44549
-
Ironman2 #42544 Hogy ne unatkozz a hosszú betöltés közben,azért csinálták,amúgy annyi jelentősége van hogy elossza a családodban a pontokat amiket szereztél.Sokszor kell betölteni a játékot,és rengeteg életcél-jutalmat lehet majd vásárolni -
#42543 ja, ez az a pontgyűjtögetős :) -
#42542 Tudom, fáziskésésben vagyok... de mi ez az új betöltőképernyő-dizájn (1.63)? :)) -
#42541 Csak a másikkal együtt jó, ezért írtam, hogy mellé is lehet rakni! -
Ironman2 #42540 csak mellé lehet,mert ha nincs meg a prémium sütő,akkor ez se müködik! -
Austin Bailey #42539 azért kérdeztem, mert nekem jelenneg nincs meg a sütő, mert volt vele egy kis gondom, és így nem is raktám vissza, azt, ami nekem van, hanem kellene egy másik -
#42538 Mellé is mehet, ott is működik a cucc!!! -
Austin Bailey #42537 ezt a prémium tartalomra kell telepíteni, vagy helyette van? -
Ironman2 #42536 köszi!!! -
Éttermi sütő pincérekkel mod 1.63 patch-hoz.zip (5.83MB)
http://www.sendspace.com/file/ksdfuy
------------------------------------------------------------------------
Árusító stand mod
Árusító stand mod_1.63 pach-hoz (magyar nyelvű!).zip (13.50MB)
http://www.sendspace.com/file/l7ilk8
A simjeid ezzel az árusító standal ezentúl az otthon elkészített ételeiket is árusíthatják. Készítsd el az ételeket majd helyezd el az eszköztárban. Tedd le a standot valahol a város egyik közösségi területén (pl. a parkban)majd húzd a stand asztalára az eszköztárból az ételt. Árazd be az ételeket és jöhetnek is az éhes vásárlók. De vigyázz, mert ezek is hamar megromlanak. Ételek mellett pl megunt könyveket is árusíthatsz.
-
#42534 Ma néztem, azt írják ehhez a patchoz is jó. -
Ironman2 #42533 Telekméretező müködik rendesen? Az még az 1.55-höz van! -
#42532 Köszi, de biztos emléxel még a Dzsungel kérómra...inkább azt építeném ide a szigetre. -
#42531 Ilyesmit esetleg? -
#42530 Na, ide építek valami jó kis kérót magamnak!hehe
-
#42529 Ez oljan állatian jó....hihihihihi
-
#42528 Az biztos. Vagy inkább Ostya Paradise..DD -
#42527 Simán ellehet férni ott is, annyira azért nem kicsi.. -
#42526 Na, új nevet adtál neki: Osla...DDDDDD -
#42525 Hogy férsz el Sunset Valleyben? Az a legkisebb talán a világok közül. -
#42524 Osla Paradise-ra továbbra sem merek menni azért még.. -
#42523 Már várom az Előre a jövőbe kieget, mert ott rengeteg simbot lesz majd, akik Gyurimat fogják kényeztetni!!!! -
#42522 Nem tudom mit csináltak, meg hogyan de megy!DD
-
#42521 Gyuri tud főzni...nagyon is! -
#42520 Végre mégis megcsinálták..? -
#42519 Kell! Egy asszony, aki főz rád! :D -
#42518 -
#42517 Csodás táj, karibi zene hozzá és nyugodt, békés hajókázás a tengeren. Kell ennél több?!
-
#42516 Zajlik az élet Bridgeportban:
Most lett a fickó szálloda tulaj, majd dobok fel képeket a szállóról, csak elfogyott a pénz :D
Imádom a laptopom! VÉGRE élhetek akadás és szaggatás nélkül Bridgeportban :) -
#42515 Én még nem tettem fel a patchot, de én sem panaszkodhatok :) -
#42514 Na, kipróbáltam Island Paradise várost Gyuri simmel és a lakóhajójával, de egyáltalán nem akad... pedig az eredeti várossal megy a játék nálam!
-
#42513 Biztos kijavították ezt a patchot. -
#42512 Ja, épp ezt mondtam: Szépen, simán megy, és ez jó...végre!!!!
Azért meglesem ma Isla Paradiset, hogy ott is így megy e a játék. Átmegyek kísérleti alanyba. -
Ironman2 #42511 Jó gyors lett a játék! Nem tudom mit müveltek,de öröm volt vele megint játszani akadozás nélkül! (több peccs már ne legyen!) Azért Islo P.ba nem fogok átmenni mégegyszer! D -
Ironman2 #42510 Lábtörlő szörnnyel nem találkoztam hála istennek! Amúgy bárkivel lehet genetikailag összevegyülni a városban! Nevet is lehet változtatni,úgy mint a városházán.Ha összeismerkedünk vele,akkor be lehet hozzá költözni,azt nem tudom hogy iránytható karakter lesz-e akkor. -
Ironman2 #42509 Látogatásom a Zord Kaszásnál képekben:
-
Ironman2 #42508 Azért így már jópofás a kéró:
-
#42507 Ja, el is ment a kedve olyannyira, hogy inkább haza iszkolt!DDDD
No, én meg az ágyba mászok, Pá!!! -
Ironman2 #42506 ledobta rendesen! -
#42505 Asszem ez nem fog ma nekem összejönni!