44549
-
Flora2 #44429 Hát készülnek, csak csigalassúsággal, összerakni egy Sims 3 világot a CAW-ban, plusz még berendezett összes telekkel, meg utána bétatesztelni, az kb. 2 év munka. Én a Modthesims-en követem a kreátorok készülő munkáit, készül egy gyönyörű brazil város (talán Rio mintájára), készül egy Los Angeles, meg láttam nemrég egy egyiptomi Luxor várost is, mindhárom olyan szép a fotókon, hogy csorog a nyálam, és mindhárom olyan, amiben már Island Paradise-os vízi útvonalak és resort hotelek is lennének - de hogy mikorra készül el, ha egyáltalán... Talán most, hogy egyre többen unják meg a Sims 4-et és jönnek vissza a 3-ba, talán kicsit beerősírenek. -
Plata #44428 Hát a gyíkok sosem érdekeltek benne,csak a nagyobb állatok,nagy telekkel 64x64 a ló tök mókás. -
Utolag #44427 Tudom hogy romlik, csak nem tom megéri-e hogy legyen kisgyíkom... :D volt olyan időszak mikor egyszerre 6 kieg is rajta volt, szép volt és nem akadt! Úgy látszik telhejesen szeszélyén múlik bírja-e vagy se a gép meg a játék egymást. Persze a háziállatok soha nem jók. -
Plata #44426 Minden újabb kieg után romlik a géped teljesítménye.
Azon a gépen amin a GTA 5 szépen fut,Sims 3 az összes kieggel már akadozik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 10:54:41 -
Utolag #44425 Sziasztok! Szerintetek ha rossz gépem miatt kutya-macska-ló kizárva (mert elfolyik a grafika) :( , de megérné beszerezni a kisállatok, szabadtéri gyűjthető állatok és ilyen apróságok miatt? -
Bal0924 #44424 Készülnek mostanában olyan világok amik használhatók?
És majdnem minden van benne? (szigetek, rejtett valamik,megvehető hotelek, stb) -
Plata #44423 Szerintem rakd újra a gépet,és hagyj neki több helyet.
Én mindig hagyok 25-30 giga szabad helyet neki. -
Olivier #44422 Sziasztok! Egy nagy problémával fordulok hozzátok, remélve hogy tudtok nekem rá megoldást. Egy éve szedtem le a The Sims 3 Complete Editiont, crackelve, még tpb-ről és hibátlanul működött. Egy jó hete viszont egy 0x039e8474 hibaüzenetet kapok, amikor elszeretném indítani. Megjegyezném, a egyik este még játszottam vele, s elmentettem, másnapra pedig már ez várt. Letöröltem teljes egészében, s ncore-ról szedtem le egy másik játékot, amit fel is telepítettem, crackeltem... és ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem rengeteg helyen. Amire az én tudásom elegendő volt az a registryk átnézése a Wise Registry Cleanerrel, de az sem oldotta meg a problémát. Végső elkeseredésemben újratelepítettem a játékot, mivel az is a tanácsok között szerepelt... nos, ezt a műveletet háromszor ismételtem meg, és még mindig nem jó. Azóta ismét letöröltem. Számomra az a legérdekesebb, hogy egyik - napról a másikra. Kiszedtem a mentésemet, hogy nem-e az borította meg a dolgokat, de anélkül is ugyanúgy hibaüzenet... A játékot a D: meghajtóra telepítettem, s tudtommal valamit a C: -re is felrakott, mivel amikor nem volt elegendő helye felugrott az ablak, hogy szabadítsak fel. A gyanúm az, hogy az elmúlt két hétben eléggél megborult a C: meghajtó, s immár szinte semmi nincs rajta, de a hely így is rettenetesen kevés, s rohamosan csökkent. Ugyan, néha találkoztam az ablakkal, miszerint túl kevés a hely a merevlemezen, de akkor sem volt vele semmi baj. Tehát, én arra gondolok, hogy a merevlemez 'telítettsége' miatt van a probléma, csak kérdem én, hogy ilyen lehetséges-e akkor is, ha indítás előtt nem dobja fel az üzenetet, mégis alig van két giga rá. Mert azért nekem kissé furcsa, hogy egyik - napról a másikra tönkremegy, aztán pedig egy teljesen másik játék is ugyanígy viselkedik. Vistám van, bár lassan kezd XP-ként viselkedni, mivel a gyerekek eléggé leharcolták. Esetleg az operációs rendszer a probléma? Szeretném újrarakni, Win 7-tel. Ötletek a probléma forrására, ha esetleg újrarakás után is megjelenne? -
Ironman2 #44421 ja,bocs,igazad van! -
Coolfire #44420 A Szigetvilágban kell kicserélni,nem az alapban. -
Coolfire #44419 Jájjjj...én a módszert írtam le,csak közben ráakadtam.Elég rosszul értelmezted amit írtam.Az első része volt,hogy hogyan kell s3pe-vel kicserélni a world fájlban,a második már letöltőlink.
De tényleg lehetett volna két külön hsz.:) -
Bal0924 #44418 Köszönöm, holnap kipróbálom. -
Ironman2 #44417 nem kell az s3pe ahhoz,kézzel is be lehet másolni
The Sims 3/Gamedata/Shared/Nonpackaged/World mappába,felülirni az ott lévő islaparadiso.world fájlt! -
Coolfire #44416 Azt kell a world fájlban kicserélni S3PE Tools segítségével.De a google fordító lefordítja neked.:)
Mákod van,ráakadtam.:)
http://www26.zippyshare.com/v/MWlbyem4/file.html
Ezt a fájlt cseréld ki.
