44549
-
Sebaj komám, ketten együtt adunk ennek a fránya gravitációnak!
-
Ironman2 #42503 hát igen! ha meg betelepíted a várost,akkor meg kidobja a gyári simeket szép lassan.DD -
Nálam saját áthozásom a sims 2-ből a kerítésem!
Most mond meg: sehol senki a városban...remélem a 4-ben nem így lesz.
-
Ironman2 #42501 Egy kicsit összébbhúzom,mert nem kell oda annyi ágy! -
Ironman2 #42500 gyárilag volt ez a kerités,csak én befejeztem.DD -
Nem tudom, hogy miért de nagyon simán megy nálam most a játék, pedig az élsimításon kívül minden csutkán van. Talán az újabb patch miatt? -
Hehe...jól bekerítetted ám! -
Én is játszom!DDD -
Ironman2 #42496 Kérót kicsit átpofoztam.Még az álmok szigetén gazdagodtam meg,abból tudok venni egy értékes házat.D
-
Bocsi, nem jól írtam: Metallica DDDD -
Hát melyik várost bírtad a legjobban eddig...ami persze jól is működött nálad...ott kezdhetnél újat...Ha kell a Metallika cuccod csak szólj, nálam még meg van a pólód meg a gitárod is!DDD -
Ironman2 #42493 Én játszom,csak félóránként elmegy a netem,nemtudom mit müvelnek a upc-nél.D -
Nesztek..ezt kapjátok el!
-
Coolfire #42491 Ühüm..eszek valamit,és belépek én is.Csak most nem tudom mit csináljak:van egy őskövület mentésem,valahogy pendriveon maradt,v. kezdjek újat.És hol vajh? -
Ideje valamit mozogni is...
-
Igen, én legalábbis játszom a simsel. -
Coolfire #42488 Ti most játszotok?:) -
Éppen a SimCity-t nyomatja itt Gyuri.
-
Közben már megoldódott!DDD -
Coolfire #42485 -
Hehe...Elküldtem zuhanyozni és utána mosattam ki vele a ruháit. erre a járdáról is eltűnt a mosni való...üzs felgönzsölítve!!!! -
Ironman2 #42483 csodálatosz! -
Ez hülye!! Mondom neki, hogy mossa ki a ruhát erre ki vitte az utcára a mosnivalót és ledobta a járdára...fel sem lehet venni!DDD
-
Ironman2 #42481 Nálam is gyorsult rendesen a játék! az nraas errortrapot,és overvatchot meg ki kell venni,mert indításkor ledob tőle a tálcára a játék! (tényleg azoktól volt,az elöbb teszteltem!)Gondolom majd azokat is frissitik! -
Ironman2 #42480 Poczak ki akar jönni ezt irja.DDDD -
Valamit javítottak itt-ott, mert tényleg gyorsabb a betöltés pedig minden telken nálam sok a cc tartalom és simábban megy a játék is, sőt most még az építésnél sem észleltem akadást...eddig. -
Ironman2 #42478 hát a tv,a frizura,és a női felső még nem ingyenes! -
Ilyen eddig is volt már a család készítőben, amikor egy komplett (apa-anya+2 gyerek felállású) családot hoztál össze. A játék a genetikával részben ezt meg lehet oldani, hogy az említett hajszínt, nemét a gyereknek be lehet a készítésekor állítani. -
Ironman2 #42476 Hát ezt szerintem nem kellett volna (nem is kötelező mondjuk használni),elrontja a játék egyik legfőbb élményét! -
Ironman2 #42475 Előre a jövőbe infó!
Lesz egy új gyerektervező opció (a Kórházon érhető el a jövőben). Itt meghatározhatod a születendő gyerek nemét, haj- és szemszínét, valamint a személyiségjegyét is. A gyermek a szülők vonásait örökli majd.mysims.hu -
Ja, csak gondoltam meglesem ezt, hogy ez miez?...De már ennyi is volt a játék...majd estefelé inkább egy rendes simset.:)
-
Ironman2 #42473 Jó sokat összeszedtél akkor,nekem tegnap csak 65 pont sikerült,mondjuk én se voltam százas közben -
Ironman2 #42472 Egyszemélyes család! D -
Azt írja a játék, hogy: 335 boldogságpontot gyűjtöttél amelyet igazságosan elosztunk a családtagok között! No, Gyuri sim akkor osztódjál! -
Ironman2 #42470 DDDDD -
Én izs reggeli után! -
Ironman2 #42468 ja,bevettem a leszarom tablettát! -
Persze, és aztán..kit érdekel, hogy mások mit gondolnak! Simsezgetük tovább és kész, nem? DE! -
Ironman2 #42466 ajaj,végén azt hiszik ismerjük egymást! pedig csak 200 kilóméterre vagy innen.D -
Én az új patch óta még nem izs indítottam el a játékot, no maj most!!!! Nem játszunk mi majmost!DDDD