44549
-
#26611 Ja, mondjuk van a mentési mappában egy options.ini fájl nálam...csak nem tudom, hogy ez a jó e? -
#26610 Ha tudom, hogy hol találom nálam és át küldeném neked az pótolhatná elvileg? -
Coolfire #26609 Egyszer már be volt jól állítva,de lehet,hogy az .ini filet is kivágtam egy lendülettel a többi szarral.:) -
#26608 A másik topikban pedig a múltkor meg mutattam egy képen, hogy nálam mi a beállítás, és tényleg szipi-szupi videókat csinál, mégis kis méretben...a fene tudja, hogy nem e valami bug jött e elő nálad... -
Coolfire #26607 Hát ez az.Widescreen a moncsi,mégis kocka képet csinál.Legalább a fraps frankó képet készít,csak nagy méretűt.Pedig ezt érdemes lett volna megörökíteni az elejétől a végéig.Micsoda rombolás volt a telkemen.:)) -
#26606 Az még haggyán, hogy nem a frsps-al csináltad. De megint szarul van be állítva nálad a kamera.:) -
#26605 A teljes listát ITT megtalálod (Baloldalt fent). -
#26604 Valaki össze tudná foglalni, hogy milyen kiegek (nem csak a nagyok, hanem a pár cuccot tartalmazók is érdekelnek) jöttek eddig ki a játékhoz? -
Ironman2 #26603 DDDD -
#26602 Amikor otthon tartottam a legénybúcsút, a menyasszonyt kiküldtem a parkba egy hálózsákkal :D szépen elaludt :D -
Coolfire #26601 Na,így már értem.:) -
Ironman2 #26600 Amúgy ezért is jó a hálózsák,mert ha álmosak lesznek,akkor előveszik,és bárhol tudják használni.A marhája a fürdőben ágyazott meg:
-
Ironman2 #26599 Az hogy a program adott nyitvatartási időt a kaszinómnak,mert leraktam benne 2 pénztárgépet.10-hajnal 3-ig van nyitva -
Coolfire #26598 Na ezt szerkeszd egy kicsit érthetőbbé.:)) -
Ironman2 #26597 nyitrvatartási időt adott a kaszinómnak.2 pénztárgép van rajta -
Coolfire #26596 A kis szarosok alatt a kígyót,cickányt,pintyet etc.. értem,amit a zoológus simem összefogdos.:)Háziállatom még nem pusztul el.:) -
Ironman2 #26595 Az jó,lehet direkt így csinálták meg,nehogy emiatt valakit trauma érje,aztán pszichológust kelljen hívni.DDD -
Coolfire #26594 Akkor nem is kaptak plusz szem.jegyeket,mint az enyém?Neki már 7 van.:)Ezt nem tudom,még egy állatom sem pusztult el.A kis szarosok megszöknek állandóan.:) -
Ironman2 #26593 Meglesem. -
Coolfire #26592 Ezt viszont tudtam..bibi..
Egyébként most írtak egy ismertetőt a mysimsen Lucky Palmsról.Csak a kút miatt kell majd.:) -
Ironman2 #26591 Az egyik kutyának 5,a másiknak 4.Amúgy letellett az életük.Lehet jön a kaszás hamarosan? -
Ironman2 #26590 Nini.Gyerekekkel chipsestálat lehet rakatni a bárpultra,meg édességes tálat is,és onnan tudnak csemegézni,amíg a felnőttek bebasznak.DDD
-
Coolfire #26589 És mennyi személyiségjegye van már?:) -
#26588 Én kutyám egész nap medencében úszkál.. Este meg fogja magát és felmegy aludni a kanapéra.. -
Coolfire #26587 Olyan simem már volt,az tetszett,mikor gonosz zuhanyt vett.:)
De a fav. szem. jegyek:barátságos,mázlista és kleptomániás.:) -
Ironman2 #26586 Tanulgat a blöki.Mire kimúlik,már mindent fog tudni.:))
-
Ironman2 #26585 Fel kell venni takarítót v. komornyikot -
Ironman2 #26584 Én adtam a gonoszságot,és felvidító italt gyártott először:)) -
Coolfire #26583 Te adtad neki direkt,v. a gép?:)Nekem először a maxireparixot csinálták meg rajta. -
Coolfire #26582 Nekem is okádék a konyha mindig.Én is filózom rajta,hogy megfosztom őket a fritőztől és a fagyigéptől. -
#26581 Nem is tudtam, hogy van benne hálózsák.. -
#26580 Nálam lelehetett, de most nincs háztartásomban, mivel utáltam amikor sütött valaki rajta kaját az egész család ha aludt is közben, felkeltek zabálni.. -
Ironman2 #26579 Most találtam a vásárlásnál,én meg marha sátrat verek Egyiptomban,és hely sincs sokszor hogy lerakjam a sátrat valamelyik sirban.Igy legalább elférek vele.1x2-es terület elég neki -
Ironman2 #26578 De hogy a gép úgymarad,és nem lehet letisztítani,az már gáz! -
Coolfire #26577 Na például még egy simemnek sem volt hálózsákja.Ezt is kipróbálom:) -
#26576 Sajnos hamar koszolódik a fagyi gép és az olajsütő miatt a pult.. -
#26575 Még szerencse, hogy nem mentettem el! -
Ironman2 #26574 Vagy ez az új design? -
Ironman2 #26573 A konyhapult lesúrolása után,a fagyigép gyönyörüen ragacsos maradt:
-
Ironman2 #26572 Az biztos!