44549
-
#31707 Oh, tévedtem, ez a Moonlight Falls tovább tölt, mint az Appaloosa :D
Vagy csak elsőre ilyen szörnyen hosszú a betöltési idő?
-
#31706 Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azért is kérdeztem, mert én még csak most állnék neki, és jobb előre kérdezni, mint utólag bosszankodni.
Most, hogy van egy kis szabadidőm, nekilátok, a városszerkesztés túl sok időt venne el részemről, már a karakter generálással is órákat el tudtam ütni az előző Sims-ekben. : D
Most végül Moonlight Fallsnál állapodtam meg, amúgy is nagyon tetszik a legutolsó kiegészítő koncepciója. És persze utólag lehet szerkeszteni a városkákat, ahogy nézem.
Fontos, hogy legyen hangulata, legyen zöld övezet és tengerpart is, sajnálom, hogy nem lehet a főmenünél előnézetet kérni mindnél :) -
Coolfire #31705 Nálam ez gépfüggő.:))Mivel egy ganédomb-és jön az Évszakok-cuccolok át Riverview-be.:)Nekem a storeból vásárolt városok jönnek be(LP,ST).
-
#31704 Hát ez változó: Van, aki Sunset Valleyt-kedveli, mások HiddenSpringset, Moonlight Fals-t...Én River View és Sunlit Tides-t részesítem előnyben no és persze a saját készítésű városaimat.:)
Át másolni nem lehet a családot de a családról tudsz készíteni másolatot, ami be kerül a Család tárolóba és onnét bármelyik városba be tudod a családot költöztetni, viszont hátránya ennek az, hogy a régi városban létesült kapcsolatait a család tagok el fogják veszíteni és az új lakóhelyükön új kapcsolatokat kell nekik ki alakítaniuk az ott élő simekkel.
A család mentése/másolása a családtárolóba a következőképen történik:
1. Lépj be a Városszerkesztő módba és válaszd ki azt a családot amelyikről másolatot szeretnél készíteni.
2. A megjelenő ablakban válaszd ki, hogy csak a családot (telek nélkül), vagy az egész családot a telekkel együtt akarod e másolni, de ki is exportálhatod őket.Másolat ilyenkor is készül belőlük a családtárolóban.
3. Amint a másolást el végezted máris be léphetsz az új városba, ahová a családot akarod költöztetni és csak egy megfelelő méretű telek kell ahová be hurcolkodhatnak majd....A költözést pedig a családtárolóból kell el végezni. Viszont másolatod mindaddig lesz a családról a tárolóban, amíg onnét ki nem törlöd őket....Ennyi.:))) -
#31703 Srácok, egy rendkívül fontos kérdés: Ti melyik "szomszédságot", várost kedvelitek legjobban? :D
Ti hova költöztettétek a családotokat?
Más: Lehetséges egy meglévő családot átmásolni egy másik szomszédságba, mint ahol kreáltad őket?
Köszönöm előre is! -
#31702 Remélem valami jó kis disco zenék is lesznek majd benne... -
#31701 The Sims 3 70-es, 80-as és a 90-es évek Cuccok
Megjöttek az első képek a kis kiegről...
Kis kieg ide vagy oda de ezek állati cuccok lesznek (nekem!), mert ezekben az időkben voltam tizen-huszon éves... -
#31700 Köszi. -
Ironman2 #31699 De én inkább alszok.A lényeget már úgyis tudjuk,hacsak nem durrantanak el ma valami titkot -
Ironman2 #31698 http://www.origin.com/sims-3-seasons-chat -
#31697 Hol lesz majd a bemutató ma este pontosan? Origin? -
#31696 -
#31695 Fogd rám.. -
#31694 Ugyan.. Eddig volt olyan kieg, ami nem volt bug mentes? Cuccosok kivételével.. -
Coolfire #31693 Hopp ezt elértettem.Miért nem elhalasztást írtál?:)) -
Coolfire #31692 Valószínű,hogy nem.De kell még egy kis promó.:) -
Coolfire #31691 De meg fogják tenni.:)Les****m magam,ha bogármentes lesz.:)) -
Ironman2 #31690 Szerintem már újat nem fognak mutatni vele. -
#31689 Az tuti.:) -
#31688 Pontosan.. Meg egy ekkora hasznot hozó kiegészítőt kizárt, hogy eltoljanak.. -
#31687 Már így is eleget csúsztak vele...kábé 3 évet. -
#31686 Kell az ea főnökségnek az év végi prémiumhoz a bevétel kem!...DDDDDD -
#31685 Ilyenre inkább ne izs gondoljunk...höhöhö -
#31684 Csak húzzák az idegeinket.. Az lenne nagy pofára esés, ha ma bejelentenék, hogy bocsi, csúszás lesz.. -
#31683 Nem tudom mit kell róla annyit nekik pofázni, ahelyett, hogy már tegnap megjelentették volna...majd mindenki fel fedezi úgyis magának! -
#31682 Csüpa fülek leszünk... -
Coolfire #31681 Ma lesz délután hattól a szezon live chat,figyeljétek.:) -
#31680 Ja, valahogy úgy...:) -
#31679 Én?...soha tudod, szoha.... -
#31678 Ha abból indulunk ki, hogy a banán lomlevelű fán nő, a mandragóra gyökér bokron, akkor ezek a virágok is csak színben fognak különbözni. -
Ironman2 #31677 Rossz aki rosszra gondol.DDD -
#31676 A kúpvirág...annak aki nem tudná, mint én is...
-
#31675 Kúpvirág.... -
Ironman2 #31674 Milyen az a kokárdavirág? Piros-fehér-zöld? -
Ironman2 #31673 Évszakok infók: Az új kiegészítőben virágot is lehet szedni, amelyek aztán vázába téve díszíthetik Simed világát. Ezek a virágok a következők:
- törökszegfű
- kénvirág
- kokárdavirág
- százszorszép
- pillangóvirág
- len
- kúpvirág
- azálea
mysims.hu -
#31672 Ya...DDDDD -
Ironman2 #31671 Akkor rámenne a gatyája is! -
#31670 Különben pert indítok mindenki ellen Sunlit Tide-ban...aztán nézhettek majd (amikor megint nekem kell a perköltségeket ki fizetni). -
#31669 Tessék abba hagyni "kicsi én" cikizését... -
Ironman2 #31668