Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod pontosan hova való ez a ház? Mármint melyik mappra.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni.
Találtam egy számomra nagyon tetsző házat, amit le is töltöttem, hogy betegyem a játékba, de sajnos nem engedi, mert hiányol kieget.
Próbáltam nézésre megoldani az építését, de mindig elakadok vele valahol, nem stimmelnek dolgok.
A kérésem az lenne, hogy aki be tudja tenni a játékba, az legyen szíves felülnézetből képet készíteni minden szintről, hogy meg tudjam magamnak építeni. Nagyon szépen köszönöm előre is annak, aki segít nekem. 😊
A képet ide is be lehet tenni, vagy küldjétek a [email protected] címre.

Blue House

Éld meg az álmaidat, ne csak álmodd az életed!

Köszi, kipróbálom.
Még miket kell csinálni hogy jó legyen a világ?

van a szigetvilágban pár család-telek, amit ki kell törölni simán, mert bugosak - emiatt akad az egész
most nem tudom kapásból, majd megkérdem az embert és írom később

ps: Medina család házzal együtt törlendő vagy más házba költöztetni, a Kahale, Scott lakóhajókat ki kell tenni a vágólapra és más helyre tenni, a kisebbik szigeten a kőtorlaszos kikötőt is ki kell szedni...egyelőre ennyi kb.
ha nem használod, törölheted a nagy szigeten levő bisztróval egy magasságban levő, a tengerparton levő két kikötőt is vagy cheattel rövidítsd le

Azért kérdeztem hogy van-e olyan város amiben minden megvan, mert nem találok olyat amiben vannak szigetek, kikötők... stb.

Például, te melyik városban vagy?

menj át másik városba....én is így csináltam..ott nem akad
Lemaradt...

Gyorsabban töltődik be ha leveszem a betöltőképernyőn lévő "játékot"?

Sziasztok!

Van olyan város amiben minden megvan?
Az összes főbb kiegészítők (1-2 cucc kivétel) fel vannak téve.
Mert a sziget világhoz való világ, egyfolytában akad!

no...klausztrofóbia? de hát nem kell egész nap otthon ülni... 😮
hazamegy amikor épp olyan kedve van 😊

pofonegyszerű...csinálsz egy "állatjátszóteret" - telepakolod az állatoknak való cuccokkal, egy wc, valami kajálda és kész 😊 - semmi se a saját pénzed, mégis jól érzed magad (meg az állat is)

Mike
csak akkor már minek. utána úgy érzed, be vagy zárva egy telekre

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
annyira aranyos ahogy a kanapén alszik 😊

Mike
hogy ne haljon éhen. Annyi azért nincs, de igazad van ehetene étteremben is

most megdobtam ezt még egy lóval, külön probléma hogy hol iszik

sokkal egyszerűbbnek tartottam így, amíg a közösségi helyeken élt a simem, kb. semmi nem került pénzbe, tehát amit keresett, gyűjtögetett, az mind megmaradt és nem egy lepukkant, rozzant viskóban kellett kezdenie
aztán persze kapott házat - szépet, kényelmeset, otthonosat - amikor már meg tudta fizetni 😊

én azért szeretem ha saját háza van a simemnek...nem szeretnék így kukázni😞(
minek kell vásárolni? minden városban van egy olyan közösségi hely, ahol van gyümölcsfa - abból vígan elélhet nem? 😄
a konditerembe tegyél be egy jó ágyat és nem kell szegénynek kanapén senyvedni 😄
én pl. csináltam olyat is, hogy vagy a konditeremben vagy a könyvtárban kialakítottam egy maszek zugot a simemnek...egy akkorka hely, ahol elfér egy jó ágy, zuhany, wc - ha eredetileg nincs a helyen akkor egy hűtő, pult, szék és a kaja is megoldott 😉

(ember simje életmentő...most kapott épp egy szigetet jutalmul...😮 )

Mike
nohát a gyereksim akkor is bele tud fulladni a medencébe amikor nem megy el pisilni. épp az előbb csinálta velem, szerencsére még időben reseteltem, így a halál már nem találta meg (jött is errortrap)

huh, évek óta egy simem sem halt meg így, max öregen

igazi kukabúvár😊)))
Mike
hát én ennél durvábbat szoktam
adott mondjuk egy tini srác, leteszem a telekre (iylen volt pl. az a kék hajú)
rebellisnek kell lennie, hogy ne zaklassa a zseka éjjel
nincs a telken semmi
elmegy a közértbe vesz valami zöldséget, és mézet
inenentől kezdve a városban él

a könyvtárban van wc, lehet aludni a kanapén, a felnőtt simek tudnak segíteni házit is irni akár
az edzőteremben lehet zuhanyozni
bár ezzel a simemmel a legtöbb időt a boszorkányboltban tölttem, ott lehet tanulni a bájital készítést meg a mosdóban a szekrényt kicseréltem zuhanyzóra, lötyin élve nem kell aludni se, vagy ott a hintaszék abban is lehet aludni
de be lehet menni vadidegenke telkére is ha éppen medencében akar fürödni

Mike
ja látom, nyomj róla egy print screent légyszi

Mike
hogy mibajod van?

rájöttem a lila kockára meg a csuklyára...akkor stréber a sim vagy valami ilyesmi....ha libafos zöld négyzet meg szemüveg van mellette akkor meg kockasim😊))
miért kell minden nap mamuszban és szexi hálóingben kertészkedni?😊))
én hülyét kapok mikor egész nap a kertben kruttyog a simem...
tudom, hogy a robotot nem csípik meg 😊

