44549
-
Coolfire #30101 Most már végleg töröltem mindent.Azt írja a választónál,hogy valami hiányzik,azért nem tudja betölteni..
Mára rendesen lefárasztott.... -
Coolfire #30100 Ehh,de olyan szépen berendeztem már LP-t.:(Hány file van a mentés könyvtárban?Az előbb lefényképeztem,de nem tudom sehova feltölteni. -
Ironman2 #30099 Én innen látom a telepatikus képességemmel hogy ők lesznek azok!
Azt mondom hogy mukodj!!!! -
Coolfire #30098 Kösz.Van egy tegnapi 63MB-s "csomagom",remélem ők azok. -
Ironman2 #30097 A libraryban -
Coolfire #30096 Pont ezeket pucolgattam.:(
Azt hiszem a családtárolóban van egy "példány" belőlük.Ezt hol tárolja? -
Coolfire #30095 Most ilyen...
-
#30094 Addig, amíg arra a meghajtóra, ahol a fájlok voltak nem írsz be semmit, addig van rá esély, hogy néhányat vissza hozz, de mindet képtelenség...főleg mert más-más fájl típusok. -
Ironman2 #30093 Nézd meg az exportban a simedet,ott valószinüleg meg lesz,meg a saved simsben a simport miatt.Oda szokott menteni.Ha viszont a tárolóba mentettél családot,akkor nyert ügyed van.Én mindig ki szoktam őket menteni a tárolóba,az ilyen váratlan dolgok miatt -
Coolfire #30092 Elég sokat ismerek én is,de nem tudom megéri-e vacakolni vele.Bár ezt a családom nagyon sajnálnám,hiszen a Pets óta pátyolgatom,és nagyon sok minden odalenne. -
Coolfire #30091 Nem játszik,mert ürítettem.Az az érdekes,hogy a backupot átneveztem,de egyszerűen nem látja a játék..Nincs benne,rögtön a városválasztót adja. -
#30090 Nekem van progim ami visszahozhat fájlokat...csak annyit nem tudom, hogy épségben visszahoz e. -
Ironman2 #30089 Lomtárban nem maradt bent? Onnan vissza lehet állítani! -
Coolfire #30088 Ilyen nincs..lendületből kitöröltem a mentést is.Komolyan agyvérzést kapok.Mondjatok már egy progit,ami hibamentesen visszaállítja. -
#30087 Csak nem bicajoztál közben? -
#30086 Ja, vagy a Z-be!!! -
Ironman2 #30085 El is küldheted az Y-Faktorba szerepelni!! -
Ironman2 #30084 Le is izzadtam a röhögéstől.heheh -
#30083 Vazze, ezen még mindig szakadok!!!!
-
#30082 Egy gézengúz rendelve! -
Coolfire #30081 Nekem most pakolt oda.Mindegy,törlöm a bánatba.Azt írják,csak ideiglenes tároló. -
Ironman2 #30080 Oda nálam régebben rakott mentést.Mostanában nem nagyon.Nálam üres az a mappa -
Coolfire #30079 A currentgame.sims3 mi a tököm?Még sosem rakott oda mentést.. -
Ironman2 #30078 Az a karaoke érdekes.Mindig más élményt nyújt nálam is
Nemtudom hogy tudták megcsinálni,de nagyon jó lett! -
#30077 Jó, majd meg kapod! -
#30076 Ez még semmi, hát majdnem hanyatt estem a röhögéstől, amikor még ennek előtte a simem karaokézott egy másikkal a bárban...mingyá feltöltöm a videót ...várjál csak!!!!! -
#30075 Milyen aranyosan néz a csaj rá a sim-edre..DDD -
Ironman2 #30074 Amúgy jól néz ki a bige! Töltsd már fel nekem ezt a 2 karaktert légyszi! Majd én megreformálom őket! Vagy jogvédett? DDDD -
Coolfire #30073 Akkor töröllek.Az amcsik és egy svéd csaj bejelentkezett.Csak valami gebasz van megint a simporttal.A turnészervezés után egyszerűen nem ment.Most teljesen ki kell pucolnom az egészet.. -
#30072 -
Ironman2 #30071 -
Ironman2 #30070 Legalább 1 porongyot gyártsááá a kedvünkért! -
#30069 Majdnem ki vontam a kardomat amikor neki álltak...ill. ültek!!!!:))))) -
Ironman2 #30068 Alig várom már hogy kisjóskák potyogjanak!!! -
#30067 Háháhááááááá....az...Alma anyuka!!!! -
Ironman2 #30066 Vazze!!!!! Szakadok! Ő lesz az alma muter!! -
#30065 Sajnálom de semmilyen turné se jöhet szóba... Megjelent a simem Almája (ez most kissé más, de nagyon rámenős...DDD) és hát fontosabb dolga is akadt...amint éppen látható...
Szóóóval itt most éppen....ez van.
-
#30064 Az jó....át megy ebben...oda ér egy szál türcsiben, mi? -
#30063 Elvileg igen.. De gyakorlatilag nem..DDD -
#30062 Engedi a simport az egyedi cuccokat "át menni"?