44549
-
Coolfire #29299 Már több mint egy éve ilyen.Most újítsak?Ezt is alig bírtam összehozni.:)) -
#29298 Köszi a megoldást!:) -
Gólya #29297 főnök!
ez az átlátszó design nagyon szép, egy gond van vele: alig olvasható a fórum
így marad? -
Coolfire #29296 Halihó!
Nos aki felrakta az 1.38-as patchet/TE-t az észrevehette,hogy nem működik jól a gyűjteménynapló.
Ezért le kell szedni a legújabb overwatch modot innen,és betenni a Mods/Packages könyvtárba.Utána mindent jól fog megjeleníteni. -
#29295 Sajnos erre nincs megoldás.. Játék kicsit optimalizálatlan.. -
DoNLaCeee #29294 Szisztok
Nem vagánykodni jöttem ide a gépemmel csak szeretném megkérdezni h van vmi fix arra h 1gb-s karin is menjen??? mert ugyan GTX460-om van 4 magos meg stb de vmiért amikor a szomszédságba mászkálok a kamerával laggol nagyon meg akk tölti be a házat mikor nézem vagy fél percig... -
#29293 Jaaaaa, áhááÁÁÁÁ értem!
Vagy mint egy teniszlabda hajigáló gép...DDDDD -
#29292 az ásványokat és drágaköveket. Nem kell már feladni őket a postán, mert már lesz egy metszógép. De nem tudom ez-e az... az eleje még úgy néz ki, mnit a múzeumokban a pénzverő... de a vége... mint a húsdaráló :D -
#29291 Nekem inkább olyan mákdaráló-katapultnak tűnik... -
#29290 És mit lehet ezzel metszeni?! -
#29289 Én azt nem tudom...azért kérdeztem. -
#29288 ez nem a metszőgép? -
#29287 Na, ez meg mi?!
-
#29286 DDDDD...á, dehogy...csak kreatív kedvemben vagyok megint... -
Gólya #29285 jesszus...rosszat álmodtál vagy nem esett jól a reggeli? -
#29284 DDDD...jó, mi?! Ezt az előbb hadonásztam össze...csak úgy.
-
Ironman2 #29283 Azért nem is mondtam vele újat.Idáig is így volt. -
Gólya #29282 tehát marad a kérdés: kieg. reget is elfogad?
vagy ez most etetés? -
Gólya #29281 felejtős - nem fogadja el, már próbáltam
kieg. kellett az új reghez -
Coolfire #29280 Csinálsz egy új reget a kódjával.:) -
#29279 Aha... -
Gólya #29278 és ha nem az alap van regizve? (nekem pl. megszűnt az az emailem, amivel az alapot regiztem) -
#29277 hát ja. -
Coolfire #29276 Pffff..:)Itt mindenkinek eredeti regisztrált játéka van.:) -
Ironman2 #29275 Mert ami a kettő között van,azt a piszkozat gondolom..hehe -
#29274 Hál égnek.. De amúgy hogy hogy 2-esével haladnak? Gondolok 1.36, 1.38-as verziószámokra. -
#29273 Na szép. -
Ironman2 #29272 Akkor frankó,mert a játékkal is lesz egy új patch! A zombik viszont nem mehetnek be a házba.Ez jó hir! Nembaj majd körberakom borsóágyúval a házamat:))) -
Ironman2 #29271 Infók a mysims.hu-ról:
- Ha egy természetfeletti lény védelmet ígér egy Simnek, akkor az kevésbé fog megijedni az ijesztő dolgoktól, pl. a vérfarkasok átváltozásától vagy a szörnyektől az ágy alatt.
- A tipegő vérfarkasok kaparják a bútorokat, a tündérek megpróbálnak repülni/lebegni, a boszorkányok pedig egy pillanatra el tudják tüntetni a játékaikat.
- A zombik nem tudnak bemenni hívatlanul a házba.
- Az állatokkal kapcsolatos populációs beállítások csak a családokhoz költöző állatokat szabályozzák, a kóbor állatokat, vadlovakat nem.
- A játékfrissítéssel is érkeznek új játék állatok.
- Ha nem sikerül egy elixír, akkor nem kapod meg, nincs negatív hatása.
- A játék regisztrálásakor szert tehettek a Plants vs. Zombies rajongói
csomagra -
Ironman2 #29270 Nem árulhatom el sajnos! Bizalmas,egyenlőre ennyi elég! -
#29269 Ezt honnan veszed? -
Ironman2 #29268 Az Évszakokhoz viszont már kell egy regisztrált alapjáték,anélkül el sem fog indulni! -
#29267 Én az egyéb díszek közt találtam meg vásárlásnál. -
Ironman2 #29266 Én megtaláltam,de nem lehet forgatni.Az ereszek viszont nem tudom hol vannak -
#29265 Azt nem is néztem.. -
Ironman2 #29264 Az még nem az elfordíthatós könyvespolc? Még nem próbáltam -
#29263 Ezek az ereszcsatornák érdekesek.. Főleg úgy, hogy csak függőlegesek vannak belőle.. -
Ironman2 #29262 Ezek a cuccok jöttek a patchel.A fotó a mysims.hu fórumjából van:
-
#29261 Na, néhány szükséges modot visszaraktam, de most jó, mert tudtam életcélt választani...szóval most jön az, hogy meg kell "keresnem" a tettest!!!! Köszi szépen a tippet fiúk!!!! -
#29260 Ja, no meg lesem...