Mike
próbáld ki
robotot sosem táámadtak még meg nálam

nem dühös méheket kap 😄

egyébként alig csipkedték eddig is a simjeimet...van egy sorrend, amit be kell tartani, akkor minimálisra csökkenthető a csípésveszély

Mike
a robotot nem csípik meg a méhek

azért még most belefér 😊
ott van még mellette a tehén, a tyúkól, még eztán jönnek a méhek - na akkor már tényleg rámegy majd a nap - de akkorra talán már nem kell a melóhely

Mike
na gen, de a kert olyan, hogy egész napodat elviszi

áááá...az úgy nem jó 😊
eleve személyiségjegy a kertész, plusz természetbolond, életcélnak is a tökéletes kertet vettem fel nála
jól van az, majd kialakul csak addig nehéz míg összeszedegetem neki a házat/kertet 😊

Mike
vegyen magának egy robotot, az akár egész nap kertészkedik

akkor szépen összejöttünk 😄

enyém sim most úgy indul, hogy kap egy üres telket vagy egy nagyon alap házat - ill. annak a vázát és a legszükségesebb dolgokat, úgymint zuhanyzó, wc, mosdó (csak hogy legyen hol elmosni az edényt...), egy hálózsákot és egy hűtőt - meg egy riasztót, mert még ilyenekért is képes betörni bárki is 😊

csináltam egy időben, hogy amikor letettem a simet a telekre, elküldtem a jövőbe a lottószámokért, de vagy nem nyer semmit (na jó, mondjuk 1000 simit) vagy helyből egymilliót - na azzal megint mit kezdjek? semmi kihívás nincs már úgy a játékban - szóval erről is letettem

most csak simán az van, amit írtam...jelenlegi simem kertészkedik ezerrel és mellette szakácskodik - persze itt is van gond...megkapta a Sarjamax állomást, de az valami borzalom...van hogy naponta kétszer kellene szüretelni, gyomlálni...hát ez meló mellett nem egyszerű - viszont még vannak hiányosságok a telken, ezért kell a melóból származó pénz is plusz a zöldségeket is eladja meg jár gyűjtögetni ásványokat is (igaz RV-ban nem sokat lehet találni)

lehet kellene valaki még a simem mellé? de igazából nálam a hármasban nem jött be a csoportos játék...úgyhogy egyelőre azt hiszem marad a csajszi egyedül és melózik ezerrel a tanyán - meg a konyhán 😄

Era nem tudom mi lehet a kockád meg a csuklya...

nekem a palimat elvitte a kaszás...a nő rögtön felhívott egy másik pasit, már oda is költözött😊DDD mondjuk valami lila kocka van a neve mellett, meg valami fehér csuklya...az vajon mit jelent??? <#buck>
Mike
Meg én. Csináltam egy tündekölyköt, most az héderez egyedül.
Gólya óta minden simem a városban lakik és a padon alszik 😊
igaz neki van tündeháza, de nem igazán szokott otthon lenni
régebbi simjeimnél "lakik" azokkal jóban van
csak ömlik az error trappel az error log, a bot miatt (van robotuk)
Kellett hozzá a nraas GoHere, hogy ne rohangáljon állandóan haza kinyomhatatlanul
múltkor elmentem vele a éjfélkor a temetőbe is, mert ez volt a vágya 😊
szerencsére Gestapo még nem jött érte, igaz jár a suliba rendesen

akkor én is őskövület vagyok😊)
ez élet? ugye viccelsz? 😄

már csak olyan őskövületek játszanak a hármassal mint én 😄

üdv Gólya, Mike, Ironman😊))
én is itt olvasgatok ám 😊) és én is a 3-sal játszom...engem az még mindig leköt...és most gyorsan le is kopogom, hogy nincs vele gondom!!!
Mike
óh, én már a 2-ben is azt csináltam. Most már simán meg tudnám tervezni a házamat, optimális útvonalakkal a konyha nappali, háló, fürdőszoba között. Azt is tudom, hány emberre hány wc és zuhanyzó kell 😊)

Mike
Sziasztok, látom megint van itt élet

nem árt még ha a gépen van ez a sok microsoft cc++
nálam ezek vannak fennt:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.16. 00:56:12

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kell a 3.5 is a 4.5.2 mellé!! nekem hiába van net framework 4.5.-m ha nem engedte telepíteni a sims3-at,mert kéri a 3.5-t!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.16. 00:48:55

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ennyi nem off - mondd hogy én küldtelek 😊
biztos tudnak segíteni
vagy csak annyit írj, hogy aki tud és akar segíteni, azzal priviben szeretnél beszélni 😉

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.03.15. 18:46:59

Azért köszönöm! A 4-es topikot nem akarom szétoffolni, így marad az, hogy nem játszok vele. :-(

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

én kifogytam...próbálj meg átmenni a sims4-es topicba, hátha lesz valakinek ötlete, javaslata

Futtattam memtestet. Nem hibás a ram.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

de ennek a játéknak iszonyat a memóriaigénye...és lehet akár egy új gép is hibás...próbáld meg a mem.cellákat kicsit megmozgatni, hátha segít

Nem mondom, hogy nem az, de más programnál nem jelentkezik, és a gép is pár hónapos.

valami géphiba nem lehet? memória esetleg?