44549
-
#30621 Tanyasi búbos kemence
-
forgokrisz #30620 Köszi! Megfogom próbálni! -
#30619 Szép lett. Tengerparton jól fog mutatni majd. -
#30618 -
Ironman2 #30617 Középsőnek lóg a kolbásza! -
#30616 Íme a Parti bulizóna nevű szórakozóhelyem az Álmok szigetén.
Mikor már lehet a tengerben fürödni akkor "le hajítom" közvetlenül a vízpart mellé..persze medence nélkül...
-
Gólya #30615 a megoldás nem rám vár, de ma reggel egy kis taktikázással sikerült jópár cuccot törölnöm, ami nem kellett már:) -
Gólya #30614 igazából egy egészen kis bulit akartam, mégis jött olyan is, akit nem hívtam - de jól sikerült és ez a lényeg
a városban egyébként sokkal többen laknak - meg kéne néznem, hány főre van maximálva...lehet még lejjebb is kellene vennem a létszámot:) -
#30613 De persze azért most Abban játszom az "egyik" simemel...hehe -
#30612 Érdekes nekem engedte eltávolítani a launcher az Álomsziget világot is meg a tárgyat is.:))) -
#30611 Amit leírtam másik topikban, úgy sikerült megoldanod a problémádat? -
#30610 Az a jó, ha minél több lesz, így lehet válogatni legalább... -
#30609 Klafa lett!
Úgy látom mindenki el jött a bulira, aki számít, meg aki a városban lakik... -
#30608 Ügyes vagy Coolfire, hogy barkácsoltál nekünk is egy (össze)vissza számlálót! -
#30607 Jézusom.. Hány fajta jelmez lesz? -
Gólya #30606 egy esküvő képei:
és a "nászút" - hasznosan kell eltölteni azt a pár napot is:)
magáról az esküvőről van két pici videó, de elég nagy távolságról...ezt még gyakorolnom kell -
#30605 -
#30604 Sims 3 Évszakok - Új gyerek jelmezek
(simsvip.com) -
Gólya #30603 én elsőre a kék szövegre kattintottam, nekem az tűnt egyértelműnek, hogy az lenne a warez topic...
...aztán rájöttem persze, hogy nem az, de talán mást is megtéveszthet/ett
...és persze az is lehet, hogy nem mindenki olyan szőke agyilag és első nekifutásra egyértelmű, hogy a koponyára kell kattintani:D -
#30602 Ha leveszi, még inkább nem fogják észrevenni, hogy nincs warez.. -
Ironman2 #30601 Akkor jó -
#30600 Nekem nincs vele semmi bajom.. Legalább feltűnő.. -
Ironman2 #30599 Szerintetek is nem kéne oda az a halálfej? -
Ironman2 #30598 Ird oda hogy :a warez kérdések helye:Klikk ide.Ennyi! -
Ironman2 #30597 Azt a csúnya halálfejet kivehetnéd még,nagyon rontja a bannert,elég szerintem a kék felirat.Aki meg nem tud olvasni,annak nem válaszolunk.Ennyi -
Ironman2 #30596 Ez nagyon jó lett Coolfire! -
2000 Honda Prelude SiR -
#30594 Lassan, de biztosan, alakul..
Azért megkérdem itt is. Büfés kocsi bólyás parkolóhelyét hol találom meg? -
#30593 Amúgy lehet tudni, hogy a megjelenésig lesz e valami féle bemutató még az Évszakokról? -
Ironman2 #30592 Te Cool! Ezt a számlálót "kölcsön" kéne ide kérni:))) Na majd visszajöttem próbálkozok vele:)) -
Ironman2 #30591 Számláló elindult gyerekek a Simprogramson.Öröm nézni ahogy visszafele pörög az óra -
#30590 Egyenlőre megpróbálkozok vele így.. Ha nem lesz jó, akkor megy a tiszta telepítés. -
Coolfire #30589 Nem akarok belekotty,de akkor csontra le kell pucolni az előzőt. -
#30588 Tegnap este megjelent egy új frissítés NVidia-hoz.. Érdemes lenne feltenni.. -
Ironman2 #30587 Alvás közben fognak rádtörni! -
hertzui #30586 Remélem ki lehet kapcsolni ezt a dedós űrlény dolgot,mint a természetfelettiben az összes szemetet(vámpír,stb..). -
forgokrisz #30585 Hááát...akkor én is passzolom :S Igazából nekem működik rendesen minden, például adobe premiere-né lbekapcsol és látom hogy megy, de a sims-nél nem. De vágtozó, hogy mikor fagy be. Van hogy órákig kibírja és nem vfagy le, de van hogy már akkor lefagy, ha belépek. De nem tudom a megoldást. :S -
Coolfire #30584 Magyarul:vedd meg mindkettőt..ehehe..nagy faszok ott az EA-nál.:) -
Roccio #30583 durva :DD -
#30582 Írom..DDD