44549
-
#31747 Hehe...csak tanyázzon el egyszer is ezen a parketton a simem...leszenk bombatölcsérek... -
#31746 El ezsdé...? El vazze...
-
#31745 Gondolom van a simednek ruhásszekrénye...állítsd oda és válaszd az öltözet megtervezése opciót, ez a kőbunkó ruházat pedig valószínűleg a hétköznapi vagy a karrier ruháknál lesz rá adva...na ezt az az öltözet tervezésénél le tudod cserélni bármelyik neked tetsző/undorító ruhára... -
#31744 Ja, ha cúna a szmájli...DDDDD -
#31743 Akkor ezt most írd le újra de szmájlik nélkül... -
Ironman2 #31742 Lehet cenzúráznak az sg-n -
#31741 DDDD...ezek meg miljen szmájlik?
-
#31740 Nekem a kocka kirakása 1 perc 11 mp volt anno...és csak azért nem tudtam gyorsabban, mert nem volt olyan jó a minősége, mint a profiké...néha be akadt itt-ott... -
#31739 Mikor adja rá...már mint milyen eseménykor? -
Coolfire #31738 Igen jól elszórakoztam vele,de érdekes módon a szgépen nem játszom.
A bűvös kockát szerintem meg ki sem tudnám rakni már.:)) -
Coolfire #31737 Drusza,te mint szaktekintély mit javasolsz,hogy azt a őskori ruhát,amit az a időgép adott a simemre,hogy a tudnám kiszedni a ruhatárából?Mert akármit csinálok mindig azt a adja rá. -
#31736 Te is szeretted régen a Tetris-t? Kiskoromban de imádtam... Csak nálam elég hamar tönkrementek..DD -
Coolfire #31735 Eheheh..a szürke Tetris és a bűvös(Rubik) kocka még a mai napig megvan,ezért adok a simemnek is.:)
Az lenne a jó,ha gyári lenne,és mondjuk a kocka fejlesztené a logikát.:) -
Coolfire #31734 Ez sem lesz a kedvencem... -
#31733 Az utolsó kép már kicsit Katy Perry sweet treats... -
http://www.mediafire.com/?ztb2mdhtghs72in -
#31731 Sims 3 Múltidéző Cuccok képek
-
#31730 Én se... -
Coolfire #31729 Hát ez elég trotyi.:)Nem fizetek most érte. -
#31728 Hétvégi háznak jó lenne az erdő közepén a simeknek, másra nem... -
#31727 Ez egészen hangulatosra sikeredett, szerintem... -
#31726 Újabb store cuccok jöttek...
Fogyó hold szett (2300 SP)
Akár az első Hálaadás eljátszására készülnek a simjeid, akár csak a telepes korszak stílusával szeretnék változatosabbá tenni a ruhatárukat, ezzel a kollekcióval garantáltan őszi hangulatba kerülsz! Élj úgy, mint egy törzsfőnök – az amerikai őslakosok kultúrája által ihletett bútorok, dísztárgyak és öltözékek várnak!
-
#31725 A járművek amikor megy sim-ed velük az úton, kocsi után mutatja ahogy hogy is mondják.. Száll a hó a kocsi mögött -
#31724 Elekén rendesen beakadt a játék.. Amúgy mindenről, nem sokat beszéltek télről.. Lényegében lehet lassúzni korcsolyázás közben, házon télen az égősort az ajtóra kattintva lehet majd bekapcsolni. -
Ironman2 #31723 ÁÁÁÁ.Lesz itt tcvhnikai K.O. jövő héten az biztos! -
Ironman2 #31722 Akkor mi a fenéért villognak vele? -
Ironman2 #31721 Lemaradtam róla.Volt valami újdonság? -
#31720 Kissé bugosan futott a gépükön a játék, gondolom figyeltétek..DD -
#31719 Elvileg a telet mutatják most be benne.. Az maradt már csak ha minden igaz hátra..DD -
Coolfire #31718 Nekem nyolc,úgysem értem.Csak a képek,és videók érdekelnek.
Bár,már szerintem sem tudnak újat mutatni/mondani az Évszakokról.Ez inkább a Múltidéző cuccokról fog szólni szerintem,és a Seasons jó mézesmadzag,hogy megnézze az ember azt is.
Ez az agymosás.:))) -
#31717 Igen, de most írták, hogy kevesebb mint 1 óra van hátra a kezdésig. Amúgy téli időszámítás miatt nem lehet az a + 1 óra? -
Coolfire #31716 Pedit 10 am PST van ott.. -
#31715 Nem is 18 órakor, hanem 19 órakor fog kezdődni.. Most írták fb-n..DDD -
Coolfire #31714 Még nincs,de benne lesz a Múltidéző cuccok is,most olvastam. -
#31713 Nekem nem jön be semmi az origin oldalán csak logók meg szövegek vannak ott. -
#31712 Na mindjárt kezdődik a chat.. -
Coolfire #31711 Ezért raktam le a voksom RV mellett.:)Oda is generál minden szart,és azzal nem vacakol annyit. -
Coolfire #31710 Elsőre elég sokáig vacakol,mert "megépíti" a várost.De ez gépfüggő is,és inkább akkor lesz lényeg,ha már mentést tölt vissza.Az enyém nagyon sokáig tölt,simán elszívok egy cigit.:)) -
#31709 Ahj, köszi, megnyugodtam, az Appaloosa is elsőre töltött rémesen sokáig, megcsináltam közben az ebédemet. :D -
#31708 Eléggé sok mindent kell betöltenie hozzá a játéknak...többek között az első "látogatáskor" az animációt is....:)