44549
-
Ironman2 #42704 Azért ez pofátlanság! Monnnyon le!!!!! Eladják ugyanazt az ajtót más szinnel.D -
#42703 Ez most tényleg komoly? -
#42702 Semmi gond...csak megállt náluk az idő! -
Ironman2 #42701 Az a jövőbeli rokona -
Austin Bailey #42700 Csodálatos!
A bal oldali ajtó az alapjátékból van, a jobb oldali pedig az Előre a jövőbe kiegészítőből. A fejlődés döbbenetes.
-
Ironman2 #42699 Ez de jól néz ki! Igaz zárt béta tesztelés alatt van,de csak a kiegek kellenek hozzá,semmi cc,és store
várom hogy megjelenjen,egyébként sok város letölthető ezen az oldalon -
Greencola #42698 Na mindegy. -
Ironman2 #42697 Vagy pedig adnak egy telket és azon belül fog kőrözni.D -
#42696 Igen, ez csak vmi gagyin működő traktorocska lesz (remélem tévedek), engem egyelőre nem hoz lázba. A hőlégballon után kevés a remény, majd ez is egyik telekról a másikra teleportál :D -
Ironman2 #42695 Meg a csirkék az ól elött toporgnak,a tehén meg körbe-körbe mászkál,de legalább el lehet dönteni.DD -
Ironman2 #42694 Már jelezték a twitteren hogy dolgoznak mégegy városon,de nem hiszem hogy az jön csütörtökön mert azt agyonhájpolták volna már ennyi idő alatt,meg beszokták mutatni LB-ben is az új városokat! -
Ironman2 #42693 -
#42692 Van pincéres mod az éttermi sütőhöz már! -
#42691 Akkor már jelezték volna, hogy új város jön. -
#42690 Én most szereztem be pár premium store contentet, többek között a fagyigépet, fritőzt, a kemencét, a vaslapot, a szörfös cuccot stb. és szerintem a legjobb premium store contentek a főzéssel kapcsolatosak. Olyan sok étel van már, ha a 10-es szinten van a főzés skill, és annyi lehetőség, hogy szinte megéhezik az ember. Egy valamit nem értek: ha már az alapjáték óta van nagy, igazi pizza méretű pizza (amit házhoz szállításkor kapsz) akkor miért nem használták fel azt a mesht, különböző feltétekkel. Kicsit illúzió romboló, hogy betesz egy jókora tésztát a kemencébe, és egy feleakkora semmicske lesz belőle. A szörfös cucc elég gagyi, skillt nem növel, csak az erőnlétet, a hegedű se add hegedű skillt, csak + 3 Szórakozást, és nem lehet benne fejlődni. Kicsit félkésznek tűnnek ezek a store-ban kiadott tárgyak. Pl. az étterem gyakorlatilag használhatatlan - meg mi az, hogy csak séf van és pincér nincs. Még sorolhatnám... de legalább van, ezt elmondhatjuk/ják. -
Austin Bailey #42689 szerintem ez egy város is lehet. Azt kizártnak tartom, hogy majd traktorral lehet furikázni a telkeden. -
#42688 Bár sosem lehet tudni. Lehet, hogy kombájnt is kapunk majd...egyszer.DDD -
#42687 Háháhá...nem, nem kombájnra gondoltam. -
Coolfire #42686 Ja,hogy erre gondoltál...azt hittem kézzel kell aratni.. -
#42685 Ez:
A Kaszás kísérteties kúriája
-
Coolfire #42684 Milyen kaszás ocsmányság? -
#42683 Na, ezt - ellentétben azzal a kaszás ocsmánysággal - nem fogom kihagyni!!! -
#42682 Gondolták: Ha már nem lehet hivatalos tanyás kieg akkor a storeban is meglehet játszani.:) -
#42681 Na, ja....van már csirkeólunk, tehén istállónk....a sok trágyát valamivel el is kell szállítani, nem? -
#42680 Szerintem ez kertészeti kistraktor... gyümölcsösben. Azonkívül a skacok is jól szórakozhatnak, hogy Józsibá' össze-vissza hurcolássza majd őket. -
#42679 Rögvest barna mártást csinálok!!!...
Hofferezni fogunk?!!! -
Coolfire #42678 Ide látom,hogy drusza becsokizik az örömtől.
Mekkora királyság lenne tényleg a földművelés.
Jövő ősz még nagyon messze van,és már semmi expansion és kieg nem fog megjelenni hozzá.Ergo ki kell a sok szart még dobálni ami kimaradt a kiegekből.Az is lehet,hogy volt farmos és üzletes terv is,és most szórják ki a darabjait jó pénzért.. -
Ironman2 #42677 ..ötleteket -
Ironman2 #42676 Na ez tuti nem az úton megy ahogy nézem.Jó lenne egy kis földművelés a játékban.DD
Igazán kiadhattak volna egy farmos kiegészítőt,kár hogy darabokban sózzák el az ütletet -
Ironman2 #42675 Valami újdonság jön a storeba megint csütörtökön:
http://simsvip.com/2013/11/04/new-sims-3-store-teaser/
TRAKTOOOOR!!!!!
-
Greencola #42674 Bármiben túlzásba lehet esni.
Én néha csak azon kapom magam, hogy süvítek az oldalakon és 10 mpként kattintgatok. -
Austin Bailey #42673 nekem 6 giga cuccom van berakva és még ennyi ami nincs berakva.Az mit jelent, hogy "túlzás"? Benne van a Bibliában, hogy mennyit lehet, vagy mi alapján állapítod meg hogy mi a túlzás? -
Greencola #42672 Ti milyen gyakran töltötök le egyedi tartalmat és mennyit?
Én néha már úgy érzem túlzásba esek... -
Ironman2 #42671 2 ingyenes cucc a hétvégére,még ma tölthető!
-
#42670 Dokumentumokat áthelyezed D-re. Jobb klikk rajta, és ott be tudod állítani, hogy hova tegye. -
#42669 Sziasztok!
A mentések helyét meg lehet változatni? SSD-m van és szükös a hely a C meghajtón. Át szeretném rakni a mentéseket a D-re hogy felszabdítam azt a pár GB-ot. -
Austin Bailey #42668 ja igen, ezt már mutattam, bocsi. -
#42667 Nekem csak azt adja ki, hogy pipával merülhet. Ezek szerint a jártasságtól függ? -
Austin Bailey #42666 rákattintasz a tengerre és ott kiadja. De gyakorolni kell, mert 1-es jártassági szinten még nem tudsz lemerülni. -
#42665 Sziasztok. A Szigetvilágban hogy lehet búvárkodni? Mármint búvárruhában, palackkal.