattam memtestet. Nem hibás a ram.
  • Gólya #44352
    de ennek a játéknak iszonyat a memóriaigénye...és lehet akár egy új gép is hibás...próbáld meg a mem.cellákat kicsit megmozgatni, hátha segít
  • TomBond
    Nem mondom, hogy nem az, de más programnál nem jelentkezik, és a gép is pár hónapos.
  • Gólya #44350
    valami géphiba nem lehet? memória esetleg?