44549
-
TaffetaGolem #43304 meg lehet majd nézni később is? -
Ironman2 #43303 Sims 3 Live Broadcast ma este 19 órakor
http://simsvip.com/2013/12/10/sims-3-live-broadcast-121013/
Roaring Heights bemutatása lesz -
Ironman2 #43302 Simszelektor beléptetőrendszer már külön is megvásárolható a storeban
A Plumbob filmszinház prémium tartalma volt -
Austin Bailey #43301 ami azt illeti a családod át tid költözni a másik városba a telefon segítségével. A cuccait nem tudja átvinni, viszont a pénzét igen. Űrkalózról nem tudok, viszont űrhajós lesz a katonai hivatás 10-es szintjén. (ami a legjobb munka, mert csak 1 napot kell dolgozni a héten, és a munkaidő 18 óra, ami bőven elég arra, hogy minden héten előléptessenek. (mellesleg #43292-ben pont egy ilyen űrhajós látható, csak rossz neki a szkafandere). Én az űrhajós melóval összehoztam az a simemnek egy 1100-as órabért, vagyis az egyetlen munkanapján nagyjából 20 000 pénzt keres. Nagyon megéri, feltáve, ha nincs nyerőgéped, mert akkor nagyjából fél nap alat megvan a 20 000 pénz és minden nap lehet vele játszani. -
Ironman2 #43300 Szívesen,máskor is! -
TaffetaGolem #43299 nagyon szépen köszönöm Ironman! -
Ironman2 #43298 város szerkesztése menü,alul van hogy mentés a tárolóba.lehet házzal együtt,és külön is kimenteni a családot,pontos nevére nem emléxem.ilyenkor bekerül az alsó tárolóba a családod,és ha új játékot/várost kezdesz,akkor visszaköltöztetheted őket az alsó tárolóból.munkák megmaradnak,egyedül a kapcsolatok vesznek el
utolsó kérdésre nem tudom a választ -
TaffetaGolem #43297 rendben van, köszi szépen!! ezentúl így lesz. 2x elindítottam úgy, hogy a package fájlokat kitöröltem, most már gyorsabban indul be. lekopogom, eddig jól működik!
azt még megtudjátok nekem mondani, hogy hogyan lehet egy családot átvinni egyik városból a másikba: ha jó pofa lesz a roaring height akkor szívesen áttenném őket oda. úgy értve, hogy munkaszint vagy mondjuk a jártasságok maradnak.
illetve egyszer olvastam egy olyat, hogy van egy munka ahol a végén a sim űrkalóz lesz. ez igaz?:) nagyon hiányolom a repülést.. -
Ironman2 #43296 Mindig a mentés másként-et használd.Én is úgy szoktam.Mentéskor adsz egy nevet neki,és újabb sorszámot,aztán kész.Igy ha valami gubanc van,akkor vissza tudod tölteni egy korábbi sorszámozott mentésedet.Azért ha összegyülik pl 10 mentés,akkor érdemes törölni a korábbiakat,vagy átmásolni máshová a saves mappából.A backup mentés egy biztonsági másolat az eredeti mentésfájlról.Ha megsérül a mentés fájl,akkor az ugyanolyan nevü Backup tartalmát vissza tudod másolni a mentés fájlba.De irtam hogy a sima mentést nem is érdemes használni,meg kilépés elött is a mentés másként-et használd,és többé nincs problem. -
Ironman2 #43295 innen:
http://www.den.simlogical.com/denforum/index.php?topic=1532.0
-
TaffetaGolem #43294 megtudod mondani, hogy hol lehet elérni?:) a backup mentés az nem ugyan az? -
Coolfire #43293 És ez a progi konkrétan mit csinál?Kiszórja a felesleget? -
Austin Bailey #43292 az 1.63-hoz ugyanúgy fennáll. Ha nem hiszed nézd meg. Nekem nagyjából az egyetem kieg óta miden bajom van az új patchekkel, egy csomó hibát csinálnak, és ennek akartam hangot adni. Maga a patch folyamatosan összekutyulja a játékot.
