44549
-
#31544 testigcheatsenabled true, majd shift-et nyomva tartod és rákattintasz az állatra.. Nem tudom, hogy ott is lesz e életszakasz váltás.. -
#31543 Még mindjárt nem, de hamarosan...talán ma.:) -
#31542 már be lehet menni az étterembe? -
#31541 Nem tudok olyat. -
#31540 Itadakimasu japán étterem (1250 sp)
-
#31539 Esetleg titkos kód? -
#31538 Sziasztok. Ha ki van kapcsolva az öregedés, lehet valahogy a kiscicából felnőtt macskát csinálni? Nem akarom bekapcsolni, mert a simeket még nem akarom öregíteni. -
#31537 Teppanyaki grillsütő a Mo. Csing és Társától
Simed unja már, hogy estéről estére ugyanazokat a százszor kipróbált fogásokat készíti el? Szeretné izgalmas új módon továbbfejleszteni a konyhaművészetét? A Mo. Csing és Társa által forgalmazott Teppanyaki grillsütő segíthet a problémán, egy csipetnyi Ázsiával fűszerezve a megszokott menüt. Készíts eredeti, vaslapon pirított finomságokat, lövöldözz tűzgolyókat a hagymavulkánból, vagy kápráztasd el a szájtáti tömeget egy kis zsonglőrködéssel!
-
#31536 Nekem mindegy, mint a 111 (száztizenegy). -
Ironman2 #31535 Köszi az infót! -
Roccio #31534 már csak 11 nap!!!!!!!!! :P -
#31533 Fogalmam sincs, de ezt írja... -
Ironman2 #31532 Na az meg hogy fog már kinézni! -
#31531 És ha jól értelmezem, minden évszak első napján le lesznek zárva azok a parkok, ahol a fesztiválok lesznek. Ez a construction mode, vagyis "építkezés" lesz a telken. -
#31530 Na most olvastam ki: a karácsonyi égők automatikusak lesznek a játékban a házakon. Télen, minden házon automatikusan megjelennek. Te pedig a bejárati ajtóra kattintva kapcsolhatod ki, és be őket. Más a helyzet a töklámpásokkal. Azokat külön, ezzel a szezonális kapcsolóval lehet elhelyezni minden ház előtt. -
#31529 A telek fajtájától függetlenül lehet használni :) -
Ironman2 #31528 Csak még nincs értelme ugye.D Remélem nem ez lesz a megoldás a játékban,habár jobb mint ha ez se lenne.De ott azt irják hogy csak közösségi telken lehet előcsalni azt.Akkor a saját házunknál nem fog müködni? -
#31527 Ironnak igaza van, van egy kapcsoló, mint a rejtekszoba meg ködköpködő, és annak a segítségével meg tudod határozni egy-egy évszakban hogy nézzen ki a telek. -
Ironman2 #31526 Jó kérdés.Az 1.42-es patchel már be lehet állítani a telkedet szezonálisra egy trükkel,bár még sok értelme nincsen.Másik topikban van róla link,és abban részletes leirás Simguru Semedi-től (SimguruGraham) -
#31525 Tényleg, karácsonyi égők hogy lesznek majd? Szezonálisan? Vagy elég egyszer felszerelnem őket, és nem lesz gondom többet velük? -
#31524 Ja, kb. az egyetlen ismeretes hasznuk :) -
#31523 Én elszoktam őket adni... 1000 simleont kaptam darabjukért.. -
Roccio #31522 én sem értettem soha hogy miért vannak... -
#31521 Amúgy vajon miért erőltetik ezt a sokféle varázstörpét ? van végképp vmi hasznuk azon kívül, hogy teleportálgatnak? -
#31520 Na, te szemét: Mondod még, hogy rohadék?!...
-
#31519 Jó hogy mondod, eléggé meghíztak a Cache fájlok... -
Ironman2 #31518 Páran azért voltak a fellépésen.Amúgy vannak ilyen kis négyzetek a földön ahol szinpad van,na oda gyülnek rendesen a népek:
-
Ironman2 #31517 Nem is volt nehéz felszedni.Rögtön első csók,és csók.Utána meg adtam neki virágot,majd egy búcsúcsókot:
-
Ironman2 #31516 Hó Fehérke meg baloldalon sétágat sárga köntösben.hehe -
Ironman2 #31515 Ez lenne az új kapcsolatrendszer? A jobboldali széken ülő csaj odaszólt hogy szívesen megismerkedne velem,mert sok közös vonásunk van.Na vége az előadásnak aztán elbaszélgetek vele.D
-
#31514 Néha nekem is generál hajmesresztő kombinációkat munkaruhának. -
Gólya #31513 hogy a tiednek eszébe jut-e, nem tudom, de amikor a csajszi úszni volt, mások is voltak a vízben -
#31512 Nyári hőségben, ha felkúszik a hőmérsékletük, biztos bemásznak. Gondolom azt meghagyták a Sims -ből, hogy kinek milyen a hőmérséklete. Néztem ezt a videót, németül. Nagyjából én is megértettem. Azért van változás bőven a ketteshez képest. Pl. ahogy fokozatosan olvad el a hó a városban. -
Ironman2 #31511 Idáig még nem láttam olyat! -
#31510 Szoktak maguktól úszni a simek a tengerben? -
Ironman2 #31509 Nekem szupergyors lett a játék! Javaslom mindenkinek hogy csináljon egy mentés másként-et új mentési névvel,majd lépjen ki a játékból,törölje az 5db cache fájlt a dokumentumok/electronic arts/the sims3 mappából (csak azokat szabad törölni,amikben megtalálható a .cache szó! 5 db van belőle)
úgyis újra létrehozza majd a játék
Majd újrainditani a játékot az új mentéssel,és kész is -
Ironman2 #31508 Szerintem nem -
#31507 Hát elég szerencsétlenre sikerült. Szerintem nem bug, csupán igyekeztek vmi olyat tenni a járásukba, ami érzékelteti, hogy nem tudnak csak olyan szabadon mozogni a víz alatt. Csak bénán sült el :D A szaladás és béna a játékban, úgy rohannak, hogy a kezeiket kilométerre hajigálják :D A Sims 2-ben nem így jöttek ki a tengerből? -
Ironman2 #31506 jaj de fostré animáció ez már!!!! Én nem így szoktam kijönni a vízből? Ez tuti valami bug! Most éppen be is sárgultak mire kimásztak a vízből.
-
#31505 Majd adsz rá mamuszt..DDD