44549
-
Austin Bailey #42584 szóval. Szerintem rohadt jó lett, és hasonlít is. Egyébként már vagy huszadszorra írom be ezt, mert valamiért mindig lefagy az sg az elküldés pillanatában. -
Ironman2 #42583 Na akkor vissza a jövőbe!
Kiváncsi leszek ki fogja megcsinálni Hill Valley-t! (sims studiónál már az alapjáték óta vannak utalások a filmre! Most teljesedett ki végleg a kép!) -
Ironman2 #42582 Egy a gond hogy olyat vettem fel pincérnek,akinek van már más állása.Ki is irja hogy állatbolti eladó.D (azt is én raktam le!) -
Ironman2 #42581 Tényleg jó amúgy a módosított étterem is,én pl felvettem 1 szakácsot,és 2 pincért,a fizetésüket is be lehet irni (nem előre beállított!) János simem jól is lakott az éttermében,jóízüen kortyolgatott miközben készítették a fogást:
-
Ironman2 #42580 eh,ha az eladónak szükségletei vannak,akkor otthagyja a boltot.DD fejlődik a játékboltom:
-
#42579 Akkor meg tudod ítélni kb. mennyire hasonlít a Simes verzióm az igazihoz :) Ismét csak hangsúlyozom, hogy csak inspirációként szolgált, és nem egy az egyben az a kávézó. Megfogott a stílusa, kialakítása, színei, és Bridgeportban nem volt még egy árva kávéház sem. Mostanáig. -
Ironman2 #42578 -
#42577 Oxa, ott találkozunk...viszek két csúzlit majd! -
Ironman2 #42576 Na majd éjjel én is körbenézek ottan,már úgyis régen voltam az oldalukon! -
#42575 Jaja, most ezerrel megy a jó cuccok letöltése! -
Ironman2 #42574 Newsea hajakat mennyien letöltötték,te jó isten! -
Austin Bailey #42573 ide én is sokat járok. Igaziból Budapest-viszonylatban tényleg kb a legjobb, de igaziból olyanokkal nyeri a versenyt, hogy a galérián van kb 3 asztal, ahova rendesen le lehet ülni. -
Ironman2 #42572
-
Ironman2 #42571 pénztárgépet lecserélem a jóskafélére! -
Ironman2 #42570 Na ez jó! Van kalmárkirály polc is,és onnan is lehet eladni árukat! Le is veszik a polcról rendesen.
-
#42569 Amúgy már rajta vagyok a témán, hogy szakács chip is legyen benne, mert szedtem a kertből hozzá kedvesség kristályvirágot és már csak valami procikat kell felhajtanom hozzá azt meg izs lesz! -
#42568 Vagy a bádogvödörben... -
Ironman2 #42567 A csapban? -
#42566 Lehet, hogy nem a főzéshez volt az esze, hanem a pecázáson merengett. -
#42565 Ebben még csak horgászchip van!DDD -
Ironman2 #42564 Akkor cseréld ki a chipet sürgősen! -
#42563 Arcadia Landing
Az Előre a jövőbe kiegészítő városa játszható immár külön is! Ugyanúgy mint egy másik várossal. Ahhoz, hogy tudj a várossal játszani, szükséges az Előre a jövőbe kiegészítő fel legyen telepítve a Sims 3 játékhoz!!!
Letöltés!!!
-
#42562 Ja, az!
Tegnap odaégette a szendvicset, amit főzettem vele.DDD -
Ironman2 #42561 Az a Sü-Sü távoli rokona,nem?
Hú,én robotkészítésbe bele sem vágtam,annyi minden lehetőség van már ebben a játékban,vasárnap majd jobban ráérek aztán nyomom ezerrel! -
Ironman2 #42560 Ez csak olyan kisérleti jelleggel volt,de tervezek majd egy vegyesboltot,étteremmel összekötve!! -
Ironman2 #42559 Végre működik az üzletem rendesen Sunset Valleyben,úgylátszik a többi városban nem nagyon jönnek a közösségi területekre simek.Csináltam egy kis boltot ahol baba,és gyerekcuccokat,játékokat lehet majd kapni,meglepetésemre elkezdtek özönleni a vásárlók! (kell hozzá a Kalmárkirály kollekció!)
vevők még ki is próbálják elötte az árut.D
-
#42558 Ez pedig az új futurisztikus háza.
-
#42557 Gyuri simem meg beköltözött Arkadia Landingba (Oasis Landing régi neve az Előre a jövőbe kiegben) és itt éppen el van Ü-SÜ nevű házirobotjával a z új házában.
-
#42556 csak nekem nem nyitja meg a képet? Itt van mégegyszer: -
#42555 Kedvenc kávézóm, a kálvin téri California Coffee Company (BP) ihlette Sims 3-as kávéház: -
#42554 persze cserébe minden letöltésre van 5mp várakoztatás, hogy "meg tudd tekinteni szponzoraink hirdetését"... kár, hogy már évek óta ad blockerrel nézem, és egy fia bannert nem látok -
#42553 Persze, hogy nem!DDD -
#42552 és mostantól majd nem hívhatjuk T$R-nek? :o) -
#42551 Hát nem nagyon, pedig nem kérhettek el volna értük semmit sem!!! -
#42550 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mintha eddig akadály lett vna... -
#42549 Megyünk akkor bevásániííí!!!!! -
#42548 Huráááááááááááááááááááá!!!!! -
#42547 Mától ingyenes a The Sims Resource! -
Austin Bailey #42546 talán kicsit az is benne van, hogy bugtenger a játék, és eléggé megromlott a gazdasági helyzet. -
#42545 Hát nekem olyan sokáig tölt, hogy kezdhetem mindig jutalomvásárlással az összes játékot...