44549
-
#26931 :DD -
#26930 Tessék, így "mászik-gebeg" fel a sim ezen a látszólag frankó lécsőn!
-
#26929 az lehet. -
#26928 Hidd el: Dobsz majd egy hátast, amikor látod, hogy a sim milyen körívet tesz a levegőben, mert csigalépcső animációja van hozzá rendelve! -
#26927 Most éppen ki is dobott, pedig nem szokott. -
#26926 Azt még nem is néztem, működik-e. Amúgy nekem elvileg pont fordított állásban kéne, de sebaj. Lehet, hogy majd átépítem, csak most elkezdtem Sauthforkot, na, az még a kacifántos épület. Már a tetővel megkínlódtam. :( -
#26925 Csak úgy funkcionál, mint egy csigalépcső!!!!! -
#26924 A TSR oldalán van egyébként, ha jól emléxem rá. -
#26923 Köszi. :) Ellaknék egy ilyen házban. :D -
#26922 Én a Rém rendes családomhoz gyűjtöttem be ezt a lépcsőt, de nem működött rendesen! -
#26921 Azt hozzá lehet tenni a falhoz, de a moveobjects on kód kell hozzá, viszont normálisan nem tudnak a simek közlekedni rajta...sajnos! -
#26920 Nem én csináltam, van egy ilyen lépcső készen, már nem tudom, honnan, egyedi tartalom. -
#26919 Ja, vagy ha a lustaság fájna, akkor az ordításuk egész idáig hallatszana. -
#26918 Én olyant csináltam mint ami Sven Dallasos házában van, de azt se lehetett faloz kapcsolni... :/ -
Gólya #26917 nekem is pont ez a bajom vele:(
pedig van az amiknál is ilyen, csak hát a lustaság fél egészség ugye... -
#26916 Tudom, mert én is rengeteget próbáltam, de a fal mellérakás nekem se jött össze, pedig ez legalább rendesen működne. -
#26915 És fel/le lehet rajta normálisan közlekedni.
-
#26914 hiszen ezaz.... egyszer már én is csináltam, gyönyörű volt, de nem lehetett falhoz kapcsolni. Úgy oldottam meg, hogy egy 2x1-es falat nyomtam össze a constrainfloorelevation true kóddal, és ha összekpacsoltam a házfallal, az egész szétesett. Nem értem miért olyan nagy gond az EA-nak csinálni egyet....ezt várom már a Sims 2 óta. Itt nálunk Európában elég gyakori meg helytakarékos. Van itthon 4-5 magazinom tele háztervekkel, és a háromnegyede mind vagy L vagy U alakú lépcsős. -
#26913 Szójjon akinek ez esetleg nem felelne meg! -
#26912 Előre szólok, hogy ennek van egy hátránya: Falat közvetlenül nem lehet mellé tenni!!!!! -
Gólya #26911 valószínű olyan ablakot akarsz rátenni, ami ferde falra nem okés
eredeti ea-s ablak? mert annak rá kell mennie - elvileg
nálam a moveobjectsesekkel az a gond, hogy nem világítanak megfelelően, úgyhogy inkább olyat keresek, ami gond nélkül felmegy a ferde falra -
#26910 DDDDD...ingyen adom...mingyá épp most készítettem el az oktató anyagot, hogy miként kel csinálni egy ilyent:
-
Gólya #26909 naaaaaa....Joschkaaaaaaaaaaaaa........léccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
#26908 Pedig elhiheted, én még TALÁN :D fizetnék is érte minden álmom egy U alakú lépcső. -
#26907 Használd a konzol behívása után a következő kódot:
moveobjects on
És ezután próbáld az ablakot rácuppantani a ferde falra. -
#26906 Az a lépcsőfordulós-lépcső játékosok által készített cucc, de rosszul működik, mivel a sim úgy tekeredik fel az emeletre amikor el indulna felfelé, mint amikor csigalépcsőn menne fel, ami már van a játékhoz a sims 3 házi kedvenc óta.
Viszont én már ki kísérleteztem egy másik megoldást, ami normális lépcső forduló lesz, csak hosszasan kéne le írkálni...amihez meg halvány kedvem sincs. -
Austin Bailey #26905 sőt, nem tudok ablakot tenni a ferde falra -
#26904 Jó tágas, és hangulatos. Tetszik -
Austin Bailey #26903 ezt a lépcsőfordulót hogyan csináltad? Nekem csak egyben összeköti a szinteket. És a lépcső alatti részt sem tudom kitölteni fallal. Pedig az is jó lenne -
#26902 nem rossz -
#26901 Ez tetszik, le is rántom gyorsan! -
#26900 Álom vakáció ház
Letöltés: ITT!!!! -
#26899 Sims 3 NEW YORK v.5
Letöltés: ITT!!!!! -
#26898 gondolom :D -
Roccio #26897 interneten fenn lesz majd.. -
#26896 Köszi. :)
Nekem nincs tévém, úgyhogy azt nem fogom látni. -
Roccio #26895 nagyon szép!!!! :))
amúgy most indul majd az új Dallas :) -
#26894 Izé, Samantha. Az eredetiben Sue Ellen. -
#26893 Hoztam nektek képeket. A Dallast nézem, és megihletett Samanhta lakása az 5. évadból. Persze nem tudtam olyanra megcsinálni, hiába igyekeztem.
-
#26892 Ezt meg mondom ősintén, hogy má el izs felejtettem, annyira nem ma volt.