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2015.04.17. 21:28:36 -
Bal0924 #44415 Mit kellene csinálnom?
Mi az a tömörített fájl ami be van linkelve? -
Bal0924 #44414 Ez az oldal... Milyen nyelven van? -
Coolfire #44413 Itt a link,ez alapján megcsinálhatod.Sajna nekem már nincs meg,de ez 100%,hogy jól működik.
http://game.ali213.net/thread-5041731-1-1.html
szerk.:a másik topikban meg is csináltuk,csak ki tudja hol van.:)
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2015.04.17. 13:16:06 -
Gólya #44412 -
#44411 persze hogy van, nekem is megvan, csak meg kellene keresnem -
DeanBrigitta #44410 A színezőt ismerem és használom is nagyon sokat.
igazából egyedi, saját tervezésű falburkolatot és járólapokat szeretnék készíteni, de nem tudom milyen progi kell hozzá. -
Gólya #44409 próbálj olvasgatni a fórumokon - mi eddig nem találtunk ilyet, de ettől még létezhet :) -
Bal0924 #44408 Bug nélkül létezik a Szigetvilág város, letöltés? -
Bal0924 #44407 Van olyan város, ami olyasmi mint a Szigetvilág városa?
Nem jött össze a bugok javítása. Akadozik. -
Era40 #44406 a színeket tudod variálni..bemész vásárlás módba, ott van bal oldalon egy színes kis festékes tábla ikon... arra rákatt..aztán utána katt arra amit meg akarsz változtatni...pl az ágyat, vagy a csempét..és ott tudod a mintákat, meg a színeket beállítani.. -
Gólya #44405 azt mondja az ember, hogy az Akoni Kahale család hajón lakik...(elég ha kiteszed őket egy házba, mert a hajó bugos)
a másik pedig a Kellem kikötője - hátha így megtalálod
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.04.07. 18:05:21 -
DeanBrigitta #44404 Sziasztok.
Úgy néz ki, sikerült a házat elkészítenem.
Annyit szeretnék kérdezni, hogyan tudok a játékba saját falfestéket vagy csempét készíteni?
Köszönöm előre is a választ. -
Bal0924 #44403 "Kahale" és a "kisebbik szigeten a kőtorlaszos kikötőt is ki kell szedni"
Ezt a kettőt nem találtam. De a többi amit leírtál megcsináltam.
Egy kicsit javult (egyenlőre), kevesebb ideig lassul/áll meg a játék. -
DeanBrigitta #44402 Sajnos nem tudom. A vidi alatt találtam meg a linket ahonnan letölthető, de ilyeneket nem figyeltem. -
VJP #44401 Hát az a baj, hogy nálam is egy "Sikertelen" üzenettel nem települ, de így a hibáját sem tudom.
Van ennek valahol log-ja? -
DeanBrigitta #44400 Sajnos fogalmam sincs róla.
Én egyszerűen betettem a downloads mappába és az indítópanelben szerettem volna feltölteni, de nem engedi.
Köszönöm szépen előre is, ha segítesz. :) -
VJP #44399 Tudod pontosan hova való ez a ház? Mármint melyik mappra. -
DeanBrigitta #44398 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni.
Találtam egy számomra nagyon tetsző házat, amit le is töltöttem, hogy betegyem a játékba, de sajnos nem engedi, mert hiányol kieget.
Próbáltam nézésre megoldani az építését, de mindig elakadok vele valahol, nem stimmelnek dolgok.
A kérésem az lenne, hogy aki be tudja tenni a játékba, az legyen szíves felülnézetből képet készíteni minden szintről, hogy meg tudjam magamnak építeni. Nagyon szépen köszönöm előre is annak, aki segít nekem. :)
A képet ide is be lehet tenni, vagy küldjétek a [email protected] címre.
Blue House -
Bal0924 #44397 Köszi, kipróbálom.
Még miket kell csinálni hogy jó legyen a világ? -
Gólya #44396 van a szigetvilágban pár család-telek, amit ki kell törölni simán, mert bugosak - emiatt akad az egész
most nem tudom kapásból, majd megkérdem az embert és írom később
ps: Medina család házzal együtt törlendő vagy más házba költöztetni, a Kahale, Scott lakóhajókat ki kell tenni a vágólapra és más helyre tenni, a kisebbik szigeten a kőtorlaszos kikötőt is ki kell szedni...egyelőre ennyi kb.
ha nem használod, törölheted a nagy szigeten levő bisztróval egy magasságban levő, a tengerparton levő két kikötőt is vagy cheattel rövidítsd le
-
Bal0924 #44395 Azért kérdeztem hogy van-e olyan város amiben minden megvan, mert nem találok olyat amiben vannak szigetek, kikötők... stb.
Például, te melyik városban vagy? -
Era40 #44394 menj át másik városba....én is így csináltam..ott nem akad -
Bal0924 #44393 Lemaradt...
Gyorsabban töltődik be ha leveszem a betöltőképernyőn lévő "játékot"? -
Bal0924 #44392 Sziasztok!
Van olyan város amiben minden megvan?
Az összes főbb kiegészítők (1-2 cucc kivétel) fel vannak téve.
Mert a sziget világhoz való világ, egyfolytában akad! -
Gólya #44391 no...klausztrofóbia? de hát nem kell egész nap otthon ülni... :O
hazamegy amikor épp olyan kedve van :) -
Gólya #44390 pofonegyszerű...csinálsz egy "állatjátszóteret" - telepakolod az állatoknak való cuccokkal, egy wc, valami kajálda és kész :) - semmi se a saját pénzed, mégis jól érzed magad (meg az állat is)