44549
-
Gólya #27171 jaaaa...Riverview kell hozzá azt hiszem
azaz ezzel a faluval jött... -
#27170 Azt kéne tudni, hol van a forrása. Nézegettem már a mindenféle oldalakat, de hiába. :(
A legnagyobb gondot az okozza, hogy minden angolul van, én meg ugye nem tudok angolul. Valamikor tavaly tehettem rá szert, a szénabálákkal és kerti cuccokkal együtt. -
Gólya #27169 keresd tematikusan - a kinti díszek között
ezt egy ideig én se találtam sose:) -
#27168 Nem tudjátok véletlenül, hol található farönk, nem tudom, honnan van, az a neve, hogy Farönkök halomba' a Baklövés Iparvállalattól. A parasztházam udvarán is van ilyen, de fogalmam sincs, honnan tettem rá szert. -
#27167 Igen, mindegyikben van valami jó cucc. Amúgy némelyikkel lehet játszani is, kipróbáltam. -
Gólya #27166 még nem próbáltam Elke házait játékra - nekem ránézésre is iszonyat nagyok, de ötleteket lehet lopni belőlük:)
meg a sok kis apróság, ami jön velük... -
#27165 Lehet, hogy leszedem én is, tényleg nagyon jól néz ki. Kérdés, hogy lehet-e játszani is benne? Néha eléggé szaggatnak Elke házai is. Biztos a sok egyedi tartalom miatt. -
Gólya #27164
nagyon szuper a ház, egy vagon apró vicikvacak jött vele - valószínűleg azokat próbálta a gép "ráncba szedni", azért ment olyan nehezen
40x40-es telken van úgy, hogy gyakorlatilag az egész telek maga a ház (majdnem) -
#27163 Mekkora a telek? -
Roshon #27162 Köszi A Rém rendes családot! -
#27161 te jó ég, hát mit rakott bele? Amúgy szeretem Elke házait, csak nem lehet igazán játékra használni őket. -
Roccio #27160 ugrálhatsz le fel le fel le fel.... végén elszédülsz :DDDDDD -
#27159 Oké, köszi. :) -
#27158 Montego Babzsák hajigáló szett (Fresh-Prince alkotás)
Letöltés: ITT -
#27157 Köszike, ez jó lesz akkor a másik fájlmegosztómnak. -
#27156 Egy rém rendes család (kérésre) Created by Joschka
http://www.sendspace.com/file/p4nyrs -
#27155 Mert csak ezt az egyet ismerem.:)
Kösz, ezt meg is lesem. -
Roshon #27154 http://www.mediafire.com/ ez is elég jó -
#27153 Miért nem töltöd fel addig máshova? Nem csak az az egy fájlmegosztó létezik.. Pl.: sendspace -
#27152 Úgyhogy amíg nem lesz jó a zippyshare, addig a Rém rendes családomat se tudom feltölteni...vazze!!!! -
#27151 Tényleg szuper, amit csinált.
Én meg nem tudok feltölteni a zippyre, mert folyton IO hibát ír ki!!!! -
Gólya #27150 jaj gyerekek, nagyon szép...ez a csaj megint nagyot alkotott
gyönyörű homokszínek...
itt még nem is az igazi, a játékban sokkal szebb...
-
#27149 Próbáltad másik városba lerakni? -
Gólya #27148 óóó...megvan
most próbáltam ötödszörre
na megyek, szétnézek:) -
Gólya #27147 ötleted, hogy miért nem tudom letenni azt a q...va házat?
csak pörög, pörög és semmi:(
túl sok, túl nagy? -
Gólya #27146
akinek nem tetszik, nem nézi, nem kommentál és pont
én se mondtam el a véleményem, pedig van...nem is akármilyen -
#27145 DDDD... -
#27144 Igen, neked is elküldöm a linket privátba...és annak is aki kéri még, mert ez a stílus sem mindenkinek jön be, ugyi. -
Gólya #27143 ?????
valamit melléolvastál -
Gólya #27142 én is szeretném - lehet? -
Gólya #27141 ez nagyon (először más jelzőt írtam, de fegyelmeztem magam:D) jó lett -
Gólya #27140 bakker...lekaptam Elke legutóbbi házát (Summer, cirka 180 mega) és nem bírja betölteni a játék
muszáj leszek aprólékosan végignézni a képeket - bár az lenne az igazi, ha az eredetit le tudnám tenni és megnézni -
#27139 Előre mondom: Nem vagyok elájulva sose magamtól, de úgy érzem tényleg jó lett, pedig attól cidriztem, hogy a TSR Workshop a nagy méretű hálószerkezet miatt majd nem engedi be importálni, de szerencsére engedte, mert előbb le teszteltem. Szóval nagyon örülök, hogy sikerült!!!! Most jöhet akkor a süti csomag, amit tegnap be spájzoltam!!!!!!!! -
Roccio #27138 Ja már én is :D Amúgy meg be tudod állítani hogy 0 lény legyen a városodba a csúszkával majd :) -
Ironman2 #27137 A Sims1-ben,és a 2-ben is voltak természetfeletti lények.Ez a sorozat feelengje,nem kötelező megvenni,én viszont nagyon várom. -
#27136 Szavakat nem találok! Ez remek! Le a kalappal, de komolyan :) -
#27135 Cirkuszünnep! (2550 SimPoint)
50 elemet tartalmaz a készlet.
Gyertek csak, gyertek, kicsik és nagyok! Lépjetek közelebb, és készüljetek fel az ámulatra! Ebben a káprázatos kollekcióban a bútoroktól a ruhadarabokig mindent megtaláltok ahhoz, hogy a Cirkuszünnep főszereplőjeként tündökölhessetek a porondon!
A cirkusz szelleme (1650 SimPoint)
23 darab tárgy található a készletben
A különös és hóbortos kavalkádot ígérő Cirkusz szelleme kollekció kreativitással és rengeteg inspirációval gazdagítja simjeid mindennapjait. Utazz vissza az időben ezekkel a mesés kelmékkel és gazdagon díszített bútorokkal! Ez a kiváló kollekció ugyanúgy illik a The Sims 3 Vár a színpad és Természetfeletti erők kiegészítőkhöz, mint a képzeletedben megszülető karneválhoz.
Napjaink cirkusza (1450 SimPoint)
26 darab tárgy található a készletben
Engedd, hogy elvarázsoljon és elkápráztasson Napjaink cirkuszának elbűvölő világa! Ez az új divatkollekció az akrobaták mesés szerelésétől a bohócok bohókás öltözékéig mindenben ötvözi a klasszikust és az egyedit. Csodás csomagunk még több élményt nyújt, ha a The Sims 3 Vár a színpad kiegészítő csomag bűvész és akrobata hivatásaival kombinálod, és sohasem hallott történeteket mesélsz a végtelen fantázia és a felfedezések világából.
(store.thesims3.com)
-
#27134 Sims STORE Július 19.
(simsvip.com) -
#27133 Engem se vonz, de a méhészkedés az ami egyedül érdekel benne, meg hogy a csúszkával az összes ilyen güzü izéket le tudom tiltani...másért nem érdekel. -
#27132 Majd amikor kész lesz minden, akkor kapod meg őket.