44549
-
TomBond #44469 Az ágy méretében (is) az is benne van, amennyivel nem lehet közel rakni máshoz. -
Gólya #44468 ez így azért nem egészen igaz...egy dupla ágy 3x2 négyzetet foglal el...a hossza 3, a szélessége a 2 négyzet - na most ha egy négyzet 1x1 m, akkor ennek megfelelően a dupla ágy 3 m hosszú és 2 m széles?
-
TomBond #44467 A játék része nem érdekelt volna már, csak az építés. Időközben kiderült, hogy nem is lehet a 2 telket annyira közel rakni egymáshoz, úgyhogy feladom a próbálkozást. Jó lett volna látni, hogyan fog kinézni, de az a hajó elment. Vannak professzionális programok, de nekem ez annyira bejött, hogy nem akarok mással próbálkozni (nem beszélve arról, hogy azok figyelembe veszik pl a falvastagságot, meg ilyenek).
Azért köszönöm a segítséget mindenkinek! -
Plata #44466 Azok a rácsok nem az 1 métert jelzik,azok csak az építkezésnél segítenek.
Mielőtt elkezded szétmodolni csinálj egy biztonsági mentést a játékról.mert ha egyszer kifagy akkor jobb ha újra rakod az egészet.
Hiába indítod csak újra,utána már csak gondod lesz vele. -
TomBond #44465 Vannak folytonos vonalak amik 1 métert jelentenek, és ezek meg vannak felezve szaggatottal. A 64x64-es telek az 64x64 méter.
Nézz meg pl egy budit, az 1 koca helyet foglal el.
Más lehetőségem nincs, ha szétfagy, akkor hagyom a francba. -
Plata #44464 Úgy szétfog fagyni a játékod mint a huzat.
Ha jól emlékszem a simsben 1kocka nem 1 méter hanem 2,szóval a 64x64-es telek az 128x128 méter.
Vagy 1.5?franc tudja már,azt tudom hogy a sims3-ban egy 8x8-as szoba akkor amint egy kissebb ház .
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.03. 08:40:42 -
TomBond #44463 A mod is csak max 64-es telket enged. :-(
A valós telek amit szeretnék az 75 m hosszú. Ahhoz nem elég a 64.
Most azon agyalok, hogy 2 64-es telket rakok egymás mellé, és moddal megoldom, hogy építhető legyen a széle is. Nem tudom sikerül e de megpróbálom.
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2016.07.03. 08:34:52 -
Gólya #44462 azért nézd meg a 64x64-es telket...az nagyon nagy ám -
Plata #44461 Világszerkesztőben is 64x64 a max,de esetleg moddal tudod megcsinálni,ha van.
De a 64x64-es telek hatalmas. -
TomBond #44460 Igazából egy valós telket (és a rajta álló épületeket) szerettem volna megcsinálni. A világszerkesztőben sem lehet nagyobb telket létrehozni? Vagy van más lehetőség (esetleg program) amivel egyszerűen meg lehetne ezt csinálni? -
TomBond #44459 Igen! Közben rájöttem, hogy 64-nél nem lehet nagyobb egyik oldala sem. :-(
Így viszont értelmét vesztette amit akartam.
Azért köszönöm a segítségeteket!
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2016.07.02. 21:35:36 -
Plata #44458 Maximum 64x64-es telked lehet. -
TomBond #44457 Nem! Attól nagyobbat akarnék létrehozni. Szerintem olyan 40x150-est.
-
Gólya #44456 a nagy telek alatt a 64x64-est érted? az alapból van a játékban, csak a városszerkesztőre kell váltanod, ott pedig a telkekhez kell menned
-
TomBond #44455 Köszi! Régen játszottam már. a nagy telket hogyan kell létrehozni?
-
Gólya #44454 szia! világszerkesztő kell hozzá - vagy nézz szét a neten, biztos találsz kedvedre való sík világot :)
pl. szétnézhetsz itt: http://thesimscatalog.com/product-category/the-sims-3/the-sims-3-worlds/
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2016.07.02. 18:51:13 -
TomBond #44453 Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne egy olyan világot létrehozni, amihez tudok egy hatalmas telket létrehozni. Igazából teljesen sík világ kellene, meg egy jó nagy telek. -
Plata #44452 Sehol,mivel alapból magyar. -
mate23 #44451 Üdv
hol tudok magyarositast letölteni? -
DeanBrigitta #44450 Sziasztok.
Olyasvalaki segítségét szeretném kérni, aki szokott a create a pattern tool-lal új mintákat készíteni. Szeretnék egy bizonyos mintát, de megakadtam vele. Ha valaki tud segíteni, írok több részletet is. Köszönöm szépen előre is, -
nefelejcske #44449 Rosszul írtam de jól csináltam közben rájöttem,hogy a country-t nem állítottam át! -
Plata #44448 Rosszul módosítottad szerintem.
hu-Hu a jó nem hu_Hu.Legalábbb is emlékeim szerint. -
nefelejcske #44447 Köszi válaszod-minden helyen átírtam mégis orosz.
