44549
-
Gólya #31667 háborús övezetté nyilvánítva... -
#31666 Ühhü... -
Ironman2 #31665 Egy töltöttkáposzta után milyen állapotok lehetnek a lakásban.hehe -
#31664 Várjál...mekkorát tud pukkantani amikor jön a hír, hogy el halálozódott az egyik ismerőse... -
#31663 Tüdős hurka...rám hasonlít. -
#31662 Ez nem is Adonisz teeee!!!!!, hanem az öccse... -
Coolfire #31661 Nagyon brutál ez a körte alkat.Tiszta Adonisz 2. -
Coolfire #31660 Pfff...haladok lassan. -
#31659 Na, így azért már visszafogottabb a padló tükröződése...
-
#31658 Ez kérlek a tükröződő padló...alap esetben sötét színű csak, de tetszés szerinti mintázat adható neki.
Ja, és éppen előtte töltöttem le, az én gépemen probléma nélkül fut vele a játék...másén nem tudom, hogy mennyire fog akadni... -
Gólya #31657 miért nem teszed hűtőbe? -
Gólya #31656 ez most tükörlap vagy tükröző padló?
bár ahogy nézem, inkább utóbbi, mert látszik a padló mintája is
honnan van ez neked? -
Gólya #31655 hajrá:)
túl sokat nem kell "gyúrnod":D -
#31654 Csak ezt a túl tükröződést valahogy vissza kéne venni kissé... -
#31653 Nem mondod komolyan...akkor egyél sok húst meg tejterméket...még többet mint eddig, ja és neki lehet állni gyúrni hozzá...DDDDDD -
#31652 Akkor meg is van, hogy mitől öklendeznek...DDDDDDD
Álljon neki a komor-nyik és mossa el az edényeket...akkor meg fog szűnni a sok "róka"... -
Coolfire #31651 Ilyen formás test kell nekem is! -
Coolfire #31650 Csináltam egy mosókonyha-szerűséget,ott mos a komornyik,és mindig megvan náluk a tiszta ruha és ágynemű hangulatjelző.A múltkor bebogarasodott a komornyik és csak úgy szarta a félkész kajákat.Tele van vele az egész telek.:)) -
#31649 Ez nagyon állat lett...és simán megy a játék most is... Azt hittem, hogy mingyá seggre esik rajta a simem mikor rá ment a tükör padlóra...DDDD
-
#31648 -
Gólya #31647 khmm... -
#31646 Mert biztos valami romló szagot éreznek: pölö záptojás, sportszeletes/6 hete le dobott alsó gatya...stb. -
Coolfire #31645 Nem,jókedélyűek,csak mindig hányingerük van. -
Ironman2 #31644 Kínában lehet vásárolni Teppanyaki ételeket a boltban.Ami az új prémium cuccal jött sütöde.Simprogramson irják! -
Gólya #31643 csak nem...
-
#31642 Biztos depis-emos simjei vannak... -
#31641 Be fogom dobni a házba azt a tükröződő padló hatást is...kíváncsi vagyok, hogy ennyi ram mellett is vissza fogja e a játékot...vagy...ablakcsörömpölés kell hozzá... -
Gólya #31640 ugyan már...azért csak jól érzik magukat azok a simek...
én meg itt kiélem ilyesfajta hajlamaimat...ha már a VV-ban nem lehet:(
-
#31639 Ügyes vagy ám te is, csak kevesen tudják...meg az a kevés időd sem enged ki bontakozni. -
#31638 Mindent el lehet helyezni ennél a konyhánál is...csak egy kis találékonyság kell hozzá...én pedig hát mindenki tudja, hogy inkább gyakorlatias vagyok...DDDDD -
Ironman2 #31637 Hát még az enyémek.DDDD -
Coolfire #31636 Ezért nem hozok én képeket.Az én berendezésem halálos,még a simek sem bírják.Ti sem jönnétek többet ide.:))) -
Coolfire #31635 Tényleg jól néz ki.Azok a régi típusú fényképek/rajzok nagyon jók.Hangulatos kis házikó.Csatlakozom Vasemberhez.:) -
Coolfire #31634 De itt hová tennéd a fritőzt,fagyigépet és az új grillt? -
Ironman2 #31633 Hát igen,mint a való életben -
Gólya #31632 azért nem olyan nehéz...addig kísérletezik az ember, míg kap egy szimpatikus végeredményt - ami tetszetős is meg ha elképzeli maga köré, jól érzi magát ott -
Ironman2 #31631 Ügyes vagy! Én soha nem tudok rájönni arra,hogyan kell így összeilleszteni a színeket -
Gólya #31630 kösz...irul-pirul smiley -
Ironman2 #31629 De jól néz ki! Bárcsak én is tudnék ilyet berendezni.Ehhez az érzékhez születni kell -
Gólya #31628 háló-dolgozó