44549
-
Ironman2 #26971 Épp tegnap néztem hogy akiket beraktam a játékba npc-et,azoknak a fele vámpír lett.DD -
Roccio #26970 hát ez tényleg hülyeség akkor minek rakták bele a leszáll az éjbe a vámpírokat ha egyszer nincs szükség rá ha feltelepíted a természetfeletti erőket. -
Ironman2 #26969 Persze.Idáig a fél rokonság változott át,most az egész város teli lesz mindenféle teremtménnyel.Még jó hogy lesz a csúszka a beállításokban -
Roccio #26968 hát akkor már jobbak lesznek valamivel. -
Ironman2 #26967 Nem lesznek.Ugyanazok maradnak.Csak új vizuális opciókkal bővítik ki őket.Akinek nincs meg a Late Night,azok megkapják újra a vámpirokat.Na ebből biztos lesz galiba.Tuti hogy ütközni fog a 2 játék egymással -
#26966 Nekem tetszik a város is, csak nehéz benne az élet. Egy fél nap, míg lejutnak a felhőkarcolók tetejéből... -
Roccio #26965 most a természet felettibe lesznek új vámpír interakciók :DD -
Ironman2 #26964 A Leszál az éj csak idegesítő paparazzikat hozott,fogyatékos vámpírokat,meg csillagokat a neved mellé,amik abszolút nem jelentenek semmit se,csak állandóan perelnek azt veszed észre. -
Roccio #26963 hát a napközis része az engem sem vonz :S -
#26962 Igaz. El is felejtettem, mert engem se vonz. Élőben is őrüök meg a gyerekektől, hát még egy játékban :D
-
Ironman2 #26961 Na ezt jól megfogalmaztad! -
Ironman2 #26960 Generationsban nyithatsz napközit is a házadban.Lehet bébiszitterkedni.Igaz én nem próbáltam még,de bele is őrülnék az biztos.Egyszer kipróbálom milyen az! -
Roccio #26959 nem azt.. hanem hogy akármennyi keget is telepítesz fel ha neked az elég akkor ott is sok mindent tudsz benne csinálni...
de ha az egészet akarod akkor meg még több mindent :) -
#26958 Hát attól függ mit szeretsz: ott a World Adventures: 3 világtájon lehet kalandozni, sírrablani.
Ambitions: új szakmák a Simek számára, mnit tűzoltő, szobrász, tetoválóművész, belsőépítész. Ezeket a szakmákat magad irányíthatod, tehát nem olyan épületekbe megy el dolgozni a Sim amiben eltűnik, de látod a tűzoltóállomást belülről is, riasztáskor pedig tüzet oltasz a városi Simek házaiban. + jár a kieggel egy új város is.
Late Night: új város, vámpírok, diszkók, sztárok
Generations: na ez a legkevésbé nevezhető kiegészítőnek: pár új tárgy és interakció. minden életszakasz kapott valami újdonságot. Az egész a családi életre van kihegyezve.
Pets: állatok + új város
Showtime: lehetsz énekes, bűvész, akrobata, DJ, és színpadokon lépsz fel + új város.
Kihagytam vmit?
-
Roccio #26957 de aott a showtime ott is lehetőségek tárháza van meg most jön ez a term feletti erők.. stb..
rengeteg újdonság.. azért ha kompletten fel van telepítve én szerintem úgy a legjobb :) -
#26956 Akk. azt mondjátok elég a Late Night, Pets és World Adventures ?:) -
Ironman2 #26955 Nem egészen,mert az alapban is már rengeteg lehetőség van.A kiegek közül csak a Pets,és a World Adventures hozott nagy újításokat.A többi nem.Simán elmentek vclna stuffoknak pl a Generations,vagy a Late night -
#26954 Japán mintásat esetleg, amin olyan négyzethálós minta van. Vagy akkor ott az alapban az üveges. -
#26953 A kiegek használatával több is a játékban a lehetőség. -
Roccio #26952 hát az alapjáték jáccanánk csak akkor már rég ráuntunk volna :DDD -
#26951 Van itt olyan, aki csak az alapjátékot küldi, vagy ennyire megéri a kiegekkel szórakozni ?:D -
#26950 Mármint sims3-ban, természetesen, kéne nekem. -
#26949 Látott mostanában valaki tolóajtót? -
2004 Porsche Carrera GT -
#26947 igen, ez igaz, de azt pl. soha nem mutatták, honnan lehet belépni, ahogy azt sem, hol van pl. Lucy szobája. -
#26946 Úgy látom, mást is megihletett. :D Csak ahogy néztem, a belső elrendezés nem olyan, mint a filmen, mert az ebédlő és a szalon egymással szemben vannak valójában, köztük a lépcsőház. Az ebédlő mellett van a konyha, az stimmel. -
Austin Bailey #26945 ha jól emlékszem, a lépcső egyik oldalából nyílt az ebédlő, a másikból meg a nappali vagy hall, ahol a Samanta ivott állandóan. -
Ironman2 #26944 Amikor vége a 3-nak! Amúgy semmi infó a Sims4-ről,meg az hogy lesz-e pc-re,vagy milyen is lesz valójában. -
#26943 Mikor jön a 4 ?:) -
Roccio #26942 ezt nem tudtam ilyen egyszerű :D -
Ironman2 #26941 Nem kell szenvedni a csevegésekkel,meg viccelődésekkel! Le kell zavarni 2 párnacsatát,máris baráti státuszba kerülsz az ismerőssel.Most vettem észre,és bejött egymás után 5 embernél is! -
Roccio #26940 Klafaaa ugyan az tökéletes mása :)) -
#26939 Meg találtam egy ilyet. -
#26938 Én se hiszem, hogy sokat fogok vele játszani. Inkább csak érdekesség. Most a hátsó résszel bajlódok, na, az még kacifántosabb. Ráadásul nincs a neten egyetlen olyan kép se, ami a ház belsejét egyben mutatná. Nem tudom, pl. honnan lehet bemenni a lépcsőházba, ez a sorozatból se derül ki. Azt hiszem, elszórakozok egy darabig ezzel, utána még meg akarom csinálni a főszereplőket is. :D -
#26937 Hehe. :) Köszi. -
#26936 Bírom, hogy a lépcső tetején még bevág egy random karatemozdulatot Veszéles az "öreg"
Sven: Nagyon ügyes vagy... el is hiszem, hogy ezzel a tetővel van gond. Viszont én ilyen nagy birtokon nem tudnék a Simben élni. Amíg egyik szárnyból a másikba ér, hát este lesz -
#26935 Lehet, hogy ez érdekel. -
#26934 Idáig jutottam Southforkkal:
És az eredeti:
-
Austin Bailey #26933 mutassa meg valaki lécci, hogy hogyan kell a félfalat csinálni. A videókon nem látszik, hogy milyen eszközzel csinálja
Egyébként a ferde ablak probléma megoldódott. Csak bebugzódott kicsit. Aztán kibugzódott
Amúgy tök gáz, hogy csináltam egy kétszintes nappalit, és a felső szint padlójára lógatott csillárok nem világítják be az alsó részét. Pedig nincs is közötte plafon -
#26932 Ezt régebben nézegettem, nem néz ki rosszul.