Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az unikornis az az egyszarvú fehér lóféle..Harry Potterben is volt😊)))
Joschka
Ne beszéjjé külföldiül...mi a bánat az az unikormos...vagy mi?

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Sõt,nem is egynek van a családjához csatolva unikornis.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát nem vagyunk ezek szerint olyan hardcore simsesek,mint akik a mysimsen vannak.😊Azok már mindent találtak/láttak.😊)

Svenson
Biztos többet játszol, mint én. <#hehe>

Én mosómedvét,vadlovat és szarvast..
Svenson
Én mosómedvén kívül, amelyik felborogatta a kukákat, még semmit nem láttam.

Vadlovat már láttam,igaz barátkozni nem próbáltam vele de az opciók között ott volt.Unikornist viszont még nem láttam..
Svenson
hát nekem nem. sõt, barátkozhatnék vadlovakkal is, de még egyet se láttam.

akkor passz..azt hittem a nyeregszerkesztésben ha nincs kijelölve,akkor engedi..
Svenson
én nem jelöltem ki, mégse engedi.

Az a tippem,hogy szerintem a szerkesztõben nem kell nyerget kijelölni neki..csak gondoltam hátha valaki már próbálta..
Svenson
Nekem is lehetne már szõrén megülni, de fogalmam sincs, hogyan.

Szóval?? szõrén a lovat?? valaki?? A kutyám meg a macskám nem normális..Mióta megcsináltam a kerti tavat..Ezek ha éhesek, odajárnak inni😊DD
Horgászom ezerrel,de én még nem vettem észre,hogy újfajta hal lenne..
DDDDDDDDDDDDDDD valahogy nekem ez a gömbhal még sosem jött össze eddig..azért örömködöm ennyire😊)
Joschka
Most akkor ebédre nálatok fugu lesz párolt répa körettel...?

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

dani71
Tényleg... eddig mindig volt új hal új gyümihez pl.világkörül, éjszakák.....Van most új hal?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Svenson
Hehe.

Hihetetlen!!!!!!! Kifogtam életem elsõ gömbhalát..sárgarépával!!
Svenson
na igen

Hát..nekem is ez volt az elsõ,elhiheted én sem akartam😊DD
Vagy ahhoz a szerkesztõben ki kell törölnöm a nyergeket amiket kiválasztottam a lónak??
Hogy a fészkes fenébe lehet szõrén megülni a lovat?? Ahogy olvastam a lovaglás könyvet,egyszer csak kiírta,hogy most már úgy is meg tudom ülni..de hát csak a felnyergelés opció van,meg a szálljon nyeregbe..
Svenson
Nekem még nem volt, de nem is szeretnék.

Hehe erre emlékszem.😊De legalább volt a simednek pénze a meteordarabkákból.😊

A meteor "szerves része" a játéknak.Igaz,bogár miatt néha sûrûbben jött mint kellene,de bele van rakva.Nekem akkor volt,amikor-már meg nem mondom hol-olyan házat vettem,aminek a telkén sziklák voltak és bármikor várható volt egy újabb.Máshol viszont még nem jött.😊

Svenson
Igen, de akkor azt is írták, hogy ez egy bug.

miért gázos? én imádtam...eddig minden simem orvos volt, a mostanit küldtem tud.pályára
mondjuk én az oltásokat nem nagyon favorizáltam, ui. ha külsõsként dolgozik, sokkal kevesebbet keres
ledolgozta a mûszakot, hazament, elolvasta az aktuális füzetecskét, utána szabad volt - ha fáradtabb volt (még a pálya elején), kicsit szunyókált és így nem volt gond az ügyelet sem
késõbb már ki-kihagyattam ügyeletet is velük - semmi nem történt az ég világon ezért
állandóan tévézett a melóban, mégis ezerrel haladt elõre
szóval nálam nagyon bejött😊

meteor nálam volt, amikor még bugos volt valamelyik kieg. (talán az elõzõ?) - de az napi rendszerességgel
ettõl eltekintve egyszer csapta agyon egy simemet Egyiptomban egy meteor...hiába mutogatta a kaszásnak a virágot, le se tojta😊

Hát nem tudom..Mintha már mástól is olvastam volna itt. Mindenesetre félelmetes volt..Telibe kapta a lovamat.Ami a ló box körül volt nyeregtartó,pányvázócölöp,abból csak lim-lom maradt.
Svenson
Ez vajon szintén valami bug, vagy néha van ilyen?

