44549
-
Ironman2 #30581 Nem mondod????
-
#30580 Növényeket öntözi az eső, ez tetszik már most. -
Ironman2 #30579 ŰRLÉNYEK:
- az űrlények sokkal fejlettebbek lesznek, mint a Sims 2-ben
- az űrlények intelligenciakereső körutak céljából jelenhetnek meg, miközben a simek alszanak
- végigpásztázzák a tárgyakat, és alkalmanként jeleket hagynak hátra a létezésükről
- ha valami rendellenes ragyogást látunk az égen, és szélcsengő szerű hangot hallunk, valószínűleg egy álcázott űrhajó lebeg egy ide látogató űrlény felett
- a simek könnyen arra ébredhetnek az éjszaka közepén, hogy váratlanul elrabolják, és intergalaktikus túrára viszik őket
- a túra nyúljárat lesz, ködös emlékeket és erős paranoiás tüneteket idéz elő, de ezek pár nap alatt elmúlnak
- az érdeklődőbb simek többféle cselekvéssel vonhatják magukra az űrlények figyelmét, például nézhetnek csillagokat a távcsövön keresztül, vagy gyűjthetnek űrsziklákat
- az űrlényekkel lehet barátkozni, vagy szorosabb kapcsolatot létrehozni, hozzá is lehet költöztetni a családhoz
- természetesen a simek is érdeklődnek a földönkívüliek iránt, a katonai karrierben tárt karokkal várják az űrlényeket, és a tudományos közösség is szívesen megvizsgálná őket, ehhez jelentkezhetnek kísérleti alanynak a laborban
- a földönkívüliek telepatikus képességekkel rendelkeznek, kideríthetik vele például más simek személyiségjegyeit, mentális energiával megjavíthatnak tárgyakat, parancsokat adhatnak más simeknek (például takarításra), a fémek és drágakövek értékét is megnövelhetik vele, illetve az Álomállások kiegészítővel rendelkező játékosoknál előidézhetnek meteorbecsapódást
- nem lesz szükségük sok alvásra, helyette mentális energiaszintjük lesz, amit meditációval lehet feltölteni
- ha hirtelen energialöketre van szükségük, megehetik az űrsziklákat
- telepatikus képességeikkel más simek szükségleteit is elszívhatják
- még erősebb képességeket lehet majd feloldani az űrhajó segítségével
- az űrlények űrhajóval közlekednek a városban
- az űrhajóval viccből elrabolhatják a barátaikat is, de ők nem biztos, hogy ezt viccesnek fogják találni
- erős viharokat is előidézhetnek, ha felrepülnek a légkörbe és felhőket szórnak el, de ezzel akár hóvihart is generálhatnak nyáron
- az űrhajóra rakétákat is lehet erősíteni, ezzel kirepülhetnek az űrbe (nyúljárat), ahonnan kalandos történetekkel és tárgyakkal térhetnek vissza
- ha lézerágyúkat szerelnek az űrhajóra, terrorizálhatják a városlakókat
- A családkészítőben nem lehet létrehozni űrlényeket
mysims.hu -
Ironman2 #30578 IDŐJÁRÁSKŐ:
Amennyiben rendelkezel a Sims 3 Természetfeletti Erők és a Sims 3 Évszakok kiegészítővel is, egy exkluzív mágikus tárgyhoz jutsz, mégpedig az Időjáráskőhöz! Ha mindkét kiegészítő telepítve van, e misztikus tárgy a szomszédságban fog feltűnni valahol egy közösségi területen. A Természetfeletti erők lényei: a boszorkányok, vámpírok, vérfarkasok és tündérek fel tudják ébreszteni az Időjáráskövet és meg tudják idézni a saját, mágikus időjárásukat az év bármely szakában.
Elvarázsolt eső - Amikor egy boszorkány végrehajtja ezt a csintalan varázslatot az időjáráskövet használva, zöld eső fog az egész szomszédságban esni. Ha egy simet a szabadban ér el egy ilyen eső, az vad táncba kezd és őrült módon fog viselkedni, azonban varázslatos módon nem lesz vizes.
Elhomályosító köd - A vámpírok tudják végrehajtani ezt a varázsigét, amivel hideg ködöt vonnak a város felé és lehűtik vele még a legforróbb nyári napokat is. A varázslat ugyanakkor megkönnyíti az agyaras barátaidnak a vadászatot is egy kis nasi után.
Frissítő permet - Ki mondja, hogy az esős napoknak szomorúnak kell lenniük? Amikor a tündérek létrehozzák ezt a tavaszi záport, a szomszédságban a simek összes kertje életre kel, a növények azonnal felélednek. És természetesen a tündérek varázslata nem lenne teljes a szivárvány nélkül.