Itt van például ez, amikor a store tartalom üti a munkaruhához való szkafandert. Ez is kb az egyetemes kieg óta ilyen, pedig ez a store sokkal régebbi. Előtte mégsem csinálta
-
#43291 használjátok a save cleanert, skacok :) komolyan -
#43290 Az 1.57-es patchról írja a készítője és nem az utolsó, vagyis az 1.63-ról!
-
Austin Bailey #43289 Ezt mindenkienk ajánlom figyelmébe, aki felrakta az utolsó patchet (vagyis mindenki)Ugyanis az utolsó patch többek között a kő és téglafal szetteket is elcseszte. -
#43288 Biztos gyorsan meg ette a simed.DD -
Austin Bailey #43287 soha nem tűnt fel, hogy ilyen ronda a citromtorta -
#43286 Az eredeti süti van (vagyis a citromtorta tölteléke) átszínezve. -
#43285 Hát ebben most nem turkálgattam, mivel zsír friss a telepítésem!hehe -
Ironman2 #43284 SG idő előre van haladva negyed órával.DD -
Ironman2 #43283 Ezt hogy csináltad? Nálam még csak most van éjfél -
Coolfire #43282 Igen akkor. -
TaffetaGolem #43281 az nem a legjobb. sokat játszottam azóta. de ha beindul most a játék akkor nyugodtan nyomhatom tovább, nem? Ez inkább csak akkor kell amikor nem indul be a játék, igaz? -
Coolfire #43280 Az előzőt/régebbit. -
TaffetaGolem #43279 köszi!!! és fog valami változni ettől a játékban? régebbi állást fog betölteni vagy ugyan azt? -
Coolfire #43278 Az tényleg érdekes...mondjuk amennyit turkálsz benne,nem is csoda. -
Coolfire #43277 Egyszerűen,de az fontos,hogy ez az előző mentésed tartalmazza.Ergo ha nem muszáj,akkor hagyd.:)
Csak annyit kell tenned,hogy a .backupot kitörlöd a nevéből,és a másik del. -
Austin Bailey #43276 csak a süti néz ki bénán :S -
#43275 Érdekes nekem meg nem csinál backupot a játék pedig win7 alatt tolom a gamet! -
TaffetaGolem #43274 ja aha. nem tudtam, hogy ezt ő hozza létre. ilyet nekem is csinált! hogyan tudom ezt a mentést betölteni? -
Coolfire #43273 Nekem csinál biztonsági mentést.
-
TaffetaGolem #43272 Ha elmondod, hogy mit kell rajta néznem vagy mi az, mit csináljak vele akkor megtudom mondani. Mindig ugyan arra mentek rá, nincs egyéb mentésem, biztonsági meg semmilyen. -
Coolfire #43271 Nagyon gyorsan meghízik a mentés,idő kell neki.Én is elszívok egy cigit,mire betölt.:) -
Coolfire #43270 És a mentés backup?Az sem jó? -
TaffetaGolem #43269 visszavonom, betöltötte. habár bazi sokat kellett rá várni, vagy 10percet, de betöltötte!!! :) fél siker. csak ennyit várni állandóan... meg hát lehet legközelebb nem fogja, vagy én nem tudom, labilis nagyon a játék, így, hogy 1000 patch van hozzá -
TaffetaGolem #43268 sajnos a cache.package nem jött be :( a zene megy, de egy idő után már nem változtatja a "Keresd meg: .. " lehetőséget. hiába kattintok rá, nem érzékeli :( -
TaffetaGolem #43267 Dell Inspiron-N5050 laptop: Memória 4096MB, Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHZ (4CPUs), ~2.3GHz
Intel(R) HD Graphics Family,
Intel(R) HD Graphics 3000
Összes memória: 1696 MB
nem nagyon vagyok jártas a számítógépek világában. van ami kell még, fontos lehet még ezen kívül?
a Cache-t megnézem hamarosan, remélem csak az a baj! mindig akkor dobja fel a talpát amikor már nagyon jól állok.. -
#43266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI - 2:09-nél, a Sims trailerben pedig 0:16-nál -
Ironman2 #43265 az meg mi?