44549
-
Ironman2 #29339 Passz! Azt is kipróbálom majd.Te Jóska,amúgy van ám kertészeti verseny is a játékban.Nem nevezel be? -
Coolfire #29338 Írtam a másikban,hogy hiába az udvaron használta a sim,a házbéliek is felkeltek a zajára.:)) -
Coolfire #29337 Azaz!Na azzal mi a brét kell csinálni?:)Semmit nem tudnak vele kezdeni. -
Ironman2 #29336 Ok.siess,mert lépek ám,de jó nagyot az ágyba! -
Coolfire #29335 Pedig ott van az.Még édesítéshez és desszerthez is használható,ha jól meg van skillezve a sim.:) -
#29334 Az, a villanyvasút model. -
Ironman2 #29333 Ez a beltéri ültető láda amit irtak amúgy -
#29332 Várj mingyá hozok róla videót...egyébként a jártasságoknál található meg a metszőgép. -
Coolfire #29331 Nem.Most már nem akarok visszalépni,majd holnap megmutatom.:) -
Coolfire #29330 Ez valami villanyvasút,nem?:)A gumicukorbokrot meg alig találtam meg.Rendesen az építkezés/bokrok részlegben kerestem.:) -
Ironman2 #29329 Metszőgépet látta már valaki? -
#29328 Ja, az a gumicukor bokor.:))) -
#29327 Érdekes begyűjtöttem tőlük a mézet de sehol sem találni...nincs a sim eszköztárában sem...és máshol sincs. -
Coolfire #29326 Ott nem látok semmi olyat.:)
Egy kis tál a jele van benne föld,és egy növényke.Így jelenik meg a vágyak között.Megvettem letettem a szobában,de semmit sem tudnak vele kezdeni.
Olyan mint a kutyatál,csak jóval nagyobb.:) -
Ironman2 #29325 44 fajta elixir van amúgy a játékban -
#29324 Ezt kérdezed?
-
Coolfire #29323 Bleh....na mégegyeszer.:)
Nekem is vannak méhecskéim,de már megcsíték a simet a kis rohadékok.Ha jól berágatnak,majd kifüstölöm őket.:) -
Ironman2 #29322 Egész jó! -
Ironman2 #29321 Ok majd benézek,bár szerintem ahol vagyok ott nincsenek teremtmények. -
#29320 Milyen tálkát kérdezel?...csak nem a 3. képen alul ott hátul a saroknál? -
Coolfire #29319 Az a tálka mire jó?Gondolom valamit lehetne bele ültetni,de nem engedi..
Az 5 simnek az volt a vágya.:) -
#29318 DDD...Vén rőka... -
#29317 Én meg gombákat ültettem a kertbe...csak most be állítom a locsolót hozzá...
Biztos ami biztos...be élesítettem a légvédelmet meg az éjjeliőrt, mert már valaki dézsmálta a gombáimat: Ja egyébként Csiperkét, Szarvasgombát meg Vargányát ültettem.
Begyűjtöm a termést a méheimtől...hehe
-
Coolfire #29316 Menj be teliholdkor a Borzas v. milyen kricsmibe.:)Nekem elment a simem,volt ott mindenféle teremtmény.De jól el volt velük,mert olyan szem.jegyet kapott az újakból.:) -
Ironman2 #29315 Ez a holdciklus amúgy mire jó egyáltalán? -
Ironman2 #29314 Amúgy nem kavar nálam vizet a képzeletbeli barát,amúgyis utálom hogy mindig nyavalyog,hogy ki akar jönni -
Ironman2 #29313 Nem kell azt használni,beirja az adatokat magától is. -
#29312 Szerintem nem fogom a gyűjteménynaplót használni. Azt se tudom, mi fán terem. :D -
Coolfire #29311 Nálam is csak az elsőszülött kapott.Az ikrek nem.Én sem tudom.. -
Ironman2 #29310 Megszületett a Pék család 2.gyöngyszeme Viktória is. (mivel ma Viktor névnap van),és nem kapott képzeletbeli barátot.Hogy lehet ez? -
Ironman2 #29309 Amúgy nem jönnek már a lesifotósok,mert kikapcsoltam a hirnévrendszert -
Ironman2 #29308 Azt nem néztem,de mindenhova lerakják,és ha megéhezik a sim,akkor pofátlanul lenyúlja a kaját. -
Coolfire #29307 Hehe..A piknikes kosár is király ott.Nem mentek még rá a hangyák?Nekem mindig jönnek rá.:) -
Ironman2 #29306 Jóska! Képzeld,az én városomba meg beköltözött a távoli rokonod:
-
Coolfire #29305 Valamiért nem töltődik be nálad rendesen..
Esetleg sütitölés? -
#29304 Nálad van a hiba.. -
#29303 Nekem is rendesen sötét a háttér, ja és éppen csak átlátszó úgyhogy szépen láthatók a hsz-ek. -
Ironman2 #29302 Nekem rendesen sötétek a szöveghátterek.Valami plugin hiányozhat nálad -
Gólya #29301 isten ments
tényleg...most, hogy mondod, már egy éve itt az évszakos kieg. képe is...
milyen figyelmetlen vagyok
-
#29300 Szerintem ne.. Úgy ahogy van, tökéletes ez a topik.