44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Na, mingyá lesz a... diavetítés!
  • TaffetaGolem
    én csináltam olyat, hogy úgy népesítettem be a várost, hogy csináltam még 8 embert, teli nyomtam pénzzel őket és megvettem egy nagy házat nekik. viszont én csak aztán csináltam meg azokat akikkel később játszani szerettem volna. ha jól emlékszem kiírja, hogy mik a következményei annak, ha az aktív háztartásodat megváltoztatod. talán a kapcsolatok elvesznek..
  • Austin Bailey
    úgy értem, hogy van egy elkezdett háztartásom, és csak akkor tunám megcsinálni, amit mondasz, ha ugyanabban a szomszédságban elkezdek egy másik családot is, mégpedig a CAS-ből. Ilyenkor mi lesz a másik háztartással?
  • Austin Bailey
    erre gondoltam, csak nem fog működni, mivel csak akkor költöztethetem be, ha benne van a kiválasztható háztartások között, és jelenleg nincs benne. Vagy CAS-ban tudok csinálni olyan háztartásokat is városszerkesztő alatt, akikkel nem akarok játszani?
  • whitequeen73
    Városszerkesztés, háztartás szétszedése, egy tag kidobása, új tag letevése vhova, háztartások egyesítése?... :) Vagy egyszerűbben gondoltad? :))
  • Austin Bailey
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet aktív háztartásból kiszedni egy tagot és betenni a helyére egy olyat, akivel még nem játszottam, hanem csak sablonként van elmentve?
  • Austin Bailey
    aki ezt csinálta az nem nagyon ismeri a játékot. Több használhatatlan rész is van benne, meg olyat, amit igyekszünk elkerülni. (pl 1 kocka széles folyóso) Emellett shift+padló egyszerre beteríti az egész helyiséget, és nem kell soronként lerakni. Én is csináltam alapjátékkal jó házakat, bár én a cfe-vel szórakoztam, ami azért jó, mert tök más látványt tudsz létrehozni azáltal, hogy megváltoztathatod a fal-ablak arányokat. Az viszont igaz, hogy sokkal jobban néz ki, mint amiket az EA csinált.
  • Austin Bailey
    remélem lehet benne merülőhelyet csinálni, mert akkor átviszem az S-91 Hawaii-t, és inkább ott fognak a simek szállodát nyitni
  • Joschka
    Csak ott a nagy átfordulós karikában potyogna rájuk ez+az!DD
  • Joschka
    Küszöböm szépen.
  • Joschka
    Ja. Csak azok ott nem fognak működni...ebből kifolyólag marad nekik a pelenka meg a nájlon acskó!DDD
  • Ironman2
    ja,az nálam is ott van a küszöbön
  • TaffetaGolem
    nagyon jól néz ki ez ház. van az a tárgy amit feltalálni lehet és ha átmész rajta akkor pár órára kapsz egy kis plusz jókedvet. én azt szoktam küszöbnek használni! :D
  • Ironman2
    Praktikus,mert ha becsinálnak közben akkor minden a helyére kerül
  • Ironman2
    Sarokelemnek jó lesz,de falnak biztos nem
  • Joschka
    Tényleg: egy kétszemélyes kanapét is be fogok varni hullámvasút kocsinak...meg párosan vécékagylókat is!
  • Ironman2
    Ebben a videóban lehet látni 11.50-től a falakat:

• Ironman2
    DDDDD
  • Austin Bailey
    erre kíváncsi elszej. A cc ívelt falakkal mindig az volt a gond, hogy nem tekintette őket falnak a játék, hanem mondjuk oszlopnak, és így a mögöttük lévő tér nem volt belső tér.
  • Joschka
    Majd kiderül úgyis.:)
  • Ironman2
    Create-A-Sim van külön is ilyen progi,meg a játékban is a családszerkesztőt hivják igy
  • TaffetaGolem
    a videó elején mi az a CAS? Mert nekem csak a Calibrated Airspeed jut eszembe, de nem hiszem, hogy itt ezt jelentené...
  • Ironman2
    Hát az az ivelt fal mégis csalódás,de nembaj,mert jól néz ki,lehet sarkot kerekiteni vele.Arra gondoltam hogy majd falat lehet görbíteni,de ez nem az a játék,igy meg kell hogy elégedjünk evvel is )
  • Ironman2
    Lessétek meg ezt is a SimsSuplytól,most töltötték fel pár órája.Hogy lehet jó házat csinálni csak a Sims3 alapjátékkal:

• Joschka
    Állati ez a hosszú tengerpart!
  • Joschka
    Akkor már vigyék magukkal a tévét is, mert ha a fotelt átalakítjuk hullámvasút kocsivá akkor menet közben nézhetik a tévét, így nem látják mikor lejtőnek mennek lefelé...ebből kifolyólag sikoltozás, óbégatás sem lesz majd.
  • Ironman2
    Mégegy videó a TheSimsSuplytól (ők már tolják a várost):

• TaffetaGolem
    ha lehet saját telekre is hullámvasutat tenni akkor meg lehet vajon csinálni, hogy a házon is keresztül menjen? akkor nem is kellene senkit sem körbe vezetni.. :)
  • Ironman2
    Jönnek az ívelt falak az új városban.

• TaffetaGolem
    :))))
  • Ironman2
    Náluk kellemesebb halál ha megráz az áram,vagy villám csap beléd,vagy vízbe fúlsz,minthogy kiessél a hullámvasútból.DDD
  • Ironman2
    Azt én is kérdeztem korábban,de a brutalítás miatt szerintem azt kihagyják.DDDDD
  • TaffetaGolem
    a roaring heights-ban van a hullámvasút?

kíváncsi vagyok, hogy lesz-e új fajta halál, pl: halálra remül a hullámvasúton, vagy kiesik
  • Ironman2
    LOL! Ezek a kocsik nagyon gagyik a hullámvasúton.
  • Ironman2
    A TheSimsupply csapata már megkapta Roaring Heights ajándékba,csináltak is róla videót,és képeket:

http://sims.mixei.ru/the-sims-3-roaring-heights/pervyj-obladatel-gorodka-the-sims-3-rorin-xajts.html

• Austin Bailey
    igaziból kurva jó lesz ez, én már nagyon várom
  • Austin Bailey
    az én simem kertészkedéssel, drágakőgyüjtögetéssel és a heti 1 nap űrhajózással keres. Ez nagyjából heti 80 000 pénzt jelent, ami el is megy, mert ezzel a simmel a ráálltam a mágnás szerepre és felvásároltatom vele a várost. Most éppen a galéria átépítésénél tartok, ahol majd kiállításra kerülnek a nyaralásból hozott tárgyak.
  • Ironman2
    már csak 2 nap:

• Ironman2
    igen,a simsvipre,és a mysimsre is kirakják majd a videót
  • TaffetaGolem
    én nem szeretem az űrhajóst, mert ahogyan Te is mondod, heti 1x megy csak dolgozni. nekem jó az ha sokat vannak távol. Nehéz egyszerre sok simre figyelni. ráadásul ha nem figyelsz oda rájuk és beállítod, hogy csináljanak egymás után több dolgot akkor fogják magukat és elkezdenek valami tök mást csinálni... egyébként a szellemirtóval is nagyon sok pénzt lehet keresni, szerintem ez adja a legtöbb pénzt az elején.