Vadászok vihara - A vérfarkasok nagyszerű vadászok, de ez a bűvös vihar nagy hasznukra válik. A begyűjthető tárgyak a hóval esnek és a vérfarkas simeknek nagyobb esélyük van kiszagolni őket, ahogy végiglopakodnak a jeges viharon keresztül.
Az Időjáráskő minden szomszédságban elérhető lesz, kivéve a Világ Körül helyszíneit.
mysims.hu -
#30577 Én csak holnap szerintem.. -
Ironman2 #30576 Játszik még ma valaki? -
Ironman2 #30575 -
#30574 Attól még nem kéne ennyire fluoreszkálnia...biztos a spenót volt a zöldönkívüli. -
Ironman2 #30573 Szerintem csak rájött a hígfosás -
Roccio #30572 ez beteeegggg nagyon durvaa :DDDD -
#30571 Fújj de utáltam Sims 2-ben is amikor terhes lett férfi sim-em... -
#30570 Táncolj, pupák!
Mostantól Béla anyukának hívjatok.( Lesz pasi terhesség az ufók által...)
Na, én felszívódok...
(simprograms.com)
-
#30569 -
Ironman2 #30568 Arra immunisak lesznek,mert ugye azok is zőőőldek.DDDDDD -
Ironman2 #30567 Simsvipen írják hogy az idegeneket nem lehet létrehozni a családkészítőben
http://simsvip.com/2012/10/10/seasons-aliens-cannot-be-created-in-cas/ -
#30566 Pár zombit kíírthatnának majd az UFÓK.DD -
Ironman2 #30565 Na ezt nem akarom!
-
Ironman2 #30564 Ezzel meg mit akarhat vajon?
-
Ironman2 #30563 Nekem azért bejön hogy végre egy irányitható jármü,és nem kötött pályán mozog,de majd meglátjuk.Hiszi a piszi -
Ironman2 #30562 Mint egy szamovár:
-
Ironman2 #30561 Majd adok én neked! -
#30560 És jól el rabolnám a Pék család egyik-másik tagját...hihi -
#30559 Hát még én, hogy várnám amint a Vasember vasgyerekei cikázgatnának a legeslegeslegeslegújabb acél-titán-acél arany-bordó hacukájukban a városom felett... -
#30558 Mint egy pufók ufó...DDDDDD -
#30557 Ja, a következő kiegek valamelyikében meg már kommandós osztagok lepnek el bennünket.DDDDDD -
Ironman2 #30556 Kimondottan örülnék neki ha Jóska sim röpködne a városom felett -
#30555 Na, akkor mire vársz? Add be az igénylést ufó invázióra.:) -
Roccio #30554 ja hát azt persze szoktam csinálni hogy csinosítgatok :D -
#30553 Gondolom repdesnél az örömtől, ha át élhetnél egy-két légi támadást... -
#30552 Aha...az lenne a hab a tortán.
Ennyi erővel akár vírusokat, meg trójaiakat és egyéb szoppancsot lehetne küldeni a másik gépére....DDDDDDD -
Ironman2 #30551 Én is átrendeztem Sunset Valleyt egy kicsit -
#30550 Nem is kell ahhoz építened...elég ha csak szépen berendezel, kicsinosítasz egy már meglévő várost...és akkor hirtelen, mint a derült égből a teherautó le rombolják az addigi tevékenységedet....
De ami késik...az még nem ért ide. -
Ironman2 #30549 Sőt! Még az lesz a durva ha simporton keresztül át lehet küldeni az alient a másik városba -
Roccio #30548 okés csak én nem nagyon szoktam várost építgetni így nekem annyira nem lényeg hogy elpusztítják avagy sem :DDDD
de persze ha én is építenék konkrét várost akkor én sem szeretném nyílván!!! -
#30547 Te nem is jöhetsz majd ezért velünk...majd jól otthon hagyunk...kukoricán térdepelni büntiből... -
#30546 Én pölö el kötöm az egyik csészeljukat azt a valagukba pörkölök vele...DDDDDDD -
#30545 Nyugi kem, majd össze fogunk azt jól lenyomjuk őket közösen!!!!! -
#30544 Mond má, legfeljebb a pasi simemet teherbe vágják!!! -
#30543 Igen, képzeld, féltem őket.. Nem azért szenvedek egy csomó időt a város szépítgetésével, hogy lerombolják az ilyen lények.. -
#30542 Itt most másról van szó: Nem az lesz a gond ha egy-két üfő időnként lézeng a városban, hanem az hogy ne legyen le rombolva a városunk semmiféle "csapások" által. Érted?