44549
-
#30661 Hát rengeteg új ruha jön akkor az Évszakossal.... -
#30660 A csaj meg itt elől mindjárt oda fagy... -
#30659 Újabb kép a közelgő Évszakok kiegből.
Tehénvirág jelmezt is hordhatnak a simek.
(simsvip.com) -
Ironman2 #30658 Jó kis hó lesz! A csávó talpa nem látszik benne -
Ironman2 #30657 Új kép:
-
Ironman2 #30656 Na ki megy még ma játszani? -
#30655 Viszont úgy döntöttem, hogy az 1985-ös Hill Valleyt fogom el készíteni...már amennyire a játékban tudom majd.... -
#30654 Ez igaz...hehe -
Ironman2 #30653 Az jó,bár én azt nem szoktam nyüstölni,az a te szakterületed. -
#30652 Ja, megjelent a legújabb TSR Workshop és már bele is feszegették az évszakosnak a helyét is a beállításokba...hehe -
#30651 Hát lesz azokban a napokban nyüzsgés itt rendesen az biztos... -
#30650 -
#30649 Ja, a többiek csak gyártsák a sok terméket, míg te izzadsz a sims mellett... -
Ironman2 #30648 Én meg azon agyalok hogy ne legyek akkor éjszakás.Majd holnap konzultálok a főnökömmel.DDD De nem árulom el miért.Nagyon fontos családi esemény miatt kérek szabit arra a hétre.Úgyis van 2 időpontom azon a héten vizsgálatokra.Mázlista vagyok! -
Ironman2 #30647 Sok esély nem lesz,de a lehetőség adott -
#30646 Óh...mikor jön el az már....már nem is várom semennyire sem...DDDDDDD -
#30645 Láttam, hogy be cirkáltál...és én is...hehe -
Ironman2 #30644 Na Simsvipen elkezdődött a játék! Cuppanjatok rá,lehet nyerni Seasons Limited Editionst.Csupán regelni kell,meg egy kommentet írni nov9-ig.11-én sorsolnak! Most viszont 2 nyertes is lesz!
http://simsvip.com/2012/10/14/simsvips-seasons-limited-edition-giveaway-sticky/ -
Ironman2 #30643 28 nap.istenem! -
#30642 Még semmi sem biztos...úgyhogy erről ennyi, mert olyat kapunk a hg-től, hogy el szállunk. -
Roccio #30641 jó az megint ülsz az iskolapadba :PPP -
#30640 Szerintem se kéne az évszakos után... -
Ironman2 #30639 Egyetem
-
#30638 Ez jön majd Januárban...
-
Roccio #30637 az is jó lesz...
most már úgy vagyok vele hogy egyre egyre jobb lesz a sims 3! :P -
#30636 Előbb jön januárban az a 70-es, 80-as, 90-es évek Cuccos, azt utána meg megyünk egyetemre valószínüleg...hehe -
#30635 Egy boltos kieg nekem is jöhet... -
Roccio #30634 üzletesdi lehet az évszakos után jön vagy elvileg az egyetemet nyektetik :P -
Ironman2 #30633 Ennél is van határ:a csillagos ég! Sőt most fognak belelendülni igazán,mert kijelentette Ben Bell bácsi a múltkor hogy még sok lehetőség van a Sims3-ban.Igazából egy graf.tuning kéne,azt jöhet annyi kieg amennyit nem szégyellnek gyártani.Én speciel az üzletesdit várom nagyon már. -
#30632 Amíg van hely ott alul az indítópanelben a szűk kis sávon az ikonoknak, addig biztosan lesz még néhány kiegészítő a játékhoz... -
Bal0924 #30631 Ezek már sosem fogják abbahagyni a kiegészítő gyártásokat?
(Még az évszakokat megveszem, aztán abba hagyom a gyűjtését. nincs ennyi pénzem, sőt lassan a gépem se fogja bírni...)
Az 1 és 2-nél ott volt határ. :) -
Ironman2 #30630 -
#30629 Ja, nem komplettek az biztos... -
Roccio #30628 hát a formája olyan de közbe a valóságba vámpír ... ez olyan mint mikor boszorkány külsejű vámpírt csinálsz..
csak most igen kis meglepetés hogy lehet űrlény külsőben is..
de jó az.. :DDD -
Ironman2 #30627 Űrlény külsejü vámpír????
Ezek már nagyon nem normálisak! -
Ironman2 #30626 Újabb infók:
Űrlények - az új generációk:
- Amikor egy férfi Simet az űrlények elrabolnak, majd később gyermeket várva tér vissza az életbe, a gyermek biztosan űrlénynek fog születni. Ennek az az oka, hogy a férfiak valójában nem terhesek, csupán kísérleteznek rajta az űrlények, és inkubátorként használják fel a testet, amíg arra az űrbébinek szüksége van.
- A Sims 3-ban lehet etyepetyélni az űrlényekkel. Ekkor - a többi lénytől eltérően - nem 50-50 % az esély arra, hogy űrgyermek szülessen. Minden csak a géneken, az öröklődésen múlik. A generációk során minél dominánsabb lesz az emberi faj DNS-e, annál kevésbé valószínű, hogy űrlény fog születni.
- Amennyiben rendelkezel a Természetfeletti erők kiegészítővel, úgy lehetőség van arra is, hogy az űrlények természetfeletti lényekkel etyepetyéljenek, így előfordulhat, hogy egy űrlény külsejű vámpír fog születni.
Időjáráskő:
Vámpírok - Az Elhomályosító köd hatása alá került Simek hagyják, hogy a vámpírok igyanak belőlük és átváltoztassák őket.
Tündérek - A Frissítő permet hatására a szomszédság összes növénye meg lesz öntözve, trágyázva, és még a gaz is eltűnik körülöttük.
mysims.hu -
#30625 -
#30624 -
Ironman2 #30623 Ezért jó a kemence.Rá lehet ülni! -
#30622 És itt van videón is a búbos kemence használat közben.:)