44549
-
#31464 Na akkor nemsokára bent leszek, majd írok ott.. Pár trófeát akarok szerezni.. -
Ironman2 #31463 Akkor kivárjuk azt a 9 hónapot.hehe -
#31462 Max én...úgy néz ki..:))) -
#31461 Hát majd amikor éppen velük játszom... -
Ironman2 #31460 Én benne vagyok amúgyis,csak még van 20 percem -
Ironman2 #31459 Tökjó! Remélem már estére megjön a KisJöska! Ezeknél tényleg 9 hónap mire jön a gyerek.DDDD -
#31458 Kellene sims-eznem egyet.. Valaki esetleg? -
#31457 Klafa...legalább totális káosz van akkor nálad...építkezés!!!! -
#31456 Enyémnél meg még mindig ott van a sok építési cucc..DDD Betonkeverő, homok..DDD -
#31455 Ez pedig az én "Partmenti pihende" nevű helyem...hehe
Hehe...be indult a szombat-testi láz
Ki itt...
...ki ott ropja.
Jaj...ezt még nem is mutattam...
Megy a románc nagyban...
Meg mingyá jön a gyerek...
Huhúúúúúúú!!!...kutyuli-mutyuli...meddig leszel ott bent?
-
Ironman2 #31454 -
Ironman2 #31453 Beszrás lenne ha ott lubickolnak maguktól a simek -
#31452 No, akkor én is be vonszolom most magamat a játékba és Álomszigeten fogok a parton némi felfordulást rendezni... -
#31451 Ja, hát nyalni a simek is szeretnek ugye... -
#31450 Jó lesz ez nekik... -
Ironman2 #31449 Ok,mindjárt csinálok egy pályát ide a partra -
#31448 A szórakozás cuccoknál van bent, ott ahol a csocsó asztal meg a biliárd is. -
Ironman2 #31447 hehe.fagyigépre csak lejönnek oda.Kiváncsi leszek a bulira milyen lesz,és hányan mennek a vizbe.Amúgy nagy gáz ha nem önállóan úsznak,csak kijelölésre.Remélem egy moddal megoldják ezt majd -
Ironman2 #31446 Múltkor megvettem a kosárlabdapályát is.Azóta nem is használtam,hogy kell azt lerakni,és hol van? -
Ironman2 #31445 Amúgy visszatöltöttem az állást,és már nincs ott a fa.Hála istennek.Most szerveztem egy bulit este 8-ra az Öreg móló partra.Kissé alakítottam rajta:
-
#31444 -
#31443 Dehogy..DDD -
Ironman2 #31442 Tök jó,majd holnap én is megcsinálom azt! -
Ironman2 #31441 Ok megpróbálom,csak be kell kapcsolnom hogy messziről is látszódjanak a fák,mert a kézeszköz csak madártávlatból müködik -
#31440 Én bent a lakásban a szögletes ládikákban termesztek Csiperkét, Vargányát és Szarvasgombát, no és a felülmúlhatatlan hatású szellem paprikát... -
#31439 A járdán? -
#31438 Menj be a Városszerkesztés be és a kéz eszközzel próbáld meg ki cibálni a vízből...DDDDDDDD -
#31437 Én légyölő galócát termesztek most..DD -
Ironman2 #31436 Hülyeségből beraktam a víz alá egy fát,és nem tudom kiszedni onnan.WTF?
-
Ironman2 #31435 Jééé.Csiperkegomba nőtt a parkban..de pont a járólapon?
-
#31434 Amúgy megpróbáltam azt, hogy mi történik, ha simán úszás nélkül kis szigetre elküldöm.. Ott toporzékolt, hogy nem tud átmenni.. Ennyire lehetnének már okosak legalább..DD -
#31433 Majd be zavarom Lófehérkét meg a hét odaégetett töpörtyű hülye gyerekét azt akkor nyüzsgés lesz a vízben legalább. -
#31432 Vagy lehet, hogy csak azon a partszakaszon nem, ahol élek? Bár ott egyedül én családom lakik... -
Ironman2 #31431 Hát az gáz akkor.Mindjárt belépek meglesem. -
#31430 Majd ebéd ütán meg lesem SV-ben, hogy ott mi a helyzet...biztos a többiek félnek a víztől... -
#31429 Ja, reggel csobbantam egyet Timkalandban meg ugye az este HS-ben...de sehol senki sem volt "rajtam kívül"... -
#31428 Másnál sincsenek úszkáló sim-ek a tengerben? -
#31427 Talán majd amikor meg jön a kieg, akkor remélhetőleg ez a tiltás fel oldódik... -
Ironman2 #31426 "A játékélményt mostantól vonzalmi rendszer színesíti. A funkció új aspektussal gazdagítja a játék románcrendszerét, bónusszal segítve a baráti és szerelmi kapcsolatok alakulását azáltal, hogy a részt vevő felek vonzódnak bizonyos tulajdonságokhoz."
Na ez mi? -
Ironman2 #31425 Le van még tiltva az egyedi jel.Ott van az is a sablonok mellett.Eléggé bugyuta ötlet lenne ha ők szabnák meg a tervrajzokat.Ahogy elnézem jó drágák a szobák is