44549
-
#30181 A kifüstölésen kívül eddig még nem találtam mást...úgyhogy mindig azzal kezdem a kaptárban kotorászást. -
Gólya #30180 ja...méhészkedők: megússza valamikor is a sim a méhcsípéseket?
a kaptár kifüstölésén kívül mit lehet tenni a kis gonoszak ellen? -
Gólya #30179 zombik kártételét megoldottuk...egyrészt ugye be kell zárni az ajtókat (a kertkaput is és akkor a növények is megússzák a zombitámadást), másrészt moveobjects-szel törölhetőek -
Gólya #30178 csak engem tisztel meg az ea ezzel vagy másnál is előfordul?
tehát: leszedte az almát a simem - rámutatok az almafára és azt mondja nekem, hogy állapot: betakarítható...igaz, egy darab alma nincs szegény fán...
tegnap párom is panaszkodott, hogy nem működik rendesen a kert, de akkor még azt gondoltuk, talán mert nem tetszett, hogy a régi mentést másik helyen indította újra - most viszont nálam is ugyanazt csinálja
a telken belül máshová veteményeztem, mert a régi helyen még olyan animációt is előadott a játék, hogy egymásra tette a kifejlett fát és a növekedésben levőt
egyszer, csak egyetlen egyszer adnának ki egy olyan kieget vagy alapjátékot, ami hibátlan...tényleg annyira nagy kérés?
most gőz pöfög a fülemen és nagyon csúnyákat gondolok az ea-ról...de tényleg nagyon csúnyákat... -
#30177 Ja, és a trágyázásnál is ki választom, hogy a legjobb trágyával végezze el, mire sorban az összeset le trágyázza azt ennyi...ehhez nem szoktam kertészt hívni.:)) -
#30176 A kerti locsolót fel tudod a simedel automata locsolásra a fejleszteni azt reggel 4 és 8 óra között meg történik a vetemények locsolása automatikusan...:) -
Coolfire #30175 Szerintem várd meg,amíg a készítője frissíti 1.38-ra.Régebben én is leszedtem az MTS-ről,de még nem próbáltam ki.
Sokkal egyszerűbb,amit én használok-a Plantation park.Itt minden növény megtalálható,csak szüretelni kell.:) -
Ironman2 #30174 Na jó ez a kertész,most próbáltam,tényleg mindent negcsinál.A telefonban ki lehet jelölni azt is ha csak locsolásra hivjuk meg,vagy trágyázásra.Megcsinál mindent rendesen:
-
Ironman2 #30173 Nahát aki nem akar kinlódni a kertészkedéssel,az hivja a telefonon a kertész simet:
http://www61.zippyshare.com/v/7445407/file.html
1.36-os patchel kompatibilis,Supernatural növényekkel,gombákkal még nem müködik!!! -
Ironman2 #30172 Ah.Tök jó hogy van kertész NPC.Na ez kiváló! Telefonon lehet hívni őket,de még a Supernatural növényekkel nem kompatibilisak -
Ironman2 #30171 Még nem nagyon használtam -
Ironman2 #30170 Már nem játszasz? -
Ironman2 #30169 -
Coolfire #30168 Most esett le az Álomállások óta?:)Igen,tudsz olyan lyukat ásni,hogy le tudsz bele mászni.Sőt,ha a rendőrség mellett fúrsz,akkor megszöktetheted a rabokat is.:)
Még "külföldön" is lehet vele ásni,nemcsak a városodban.
Nekem is kell egy,muszáj lesz hesszelni a bizományit,mert nincs idegzetem végigzongorázni a feltaláló jártasságot.
