44549
-
Ironman2 #31787 Az ürlényeket nem lehet kikapcsolni mint a többi természetfeletti lényt.Irja a mysims.Ez kár! -
#31786 Megyek is és majd játszom egyet... -
#31785 Ezt mindannyian szerintem különböző módon csináljuk... -
#31784 Én mindig legelőször az erőnlétét viszem fel maximum-ra, de úgy, hogy még az egyéb dolgokat is, amik vannak.. -
#31783 Azt nem kap tőlem, mert már a 9. szinten van a jártassága.:) -
#31782 A múltkorában le is töltöttem egy üvegházat, mert tudtuk, hogy közeleg a tél...a játékban...DDDDD -
#31781 Én konditermet építettem oda, ahova üvegházat szántam..DDD -
#31780 Addigra lesz üvegház a növényeinek, mert kap a simem egy újabb telket, házzal egyéb dolgokkal együtt. -
#31779 Akkor télen mit fog szólni, ha hibernálódik?DD -
#31778 Én azon inkább nevetni szoktam, amikor be indul az óbégatása...hehehehe -
#31777 Enyém is, elég idegesítő..DD -
#31776 Hát az én simem meg az elpusztult vetemények miatt tud nagyon jajveszékelni...háháháhá -
#31775 ühhü... -
Gólya #31774 most akartam képet hozni, hogy az előzőek óta kissé megszaporodott a család, erre mit produkál a játék...
hát kell ez nekem, aki még a tamagocsit is képes volt megsiratni? -
#31773 Készítettem tapétákat ehhez a konyhához:
és a tapéták:
-
Gólya #31772 tsr-ről van a kép
a ház eredetije egyébként valamelyik városban van ha jól emlékszem, mert a letöltések között nem találtam - Federation Cottage a neve, azt hiszem, New Orleansban "láttam" ilyeneket - duplatetős, tornácos-oszlopos csodák...és olyan színösszeállításokban, hogy ha csak úgy hallom, a hajam az égnek áll tőle, de ahogy pl. ezt is megcsinálták, valami csodásan nézett ki
persze kicsit tompítottam a vad vörös-méregzöld és hasonló összeállításokon, de igazából nem sokat változtattam rajta (két szoba van benne eredetileg, de ugye az egyszem simemnek tökéletesen elég egy is, úgyhogy lett egy nagyobb nappali-étkező, meg megnöveltem a fürdőt is egy picit)
egyébként nekem sincs mindig kedvem építkezni, de ha látok valamit, ami tetszik és látok fantáziát benne, akkor nekiállok -
#31771 Jó nagy a hó, hogy cipőjüket nem is látni tőle..DD -
#31770 Jürgen, egy szemét troll vagy!
-
#31769 DDD...Ezek megint német indiánok...
-
#31768 Na jó, azt felrakom majd a telepítés előtt. Csak most nem tudom, mert nekem még a természetfölötti sincs meg, egyszerre akarom majd. Csak ahhoz kell még memory, mer az kevés és szerintem már döglődik is. -
#31767 Nem izélok...viszont mindig elég a legutólsóként megjelent patch...:) -
#31766 Ne izélj már. Nem elég a legutolsó? -
#31765 Hát ja. Én is így voltam ezzel. De már elfogyott minden kreativitásom, és türelmem. Na meg nem is egy nagy élmény, ha folyton lefagy. :(( -
#31764 Viszont akkor egyetlen kieget sem tudsz majd felrakni a játékhoz, mert akár tetszik akár nem: Szükséges előbb a patchot felrakni...csak utána telepíthető fel bármelyik kiegészítő. -
#31763 Most komolyan irigyellek. Már régóta nincs türelmem építkezni. Mondjuk most ugye nem is tudnék, mert lerakok 3 dolgot, és lefagy a sims. :((((
Az a kép a falon szenzációs. Te kreáltad?
-
#31762 Én komolyan azon gondolkozom, hogy nem rakok már fel egyetlen path-et se. Utána se lesz sokkal jobb, mint volt. Viszont van, ami rosszabb lesz tőle. Mint pl. most nekem, hogy folyton lefagy a játék. :((( Pedig a Sims 3 még soha nem fagyott le, amióta fent van! -
#31761 Mert nem akarom, hogy öregedjenek. Amúgy végül megoldottam, a macskák éppen 0 nap múlva lettek volna öregek, így bekapcsoltam az öregedést, amíg fel nem nőttek.
Viszont amióta felraktam a természetfölötti előtt megjelent parch-ot, azóta folyton lefagy a játék. Így már nem is játszom vele. :(( MAjd ha megjön az új kieg, feltelepítem mind a két újat, hátha akkor jobb lesz. -
#31760 No, tehát akkor a The Sims 3 Múltidéző Cuccok 2013 Január 22.-én fog megjelenni. -
#31759 -
#31758 Erre viszont nem tudok mit mondani, hogy indulás előtt beszőrösödik a simed...passz. -
#31757 Pedig az én simem is 10-es szintű de a vaslapon szépen megsüti a kajákat mindig...egyszer gyújtotta fel csak magát...mikor a hagyma trükkel bohóckodott...amúgy a zsírfogónak nincsen semmi funkciója sem. -
#31756 Maximum kitölti a rést a pult között.. De amúgy passzolom. -
Coolfire #31755 A grillsütőn van vmi. funkciója a zsírfogónak?Mert 10-es skillel égeti el a drága kaját.:) -
Coolfire #31754 Amit "átszabtál" nekem,az úgy tudom igen,rajtamaradt.De most indulás előtt gyorsan prémes lesz.:) -
#31753 Viszont én odáig sose jutottam el. hogy a simem külföldi turnéra menjen, így fogalmam sincs róla, hogy ha egyedi rucit adsz a simedre át tud e benne csusszanni ruhástól a simporton és mondjuk kemnél abban fog e fellépni. -
#31752 Az öltözet tervezővel ki tudod szedni a szőrcsuhát... -
#31751 Az öltözet tervezésekor max 3 különböző ruhát készíthetsz minden egyes kategóriában a simednek.:) -
Coolfire #31750 Igen,valami ilyesmi lesz,mert mikor ráklatty,akkor ott van a mindennapiban,és egyszerűen nem tudom beállítani,hogy ne váltson rá vissza,az első adandó alkalommal.Azért akarom kitakarítani a ruhatárából.
Turné miatt lényeg;egy James Hetfield hogy néz már ki állatprémben,egy hófehér ESP gitárral? -
Coolfire #31749 Azt már nem.:) -
Coolfire #31748 Ez saját,nem sg cenzúra.:))