44549
-
Gólya #31504 utóbbi időben ez van...így megyünk dolgozni...mi lesz, ha leesik a hó? még csak nem is szőröstalpú...:)
-
Gólya #31503 az már tényleg nem jó
nálam viszont Hidden Springs kavar be, de nagyon
úgy fog repülni, mint a zászló...
az egész gépet újraindítottam, azóta semmi gond - legalábbis egyelőre
pedig olyan szép hely...de hát ha nem megy, akkor nem megy:(
és inkább HS repüljön, mint a játék -
#31502 Még mindig jobban jársz, mint én, akinek el se indul az új patch-csal a dolog... -
Ironman2 #31501 Én is most rendeztem át a tárolómat.Már mindenki házzal együtt van kimentve,így megspórolom a költöztetési időt ha új mapra megyek -
Ironman2 #31500 Csinálj egy mentés másként-et.Töröld ki az 5 db cache fájlt a dokumentumokból,és inditsd ujra az egész játékot.Jó lenne ha új játékot is kezdenél,de ments ki mindent a tárolóba elötte! -
#31499 Ohh, köszi! Majd délután meg is nézwm.. Családostul fognak játszani..DDD -
#31498 Tessék...a festő állvány mellett találtam meg...DDD
-
#31497 Igen, erre gondoltam.. Próbáltam keresni, de nem találtam.. Na majd megnézem alaposabban.. -
#31496 Ez a trófea az, nem?
Azt olvasom, hogy ez a Vár a színpaddal jött...gondolom dominózni kell akkor néhány emberkével...A cucc meg valószínűleg a Szórakozás cuccoknál, ott ahol a biliárd asztalnál lehet...remélem... -
#31495 Lenne egy kérdésem.. Egyik trófeánál valami dominó partit ír.. Hol találom ezt a dominót? -
#31494 Oké, kezdheted lapátolni a havat...DDDDDD -
#31493 Ha egyszer ez az igazság.. A tegnapi videóban be volt fagyva kocsi ablaka.. Inkább fűthetővé teszem a garázst..DDD -
Gólya #31492
-
#31491 -
#31490 Előtte azért nyisd ki az ablakot, ha lehet...ne kelljen utána ablakot is pucolnod... -
#31489 Nálam sincs gond vele, tervrajz mód is megy rendesen.. Bár avval még csak ismerkedek..DD Úgy is akarok egy külön konditermet építeni, mivel Évszakok miatt a drága autóim nem maradhatnak kint az udvaron télen..DD -
Gólya #31488 akkor nem tudom, mi van...
most nekiugrok még egyszer, de ha most se jó, kivágom az egészet...komolyan
-
#31487 Ja, pedig modot is használok...no mosaic, no memories mindegyik az 1.42 patchoz van már gyártva.:) -
#31486 Nnnnna...én igen, építkeztem tegnap is a játékban, de semmi gond nem volt...sőt még a tervrajz részt is ki próbáltam...gond nélkül és simán futott minden...nem akadt, nem döcögött a játék nálam...:))) -
Gólya #31485 nnnnna...
építkezett már valaki az új patch után?
most konkrétan kockásra martam magam...már teljesen új játékot kezdtem...szaggat, döcög, nyeklik-csuklik az egész
most ez mi megint?
(minden mod leszedve) -
#31484 Ne dumájjá má, úgy is tudjuk, hogy toporogva várod te is...:))))) -
Coolfire #31483 Szóval,akkor ez lesz az üdvözlőlap,amit a sátorban csináltak,ha jól értem.
Amúgy nem tudom mit esztek annyira rajta.Inkább már a januári stuff jönne. -
Ironman2 #31482 Hóangyalka jól néz ki.Azt viszont most láttam először.Online társkereső is jó.Majd ökörködök vele sokat.Randikat lehet kérni -
Ironman2 #31481 Hát ez nagyon jó videó volt! Le a kalappal a németek elött.80 százalékban meg is értettem amúgy,mert én tanultam alapfokon a németet anno.Zseniális! -
#31480 Már jöhetne a kieg bizony... -
#31479 Kiskutya amikor a hóban fut, az nagyon jó..DDD -
#31478 jó lesz nagyon,várom:) -
Roccio #31477 király :D -
#31476 -
#31475 No, akkor lehet szüretelni...
Ez lesz az új szabadtéri pihenő hely...az éjjel kint is aludt az egyik függőágyon a simem...DDDD
Hát nem volt ez valami kényelmes hely...
És ivott a fiatalság forrásából ezért kapott egy napot ajándékba az élete napjaihoz. De jó!!!
-
Roccio #31474 én is én is :D -
#31473 Mingyá megyek a játékba... -
#31472 Remélem most este leszel a játékban... Most már megakarom várni, míg újra küldhetek ajándékokat.. -
#31471 Ja, az enyém is olyan óvatosan lépked mintha tojásokon menne...ez az animáció nem okésan sikerült...biztos a tervezője eddig még csak medencében úszott... -
Ironman2 #31470 Nemcsak ők.Meghivottak is vannak köztük.Mivel bulit rendeztem ottan -
#31469 Gondolom saját sim-jeid.. -
Ironman2 #31468 Végre van egy kis élet:
-
Ironman2 #31467 Na ez már tetszik:
-
Ironman2 #31466 Nevetséges ahogy kimásznak a vízből szó szerint:
-
#31465 Ja, én az előbb jöttem ki ám a játékból...most viszont van némi dolgom...majd tán este felé játszom...mivel is?