44549
-
#30221 Ez ilyen házasság előtti gyerek lesz...hehe -
#30220 Nem, mert csak most van még a gyártási folyamat! -
#30219 Hamarosan sorra kerül náluk a lakásbővítés. -
Ironman2 #30218 Ja,én a szülésre értettem amit az üzenőfalra irtam.bocs ezt benéztem.Nálam volt mikor 3-szori próbálkozásra sikerült,addigra már szerelőt kellett hivni a zuhanyhoz.hehe -
#30217 Csak kívüről látszik annak...de belül egy tüzes csődör az ipse!...hehe -
Ironman2 #30216 eheheh.a vén kujonc! -
#30215 Vazze, a simem nem szórakozik ám...elsőre meg fogant a baba!
-
Coolfire #30214 Hát rendelj egyet!:) -
Coolfire #30213 Majd rájössz mikor mindenki mindenkit zavarna kifelé,és összehugyozzák magukat. -
Ironman2 #30212 Kicsit most csorog a nyálam:
-
Ironman2 #30211 Röhögni fogsz,de idáig nem vesztek össze rajta,de rakok ki a kertbe is budit.DDD -
Coolfire #30210 Most kötekedjek?8 simnek kevés egy fürdőszoba..még háromnak is.Szerintem csinálj v. két külön budit,és még legalább egy fürdőt.:)
Kár,hogy nincs benne kert budi,amiből lehetne trágyázni a veteményt. -
Ironman2 #30209 Ennyire bővítettem a kérómat.8-an vígan elférnek benne:
-
Ironman2 #30208 Már jó lesz ha ennyi idő után megdöngölöd egyet.Kisjóskát várjuk már nagyon! De az se baj ha lány lesz,majd akkor Jozefina lesz a neve.DDD -
#30207 Megyek...és rá vetem magamat Almára! -
#30206 Igen, kell hozzá az ezermesterségi jártasság...talán 3. szintű...már nem emléxem, hogy hányadiknál lehet azokat barkácsolni...meg a klotyót, mosdót gáztűzhelyet, mikrót...stb. -
Coolfire #30205 Valószínű,mert nagyon sok tárgyat lehet fejleszteni,de bizonyos fokú ezermesterség jártasság kell hozzá.Még a kandallót is fel lehet spécizni.:) -
Ironman2 #30204 Az igaz.hehe
Amúgy a kerti locsolót amit a Jóska bátyánk írt,azt alapból nem lehet upradgelni,gondolom kell hozzá valamilyen szintü ezermesterség is? -
Coolfire #30203 Ez csak a fővonal.:)Emellett persze van még más is,amíg ki nem fagy.:) -
Ironman2 #30202 Nem szoktam tervekkel leülni simsezni,az a jó ha mindig közben találok ki dolgokat.Mondjuk egy tervem van hogy mindegyik menjen melózni,már 4-en dolgoznak,és szépen dől a lé.Lehet be kéne fektetnem ingatlanokba -
Coolfire #30201 Király!Van valami konkrét terved is,v. csak úgy játszol?Én mindig tűzök ki valami célt,most például mégiscsak elkezdem valamelyik felnőtt simmel a feltalálói jártasságot.:)
Hugo átjön,ha szépen megkérem?:) -
Ironman2 #30200 Hajnal négyig kb -
Coolfire #30199 Én nemsoká megyek,te meddig leszel? -
Ironman2 #30198 Látom már a Seasons is bekerült.D -
Ironman2 #30197 Tök jó lett az új banner.Sajnos még a régi látszott nálam,de ürítettem mindent a böngészőben,és most látszik az új -
Ironman2 #30196 Valaki játékban esetleg? -
Ironman2 #30195 Gondolom a saját eszköztárába.EZek a kertészek nem szüretelnek most nézem,úgyhogy azt magunknak kell elvégezni.Nem is baj -
Ironman2 #30194 Most nézem hogy kettőt is lehet hivni egyszerre:
http://www.modthesims.info/download.php?t=459967 -
Coolfire #30193 Én mostanáig nem tudom,hogy a komornyik ha méhészkedik-bár ez az újnak nem szokása-hova rakja a lépet és a mézecskét. -
Ironman2 #30192 Azt nem tudom hova rakja majd a terményeket.Mindjárt megnézem van-e rá update -
Coolfire #30191 És megbízol benne?Nem vesz le magának százalékot? -
Ironman2 #30190 De ez le is szüretel,meg mindent elvégez magától,akkor miért ne hivjam? -
Coolfire #30189 Ennek elég nagy a valószínűsége.Nagyon érzékeny lett a játék az egyedi cuccokra,hackekre és a modokra.Még anélkül is egy bughalmaz.:) -
Coolfire #30188 Általában nem.A simem mindig a kaptár kitisztásakor csípik meg,utána meg is támadják.Elég szar,mert 15 simpercig -200 hangulat..Még jó,hogy nem érzékenyek a méhcsípésre a simek.:) -
Coolfire #30187 Nekem a komornyik hülyül meg egy idő után,és ha megnyitom az üzifalat általában ki is fagy.Ráadásul conflictot jelez a dashboard a hivatalos fileoknál is. -
#30186 Ja, próba szerencse... -
Gólya #30185 most még az jutott eszembe, hogy ha lesz türelmem, lemásolom a telket
ui. egy letöltött házat alakítottam át és nem tartom kizártnak, hogy volt/van valami rajta, ami esetleg bekavarhat (párom ennek a teleknek a másolatán játszik)
vagy kezdek egy új játékot...valami csak kibukik -
#30184 Szerintem sem azok kavarnak ott be...nálam egyébként a no memorys mod volt a tettes...ki is dobtam...azóta jó a kertészkedés. -
Gólya #30183 nem...ill. az a régi fényakármi van fent meg a kajáláshoz valami...megnézem...
na tehát van a lighting tweaks és egy NRaasNoCD
eddig semmi gond nem volt sem ezek sem a letöltött cuccok miatt
gyanítom, most sem ők a hunyók... -
#30182 Érdekelne, hogy használtok e a játékhoz valamilyen modet e? Mert a növénytermesztésnél nálam mongyuk az okozott furcsaságokat.