44549
-
Ironman2 #29259 Hát attól függ mik vannak felrakva. -
#29258 Aha...megpróbálom. -
#29257 És utána majd rakjam esetleg vissza őket? -
Coolfire #29256 Tuti.Nekem semmi hülyeséget nem csinál,biztos,hogy van olyan mod/hack/cc ami már nem jó az 1.38-as patchoz. -
Coolfire #29255 Megvan mindenhol,miért ne lenne?Csak használhatatlan,mert elveszett a sn-em.:)Kapni azt tudok,meg is kaptam a cserepes virágod,és egy elixírt a simsesektől.:) -
Ironman2 #29254 Szerintem vegyétek ki az egyedi tartalmakat a MODS/Packagesből,és a DcCache mappából,és próbáljátok ki úgy! Lehet valami cc bekavar,vagy store tartalom.Irták is hogy patch telepítése elött ki kell venni azokat -
Ironman2 #29253 Nekem jól müködik:
-
Ironman2 #29252 Na ezt meglesem -
Ironman2 #29251 Csak ez röhejes,mert ez a fotel az alapjáték része,most nézem. -
#29250 Viszont a sim létrehozása ablakot meg el kúrták, mert nem lehet életcélt adni a simnek, mivel az ablakocskákban üres szívek vannak csak!!!! -
#29249 DDD...azt gondoltam, hogy majd egy zsákba macskát kapsz... -
Ironman2 #29248 Nincs ott nálad ez a kicsi sárga ikon?
-
Ironman2 #29247 Köszi Jocóka.Egy széket kaptam:
-
Coolfire #29246 Téves,nem tudok küldeni,csak fogadni. -
Ironman2 #29245 Na be is lépek a játékba,megnézem miket kaptam.Nem tudni sose előre.Remélem egy jó kis verdát küldtek -
Ironman2 #29244 Szerintem tudsz! Elég ahhoz a sima reged.Az üzenőfalon a profilnál nézd meg hogy van-e kis sárga ajándék ikon -
#29243 Ja, és mert ajándékoztam, így kaptam 600 életre szóló jutalom pontot a játékban!... -
#29242 Én már küldtem is neki...egy meglepi csomagot kapott tőlem...DDDDDD -
Coolfire #29241 Ájronmen!Én is tudok ajándékot küldeni?Tudod miért kérdeztem.:)) -
Gólya #29240 :)
te tudod
nekem azért tündér és boszi kell:)
-
#29239 Hát én meg úgy vagyok vele, hogy a simem körül ne vonaglodjanak mindenféle agyatlan szörnyek, és söprüs banyák se röpködjenek. Utálom az ilyesmiket.:) -
Gólya #29238 csak ezért nem kell feltétlen kihagynod a teljes kieget
a kettesben pl. annyi volt, hogy időnként egy közösségi telken összefutott a simem egy vámpírral, vagy futólag látott valami más nem emberit és kész
szerintem itt sem lesz durvább -
#29237 hm, akkor lehet, hogy én is kihagyom. -
#29236 Hát ha le mész az Adriára akkor lehet csobbanni a tengerben, a játékban még nem.
Viszont erősen hajlok arra, hogy ezt a kieget ki hagyjam, mivel a zombik kivételével a többi rémséget lehet csak le tiltani a játékból, de a rusnya banyákra sem vagyok vevő...inkább az évszakosra koncentrálok! -
#29235 Köszi, majd be mászok a játékba és aktiválom akkor... -
#29234 És lehet már úszkálni a tengerben? -
#29233 Nem is hiszem el, tényleg? -
Ironman2 #29232 Postaládára kattintva is lehet küldeni ajándékot más játékosnak,de ahhoz az üzenőfalnak mennie kell.Elküldtem az 5 ajándékot.Most kiirta hogy 23 óra múlva tudok küldeni megint.Kiváncsi vagyok mit kaptatok! Jóskának nem tudtam küldeni,mert valami miatt lekerült a barátaim közül,elküldtem újra a meghívót! -
Ironman2 #29231 Már akik ott vannak a profilomban barátok,csak azokank lehet küldeni! -
Ironman2 #29230 Ez jó! Meglepetéscsomagot lehet küldeni naponta 5-t,és nem tudni mi az,de nem a mi kárunkra,szóval nem vesz el semmit se a leltárból! Lehet hogy simoleont küld,vagy lehet autót,sose tudni-ezt irja! Légyszi küldjetek nekem ajándékokat.Amúgy ott van az üzenőfalon az ajándék ikon,azzal lehet küldeni,és ki kell választani a személyt,majd alul a pipával lehet továbblépni,majd üzenetet is lehet irni a meglepi csomag mellé -
Ironman2 #29229 Naponta 5 ajándékot el lehet küldeni a barátainknak! Na akkor kotyvasztom majd nektek az elixireket.Amúgy nem hülyeség,mert ha szükségem lesz egy italra,akkor majd kérek tőletek! hehe -
1964 Aston Martin DB5 Vantage -
#29227 Amúgy bent van valaki most a játékban? -
#29226 Most jöttem csak rá, hogy mekkora hülyeség ez a részletesen kidolgozott házak száma.. 1 bőven elég.. Többi meg csak lelassítja a betöltését a területnek.. -
#29225 Bár most nézem, hogy ahhoz még kellene két sarok elem szettet is készítenem, no majd akkor később.:) -
#29224 Kem!
A Dzsungel kérómhoz jók ám azok, amiket a simem normál lábazatos házához csináltam. Kellenek neked oda? -
#29223 Hát nagyon gagyi lett az bizonyos EA-s eresz csatorna, ráközelítésre el sem tűnik az útból és az amcsik a vízszintes elemeket már hírből sem ismerik...biztos valami új modelről mintázták...na mindegy az enyém a jobb!!!!!
-
Coolfire #29222 Nekem olyan 8-10 körül van.Már régen játszottam online. -
Coolfire #29221 Például..na az mekkora genyóság lenne. -
Ironman2 #29220 Amúgy telirakták új medálokkal.Már 114-nél tartanak.Jó hogy idáig csak 14-et szereztem meg belőle.A gyüjteménynapló viszont tetszik,kár hogy bélyegeket nem lehet gyüjteni.Lepkéket viszont igen