Orvos nekem is volt..az nagyon gázos meló..ügyelet,meg mindenféle vizsgálatok a parkban,oltások. Ráadásul minden meló után el kellett olvasnia az aktuális könyvet a csipogókról amit a munkahelyén kapott,mert ezzel nõtt a tudása .meg éjjel dög fáradtan,még le sem feküdt,már vészhelyzet volt a kórházban,vissza kellett mennie.Most hogy kutyám,macskám,lovam van,idõm sem lenne dolgozni. Bevásárolni alig bírnak elmenni,valamelyik nap etyepetyézni akartak,azt nem volt ilyen opció,mert alig ismerték egymást😄D
kem001
Sims-eztem egy kicsit. Sim-em áttért a tudományos karrierbõl az orvosira. Had ne mondjam, hogy szinte semmire sincs ideje. Kert lerohadt.. Ráadásul éjjelente ügyeletben van, szóval aludni sem tud valami sokat.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

azt a marha..ilyen még sosem történt velem..egy hatalmas meteor becsapódott az udvaromba..pont a lóboxba..azt hittem a lovam is kinyiffant..õ túlélte,viszont az öntisztító boxot újra meg kellett vennem az életcél jutalmaknál..még én is megijedtem..persze égett az egész kert..gyõzték oltani a simek..
Liio
oO 😄
ez a kettõ váltakozott, miközben néztem.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

biliard10

hihetetlen..10-es akadályugrással 10-es lovaglással nem bírok megnyerni egy nemzetközi díjugróversenyt..
ki lehet törölni..
Svenson
Ajjaj, nem hangzik túl jól. És el lehet tüntetni valahogy?

Ilyen ló alakú törpe.. egyszer csak csillámlás,azt ott van a lóbox mellett..
Svenson
Az micsoda? Én még nem találkoztam vele.

A rosseb enné már meg ezt a szélsörény törpét.Már a negyedik jelenik meg egyszer csak a lóbox mellett.. Aztán vándorol ide-oda..Ott terem a tv elõtt vagy a hifi elõtt és bekapcsolja..
Svenson
Milyen munkálatokat?

biliard10
Kedves forumtársaim Mindjárt elkezdem a munkálatokat

Svenson
Na igen, ez így szok lenni. Nekem is nagy duzzogva segít a fiam, ha kellene valami.

Svenson
Mondjuk van benne valami. Nekem korábban nem csinált ilyesmit, de a régi mentéseknél most igen. (Mármint az ágyból kidobálást.) Mivel azonban tegnap balga módon leszedtem azt is, amit nem kellett volna, eltûnt a kedvenc régi családom is. Úgyhogy most kezdhetek mindent elölrõl. 😞(

Ráadásul az én számítógép programozó oroszlánom állandóan morog ha nekem kell valami a simshez😊DD bezzeg ha neki kell a gitár pro meg a nuendó akkor persze képes éjjeleket itt ülni a gép elõtt és vadászni..
Azért mert anno annyira hibás volt,hogy elegem lett belõle..Abban tûntek el a simek fejei,lefektettem õket azt 1 másodperc múlva teleportáltak a szoba közepére..aztán megkaptam a megalaptopomat,arra apuka szépen átrakosgatta nekem a játékot,és akkor kértem,hogy a Nemzedékeket ne telepítse. Most meg valahogy elfelejtõdött mikor az állatos kieget tette fel..Hozzáteszem,annyira nekem nem is hiányzik..
Svenson
Hogyhogy?

Svenson
Végül sikerült, igen. Pedig nem csináltam semmit. Ki érti ezt? Délelõtt még nem engedte, délután meg már igen. <#nemtudom>