A 64 bit-hez van magyar reg exe amitől magyar lesz de ilyet 32 bithez nem találok. -
Plata #44446 Hát ha jól emlékszem nem csak egy helyen kellett át írni hanem több helyen,de már nem emlékszem pontosan hogyan kellett,és a my sims is megszűnt,így megsem tudom mutatni. -
nefelejcske #44445 Unokahúgom 32 bit-es gépére felraktam a Gold edition változatot de hiába írom át a regedit-ben a ru_Ru_kat hu_Hu-ra csak orosz marad.Más magyarosítási megoldás van? -
nefelejcske #44444 Köszi szépen gyors segítőkész válaszod! -
Ironman2 #44443 Ha nincs felrakva a Seasons,akkor nem lesz időjárás az alapban,ha nincs felrakva a Pets,akkor meg nem lesznek állatok,szóval igy müködik,az alapjáték városával bármikor játszhatsz az összes kieg fenntvan -
Ironman2 #44442 Nem kell.A kiegészítők egyfajta beépülő modok,magát az alapot egészítik ki,végül is az összes kiegészítővel együtt is egy alap Sims3-at kapsz -
nefelejcske #44441 Help!
Játszani kell először az Alapjátékkal ahhoz,hogy bármely kiegészítővel tudjak játszani?
Telepítve az Alap + a kiegészítők.
Utoljára szerkesztette: nefelejcske, 2015.12.19. 23:24:21 -
Utolag #44440 Nekem a Sims 3-am legutóbb teljesen megzavarodott. Sok egyedi tartalmat használok, a város amin élnek az is egy egyedi város, világ körül, természetfeletti meg még néhány kieg van fenn. Eddig nem volt semmi különös vele, de most olyan bugos lett. Meg a vérfarkas gyerekem szőre átváltott barna színűre, kiállt az állkapcsa, pedig direkt megcsináltam olyanra hogy ne nézzen ki olyan rondán, az egyik telkemről eltűnt az egész ház, stb. Egyéb érdekességek. -
#44439 1 db 1333MHz 8GB, de már nem érdekes, mert ment a levesbe... Marad a Sims 4. Amúgy sem én játszom vele, hanem barátnőm. Hiányolta az évszakokat, állatokat stb. elég sok mindent a 4. részből, de ez van. -
VJP #44438 Milyen és mennyi memóriád van a gépben?
Nekem a memória csere javított ezen a lassúságon. -
#44437 2x probáltam elindítani, de annyira lassú volt a karakter készítő rész, hogy csuda! Görgettem a ruhákat és csak töltötte! Tökömnek tesznek bele ennyi mindent, ha nem bírja!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.10.08. 12:28:06 -
Ironman2 #44436 Töröljed az 5 db cache.package végződésü fájlt a dokumentumok/elektronic arts/the sims3 mappában,és próbáld meg úgy inditani,úgyis létrehozza őket újra a játék.Gondolom nagyon meghíztak a cache fájlok,vagy túl sok a letöltés.Ajánlom a FAQ-t,felül a Menü gombot nyomd meg! -
Plata #44435 Hát ha a minimum rendszerkövetelmény van meg akkor azért,mert az egy vicc,annál tízszer erősebb gépen is akadni fog sok kieggel,főleg ha a szigetvilág is fent van. -
#44434 Sziasztok!
Miert van az, hogy szeretnek karaktert letrehozni, szemelyre szabni, de ott annyira akadozik es tolti mindig a ruhakat, hogy jatszhatatlan. Gold edition. A rendszerkovetelmeny boven megvan + ssd-rol fut! -
Flora2 #44433 Na most megjelent egy Barcelona világ a Modthesims-en. Úgy látom, minden kieg kell hozzá, érdemes megnézni, állati klassz.
Barcelona link -
Utolag #44432 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, szóval, van olyasmi Store tartalom amiben ilyesmi van mint jóga, pilates, balett, stb. ? -
Bal0924 #44431 Köszi megtaláltam, hála neked, a "tökéletes" világot amit kerestem :)
Nehezen tudtam választani, de megvan :)
Ezekről az oldalakról nem is tudtam.
Nem tudtam, hogy egy ilyen világ 2év munka.
Én is játszottam a sims 4-et, de inkább visszalépés az. :S (kár volt megvennem a bővítettet)
A 4 az 1 és a 2 keverékékére hasonlít. -
Gólya #44430 Itt érdemes szétnézni (megmondom őszintén nem tudom mikoriak úh. ha régiek, ismerősek akkor bocsesz)
vagy még: http://www.sims3createaworld.com/
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.09.19. 18:24:57