44549
-
#42744 Az a barna ösvény, földút, amin közlekedik, az új, szerintem nem csak talajfesték. Van egy olyan érzésem, hogy lesz egy ilyen összerakható pályája, mint pl. mikor medencét építesz, a tervrajz módban vannak a lusta folyóhoz pl. egyenes részek, kanyar, stb. Mint gyerekkorunkban, mikor autópályát építettünk :D Lehet tévedek azonban...engem még akkor sem hoz lázba, útálok mindent a vidéki élettel kapcsolatos :D
Iron, igazad volt, kapunk egy telket traktorozni :D -
#42743 Kíváncsi leszek rá, hogy csak az úton lehet vele menni (és csak a telken?) vagy mehetek vele a városban kedvem szerint mondjuk bárhol a terepen?
-
#42742 Meg permetezni/műtrágyázni izs!
-
Coolfire #42741
Ez érdekes.. -
Austin Bailey #42740 És vajon hogyan irányítod? -
Ironman2 #42739 Ez jó lesz!!!! Locsolni is lehet majd vele!! -
Ironman2 #42738 Grandpas Grove Venue Set
csütörtöki store tartalom:
öregapánk nagybirtoka.hehe -
Ironman2 #42737 na az most menni fog körbe-körbe,és mindent leszüretel vajon? -
Ironman2 #42736 Na itt a holnapi store set.
Grandpas Grove Venue Set:
öregapánk nagybirtoka.hehe -
Austin Bailey #42735 én például az appalosa plain galériát építem át éppen, és abban lesz egy ajándékbolt -
Ironman2 #42734 -
#42733 Úgy áll, mint aki hugyál!!! -
#42732 Ja, a sivatagban, ahol az a lepottyant ÜFŐ van...ott szoktak császkálgatni a vadnanitok...Gyuri is szedegetett fel belőlük. -
Ironman2 #42731 A processzorokat felejtettem el hol kell gyártani.Nanitokból már van 13 fajta,többet nem tudok gyártani,de ritka nanitokat lehet találni Oasis Landingban a vadonban azt irta ki.Vissza lehet fejteni őket -
Ironman2 #42730 Arra nem,mert neki sincs haja.DD Szegény Robinak lemerült az aksija,és kikapcsolt.eheheh
-
#42729 Remélem Vas-Robira hajaz majd!DDD -
Ironman2 #42728 Mégegy tagja lett a Sütő családnak,megszületett a kis Jóska! -
#42727 Codálatosz. -
Ironman2 #42726 Együtt a Sütő család! Csodálatosak,nem?
-
Ironman2 #42725 érdekesek ezek a kristályvirágok:
-
Ironman2 #42724 jó kis üvegtetős plázát kéne csinálni,már minden adott hozzá,még mozi is! -
Ironman2 #42723 Olyan telekre kell pakolni áruházat ahol van valami közösségi épület,mert oda mennek ezerrel a simek -
#42722 -
Ironman2 #42721 Bővítem akkor az áruházamat -
Ironman2 #42720 Hú Jóska,nagyon jó ez a polckészlet amit linkeltél,mindent lehet pakolni bele,még kajákat is a hütőpultba.Nem kell a kalmárszőnyeg se,mert egyenesen lehet belőlük árulni! Csak bemutatóba raktam ki őket! (kagylók,magok,elixirek,készételek eladhatók benne!)
-
#42719 DDD..Mert magassság térképeket írtál, azért értettem többnek. -
Austin Bailey #42718 mármint nem értem hogy ebből a kitételből hogyan következtetsz arra, hogy nem magasságtérképet importálgatnak. -
Austin Bailey #42717 minek kellene több? -
#42716 Egyszerre csak egy magasságtérképet lehet importálni a CAW-ba. Szerintem ők inkább sokáig-sokáig pepecseltek a tájjal... -
Ironman2 #42715 NA betelepítem a hétvégi ingyenes cuccokat,aztán folytatom a chipgyártást vas-robinak -
Austin Bailey #42714 úgy értettem, hogy nekem egyszerűen nem elsz ilyen. Bármelyik terepeszkzzel pepecselek órákat, akkor sem lesz ilyen például a vízmosás. Ráadásul ha egyet megcsinálni 8 óra, akkor egy pályához kell 3 hónap. Az nem lehet hogy egyszerűen magasságtérképeket importálnak? -
Ironman2 #42713 Okés -
Coolfire #42712 Játszhatunk,csak fel kell raknom.Legalább lesz online segítségem.:)
Kb. egy óra múlva fent lesznek. -
Ironman2 #42711 De úgy tudom már 2 fajta banánfa van a játékban,de ha nem akkor tévedek.Ma nyomni kéne a játékot,már kockásak a szemeim a zombiktól.D -
Ironman2 #42710 nem volt,csak citrom meg banán ami az almafán termett.DDD -
Coolfire #42709 Nem volt eddig benne narancs,csak citrom? -
Ironman2 #42708 Ez az Alan Copeland jó fej,megint tweetelt egyet a holnapi store tartalomról:
link
(jönnek a narancsfák is,ezt lehet kiköveztetni belőle)
-
#42707 Hát tapasztalatból tudom, hogy rengeteget kell pepecselgetni mire valami ilyesmi kinézete lesz a tájnak. Kábé, mint egy festőművésznek. -
Austin Bailey #42706 hát ez tényleg nagyon jó. Azt mem értem, hogy hogyan csinálják meg a domborzatot ilyen jóra. Nekem mindig nagyon béna, hiába finomítok, maszkolok vagy csinálok bármit. -
#42705 Igen, valóban szép. Rengeteg időt ölhetnek bele. Merem kockáztatni, hogy többet, mint Hidden Springsbe valaha, vagy Starlight Shoresba.