44549
-
#30701 A játékban? -
Ironman2 #30700 De jó lenne ha karácsonyi ajándékokat tudnánk küldeni egymásnak -
#30699 Ilyenek lesznek az új simpoint csomag ikonok
(simsvip.com) -
#30698 Azokat csak módjával szabad használni...:) -
Ironman2 #30697 Én is félreraktam őket,azóta nem szaggat a játékom.Sajnos az egyedi hajakat nem nagyon eszi a game. -
#30696 A simemnek egész biztosan nem fog másik hajzat kelleni, mert így tök szexis az ipSe! -
#30695 Már le izs rántottam...hehe -
Ironman2 #30694 Van még 4 gb hajkészletem is,de azt nem fogom ám feltölteni sajnos.DDD -
#30693 Akkor jó! Danke!!!!!!!!!!!!!! -
#30692 Nem nemesacél? -
Ironman2 #30691 Amúgy ebben van az a karácsonyfa is,amire tetszés szerint lehet dobálni díszeket.Van benne gyertyakészlet is ha jól emléxem. -
#30690 Legföjjebb majd a tsr workshoppal kibogarászgatom, hogy micsodák lehetnek...Köszike!!!!!!!! -
Ironman2 #30689 Vaslelkem van.DDD -
#30688 Figyu, inkább majd le szedek némi cuccot, olyant amiről tudom, hogy mik azok...de azért köszi a nemeslekűségedet!:))))))) -
Ironman2 #30687 Tessék.Karácsonyi cuccok:
http://www2.zippyshare.com/v/6006424/file.html -
#30686 Karácsonyfát meg némi kacatot.... -
Ironman2 #30685 Feldobom mindjárt a zippyre őket.Most ne kérdezd mik vannak benne,mert nem tudom,majd a név szerint kitalálod. -
#30684 Épp a minap gondoltam rá, hogy be gyűjtök néhány ilyen cuccot, mert nekem már nincsenek azok meg. -
Ironman2 #30683 Emléxel Jóska tavaly leszedtük mindenhonnan karácsonyi cuccokat.Nekem megvannak még. -
#30682 Ja, ideje lesz végre neki egyet bulizni...hehe -
Ironman2 #30681 Gondolkozom rajta.Egy öszvért lehet berakok nekik,aztán foglalkozzanak vele,mert én ugyan nem -
Ironman2 #30680 Az a baj hogy a sok nyúljárat miatt szinte nincs is ember a városban,mert mindegyik máshol van,vagy odahaza.Remélem ez a fesztiválosdi végre kimozdítja őket a házukból -
Roccio #30679 és megcsináltad hozzájuk a szamarat is? :DDDD
csak most a játékban lóval tudsz alkotni :D -
Ironman2 #30678 -
#30677 -
Roccio #30676 szupppeeeee :D -
Ironman2 #30675 Igen.Minda kettő boszorkány.Azért neveztem el Fiolának a csajt.A másik neve meg Shrég -
Roccio #30674 Shrek-nek akar lenni a (nem) :D -
Roccio #30673 és legalább adtál shrek nem valami természet feletti tudlajdonságot? :P
pl boszorkány illene hozzá mert shrek sem ember:P -
Ironman2 #30672 Igazi élő,lélegző várost akarok,szóval 100-150 alatt meg sem állok -
Ironman2 #30671 Az egész város a saját emberkéimmel lesz teli.Megcsináltam a Shrek családot is,de csak nagyon távolról hasonlítanak rájuk.Majd még dobok össze pár karaktert,most kb 70 ember mozog a városban,és nem akadozik a játék -
Ironman2 #30670 Most Sunset Valleyben.Gyűjtögetem a custom lakókat,amiket én generálok.hehe -
#30669 Te most melyik városban "laksz"? Én az Álom szigeten jelenleg... -
#30668 Most má valahogy csak át vészeljük ezt a kevéske 26 napocskát... -
Ironman2 #30667 Mindennap csöpögtetnek valamit a játékból.D -
Ironman2 #30666 Jó hogy egyiket sem ismerem. -
Ironman2 #30665 10 új dallal is bővül a zenei kínálat:
Indie Station
Avalanche City – Love Love Love
JJ – Big Hearts, Big Dreams
Lord Huron –- Time To Run
Of Monsters And Men – Little Talks
The Shoaks – Mayzie Grobe
Pop Station
Rita Ora – Shine Ya Light
Sissie Marie – Paralyzed
Not Piloting – Soma Terra Loon
Becky G – Teen In the City
Erin McCarley – Elevator
-
Ironman2 #30664 Ezek a parkok fognak helyet adni a fesztiváloknak:
Sunset Valley = Central Park
Twinbrook = Town Center
Bridgeport = Bridgeport Acres
Appaloosa Plains = The Lexington (home)
Starlight Shores = Verde Park
Moonlight Falls = Eerie Park
Riverview = “All the Rave” Warehouse
Barnacle Bay = Crowe’s Nest Campgrounds
Hidden Springs = Beryl Lane Picnic Spot
Lunar Lakes = Memories of Riverview
Lucky Palms = Civic Center
Sunlit Tides = Starfish Sands Playground
-
#30663 Helló!
Úgy néz ki, hogy bulizás is lesz.
Tegnap ki próbáltam, hogy miként festene a játékban Hill Valley városháza, de olyan pocsék lett, hogy el ment a kedvem tőle...az árnyékot nem engedi módosítani a TRS Workshop...a textúrák is pocsékak, úgyhogy ez felejtős lesz szerintem... -
Ironman2 #30662 Farsangi bál is lesz ahogy nézem