44549
-
#30141 Valahol biztos lehet kapni.. -
#30140 Hát én még külön mézes ételekkel nem találkoztam, de mézet lehet némely sütihez rakni... -
Ironman2 #30139 Fasza! Nekem el se indul a Gimp.De ne offoljak már,megyek a másik topikba -
#30138 Nem találtam meg őket.. Na majd alaposabban ránézek erre. -
#30137 Tud az már magyarul régóta, de ha a tied csak angol akkor sikíts és küldöm a magyart. -
#30136 Új recepteket kérlek szépen a könyvesboltban tudsz vásárolni....sok új jött a TE kieggel. -
Ironman2 #30135 DDDD -
Ironman2 #30134 Most rakom fel én is ezt a Gimpet,meglesem milyen.Van hozzá magyarításod? -
#30133 Milyen mézes ételeket lehet készíteni a játékban? Receptet hol tudok hozá venni? -
#30132 -
#30131 Hát pedig kerestem...de biztos nem jó helyen.:)) -
Ironman2 #30130 Pedig van a Gimphez DDS plugin!
http://code.google.com/p/gimp-dds/
Features
Load/save DDS files, optionally using DirectX texture compression (DXT)
Optional automatic mipmap generation when saving
Load mipmaps into separate layers
Load cube map faces and volume map slices into separate layers
Save cube maps and volume maps with automatic mipmap generation support
Save image with a custom pixel format
Non-power-of-two image loading and saving support with automatic mipmap generation support
Compliant with DirectX 10 block compressed (BC) formats -
#30129 Hát pedig egyáltalán nem sokat kell vele csinálni, a kép be rakásához... -
Ironman2 #30128 -
#30127 Ja, hogy azokat láttad!!!...Nos azok ugyi bár feltelepített játékok...hehe -
#30126 Küldheted persze őket... -
Ironman2 #30125
-
#30124 Melyik képen láttad a mappáimat? -
Ironman2 #30123 Az egyik képen láttam a mappáidat -
Ironman2 #30122 Tök jók lettek azok a tájképek.Nálam nincs photóshop,és nem is akarom felrakni emiatt,mert amúgysem értek hozzá.Ha nagyon kell egy kép,akkor átküldhetem hozzád szerkesztésre? Neked már nagyon megy ez! -
#30121 DDDDD....ez most honnét jutott eszedbe? -
#30120 5 év magán zárkát... -
#30119 Mi?!....milyen reklámért?... -
Ironman2 #30118 Mennyit kaptál a Settlers6,éa a Vissza a jövőbe reklámért? -
#30117 Ha nem akarsz azzal a Huggal játszani tovább, akkor ki is dobhatod a lomtárba...ellenben a Pékekről csinálj inkább exportot és azokat tedd biztos helyre...hátha kellenének majd későbbb...még későbbbbb. -
#30116 Köszi szépen!
Azért készítettem, hogy mindenki kedve szerint tudjon képeket rakni a simjei otthonába, és ne más munkáját. Örülök, hogy segíthettem. -
Ironman2 #30115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xilasims fedőnéven van Joschka,de el ne áruld senkinek se! psszt! -
Coolfire #30114 Wát? -
Ironman2 #30113 Na milyen fasza lesz ha saját fényképeket rakok a sims házaimba -
Ironman2 #30112 Na de Joschka!!!! Felkerülni a mysims címlapjára!!!
Gratulálok a munkádhoz!! -
Ironman2 #30111 -Mondtam Jocóka ne hagyd otthon az ernyődet!!!
-
Ironman2 #30110 Virágszedést még nem láttam,de jó lesz:
-
Ironman2 #30109 -Nekem a Balaton a Riviéra!!!
-
Ironman2 #30108 Nálam a Hugh a Kámforból van már 6 db az exportban.Kell az oda? -
#30107 DDD...Tegnap számoltam össze: A simemből 6 darab van csak a tárolóban...plusz még vagy négy egy másik meghajtón...és még csak most fogok az egész mentésről biztonsági másolatot készíteni egy külön meghajtóra. -
Ironman2 #30106 Nekem is van másolatom minden létrehozott simből,házból a tárolóban.Mindenkinek ajánlom hogy másolja ki őket a város szerkesztésében,mert ha megsérül a mentés fájl,akkor vissza lehet állítani kedvenceinket! -
Ironman2 #30105 -
Coolfire #30104 Szerencsére tegnapelőtt valamiért kimásoltam a bagázst a tárolóba.:)Ez mák volt,ilyet többször kell csinálnom.:)Beköltöztettem őket SS-be,vettem fel komornyikot(ez mindent megcsinál),és kipucoltam a simportot.
Kár volt "barátokat" keresnem a sims3.com-on,most jön egy csomó kérő,és turnémeghívás.:)))
Azért örülök,hogy a kis családom megmaradt.:)Ma egy kicsit később-ha felkelek,utána- még át kell alakítani a várost is. -
Ironman2 #30103 Amúgy Coolfire sims megvan nálam ha kell,sajnálom a családodat ha elveszett.Tárolóban sincsenek? Kezdj új játékot,és ott talán megtalálod őket! -
Ironman2 #30102 Használd a postimage.org-ot! Az a legjobb idáig! A forrólink weboldalra(1)-et másold ide!