A komornyikom meg meghülyült teljesen,telepakolta félkész kajával a házat. -
Ironman2 #30167 Amúgy csak saját telken lehet használni az áskát? Mert én nem tudtam idegen telken ásni vele,és amúgy sehol se,csak otthon -
Ironman2 #30166 Beleugrottam,és egy törpfaluba érkeztem ahol nem akartak velem játszani,de másodszorra már megadták magukat,és törzsfőnöknek választottak,majd kaptam egy meteoritot.DDD -
Ironman2 #30165 Oh mit találtam az áskával,egy aranyló likat:
-
#30164 Az meg lehet... -
Ironman2 #30163 Szőlőmagot csak franciában lehet találni? Máshogy nem? -
#30162 Erre már nem is tudok mit mondani... -
#30161 Az elejétől fogva hemzseg a játék a bugoktól...én meg egy teliholdas mentéssel léptem ki a múltkor a játékból és mikor másnap mentem vissza játszani...telihold meg sehol csak fényes nappal...pfff... -
Ironman2 #30160 Na erre varrjatok gombot! Amíg építkeztem,addig kiköltöztettem a családot.Építkezés után visszaraktam őket,és újra megjelentek a képzeletbeli barátok a kicsiknél,de nincs saját nevük,hanem úgy irja hogy Vili játéka,Zsolti játéka,Angelina játéka,Robi játéka -
Ironman2 #30159 Na 8-an vagyunk már:
Angelina Pék,Zsolti Pék,Vili Pék,Robi Pék,Viktória Pék,Szentistván Pék,Blair Pék,János Pék -
bogcababa #30158 sziasztok! nem tudjátok miért lehet h amikor egy sim egy másikkal eléri a baráti szintet onnantól kezdve a simmel ha arra a másikra(vagy bármelyikre akivel már barátok) kattintok egyszerűen nem történik semmi hiába nyomogatom(minden mást tudok benne csinálni)újratelepítettem már egyszer és az egyedi tartalmakat is megnéztem. nem lehet h az új patch-el van a baj? -
nono28 #30157 Köszönöm a segitségeket márműködik. -
Ironman2 #30156 Indítsd a sima TS3W.exe fájllal a játék könyvtárából! (Program files/The sims3/Game/Bin) -
Flora2 #30155 Ez nekem is be szokott jönni, amikor a launchert indítom, de utána működik minden és elindul a játék, és nem vettem észre, hogy emiatt problémája lenne. Emiatt nem is nyomoztam utána, hogy mi lehet ez. -
#30154 Még nagyobb veteményes ládák! (ingyenes!)
http://www.sendspace.com/file/zcotm5
(simsvip.com)
-
#30153 Passz... -
nono28 #30152 Sziasztok!
Tudja valaki hogy ez mi:http://store.thesims3.com/api/user/balance?locale=hu_HU&callback=updateBalanceCallBack???
Mikor elinditom a játékot akkor jön be ez! -
Coolfire #30151 Azt tuti.A 3 gyerek csak új fújta a tüzet.:) -
Coolfire #30150 Én eddig csak desszertet tudtam vele édesíteni.De biztos mást is lehet. -
#30149 Ja, fincsik...de vételezzél hozzájuk tűzoltó készüléket is! -
#30148 Majd este ránézek erre még. Amúgy a chilis kaják a legjobbak..DD -
#30147 Akkor csak vidd oda a kurzort az ételreceptek fölé és meg fogja mutatni, hogy melyikhez kell a méz, mint összetevő...ennyi. -
#30146 Pedig úgy emlékszem, hogy minden receptkönyvet megvettem a könyvesboltban..DD -
#30145 Dehogy is!...DDDD
Az új ételek közül van amelyikbe kell majd használni a mézet, de melyik az most nem ugrik be. -
#30144 Akkor ha mézes ételt akarok csinálni, üstbe kell kikevernem? -
#30143 A könyvesboltban sok új ételrecept könyv van, de konkrétan mézes sütiset nem fogsz találni, mert nincs is. -
#30142 Hát már körülnéztem, de kb olyan ez a mézes süti gyártás, mint a feltalálóknál a cuccok garmadája el készítése...csak humbuk az egész...